Abonnement cadeau geven, onze 4 tips!

abonnement cadeau

Leuk, je gaat iemand verrassen en bent op zoek naar een origineel cadeau. Voor de ene persoon is het bedenken van een cadeau een fluitje van een cent. Strik erom en niks meer aan doen. De ander heeft daar net even wat meer moeite mee. Voor beide groepen hebben we nu een hele originele cadeautip: geef eens een abonnement cadeau!

Hè, een abonnement als cadeau? Een abonnement is tegenwoordig al lang niet meer alleen een abonnement op energie, mobiele telefonie of Netflix. Er bestaan enorm veel abonnementen op producten. Elke maand een nieuw scheermesje, (Swap)fietsen voor een maandelijks bedrag, we kennen het inmiddels allemaal. Maar wist je dat er ook abonnementen zijn op kleding, toiletpapier en zelfs avocado’s? Er zijn talloze abonnementen die geweldig zijn om als cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een bier abonnement, wijnabonnement, kaas abonnement of chocolade abonnement. Daarmee kom jij net even wat origineler voor de dag bij de ontvanger. Wij zetten de meest leuke abonnement om cadeau te geven voor je op een rijtje.

Een abonnement cadeau geven

Voordat we je gaan verblijden met wat originele abonnement cadeautips moet ons even wat van het hart. Wij merken namelijk dat er bij veel mensen nogal een negatief gevoel heerst bij het woord ‘abonnement’. Verborgen kosten, kleine lettertjes, wurgcontracten, we horen het je al zeggen. Wees gerust, de meeste abonnementen op producten hebben zorgeloze voorwaarden en zijn vrijwel direct opzegbaar. In sommige gevallen kun je zelfs van te voren aangeven hoe lang je het abonnement wil laten lopen. Laat dat soort abonnementen nou juist uitermate geschikt zijn om cadeau te geven! Je hoeft alleen maar aan te geven hoe lang je het abonnement wil laten lopen. Daarna stopt het automatisch en zit je dus nergens meer aan vast. Zo verras je iemand met een origineel cadeau en verras je diegene ook nog eens vaker dan een keer.

Origineel abonnement cadeau geven

Er bestaan tegenwoordig heel wat abonnementen. Wist je dat 15 procent van de mensen al een abonnement heeft op een fysiek product (bron: Multiscope). Dat zijn dus 2,1 miljoen Nederlanders die genieten van het gemak van een abonnement. Denk bijvoorbeeld aan abonnementen op wasmachines, maaltijdboxen, sokken, vitamines en auto’s. Op AlleAbonnementen.nl vind je letterlijk alle abonnementen op producten die er in Nederland beschikbaar zijn. Wij hebben ook even een bezoek gebracht en hebben de beste abonnementen om cadeau te geven voor jou geselecteerd.

Sokken abonnement

Vrolijk gekleurde sokken, maandelijks op je deurmat, wie wil dat nou niet? Voor zowel mannen als vrouwen is een sokken abonnement perfect om te geven. Bij je bestelling kun je aangeven voor hoeveel maanden je iemand wil verrassen. Na de gekozen looptijd stopt het sokken abonnement automatisch en zit je dus nergens aan vast. Sokkies en Cotton’s Finest hebben zelfs een speciale pagina om een sokken abonnement cadeau te geven. Voor een sokken abonnement betaal je gemiddeld €7,95 per geleverd paar, da’s dus ook een erg leuk prijsje.

Wijn abonnement

Eerder schreven we al over de Meiland wijnen, een flesje wijn doet het natuurlijk altijd goed als cadeau op feesten en partijen. Mooie verpakking eromheen en maar hopen dat je cadeau niet nog diezelfde avond in het feestgedruis wordt weggeslurpt. Om iemand er nog net even wat langer van te laten genieten, is het leuk om een wijn abonnement cadeau te geven. De ontvanger krijgt dan voor de door jou gekozen periode een doosje wijn, vaak tussen de drie en de zes flessen per doos, thuisgestuurd. Gemiddeld kost een wijnabonnement €35 per doos en verschilt het per aanbieder of je abonnement automatisch stopt, daar moet je dus wel op letten bij het afsluiten van je wijn abonnement, niet teveel drinken dus. Proost!

Kaas abonnement

Ook lekker in de combinatie met een wijn abonnement, maar ook zeker leuk om los cadeau te geven is het kaas abonnement. De Firma Kaas heb je misschien wel eens voorbij zien komen als je een kaasliefhebber bent. Hier kun je een kaas abonnement afsluiten wat vrij opzegbaar is. Dat betekent dus dat je het abonnement direct kunt stopzetten, als je de ontvanger niet meer wil verwennen met kaas. Liever een los kaaspakket cadeau doen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een kaas abonnement kost gemiddeld €9 per levering. Je kiest vaak tussen levering per twee of drie weken, afhankelijk van je kaasverslaving.

Bier abonnement cadeau geven

Een heerlijk bierpakket door kenners samengesteld, dat is in feite wat een bier abonnement inhoudt. Meestal krijg je er ook nog eens een leuk boekje bij over smaken en verschillende soorten bier. Zo kun je een bierliefhebber nou echt verrassen. Je geeft aan voor hoeveel maanden je een bierpakket bij een ander wil laten bezorgen en hebt bijvoorbeeld bij het bier abonnement van Hopt de mogelijkheid om een leuke, persoonlijke boodschap toe te voegen. Zo maak je het geven van dit abonnement extra leuk!  Een bierpakket vanuit het abonnement kost gemiddeld tussen de €20 en €40, afhankelijk van het aantal speciaalbieren dat je wil geven.

De beste abonnementen op AlleAbonnementen.nl

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor de jarige, geslaagde, winnaar of gewoon om dat je iemand wil verrassen, overweeg dan eens om een abonnement cadeau te geven. Ben je nu zo enthousiast geworden van een abonnement en zit je te denken om er zelf een te nemen, check dan ook vooral even de website van AlleAbonnementen.nl en laat je inspireren. Vergelijk gemakkelijk en bekijk welk abonnement bij jou past of dus leuk is om cadeau te doen. Veel plezier met geven!

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *