Pensioen cadeau

pensioen cadeau

Als iemand met pensioen gaat wil je hem of haar even in het spreekwoordelijke zonnetje zetten. De grote vraag is dan natuurlijk “Wat geef je als iemand met pensioen gaat?”. Geen zorgen, wij gaan jou daarbij helpen. We hebben namelijk 23 pensioen cadeau ideeën voor jou genoteerd. Met behulp van deze tips ga jij zeker een mooi cadeau voor iemand zijn pensioen vinden.

Het maakt niet uit voor wie je een cadeau zoekt. In deze lijst met de beste pensioen cadeaus zit er voor iedereen wel een passend cadeau tussen. Of het nou een pensioen cadeau voor je ouders, een vriend of een collega is, hier ga je slagen.

1000 dingen doen in Nederland
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:46

Als je met pensioen bent heb je natuurlijk veel meer vrije tijd. De grote vraag is dan hoe je die vrije tijd gaat opvullen. De legpuzzels, kruiswoordpuzzels en fietstochten in de buurt gaan misschien ook een keertje vervelen. Maar tegen die verveling hebben wij de oplossing met dit leuke pensioen cadeau! Met het boek 1000 dingen doen in Nederland ga jij je niet meer vervelen. Je zult eerder nog stress krijgen met welk uitje je gaat beginnen 😉.

Met het boek ga je Nederland echt weer herontdekken. Er staan hartstikke veel originele uitjes in, dit gaat van museumbezoeken tot leuke uitstapjes met de kleinkinderen. En van de code kraken van een onderwater escaperoom tot het bezoeken van de top 10 natuurgebieden. Het gaat alle kanten op, degene die met pensioen is zal zich zeker niet vervelen met dit boek. Zowel een leuk cadeau voor je vader, moeder of collega die met pensioen gaat.

Velen kijken uit naar hun pensioen en anderen zien er weer tegenop. Het eerste jaar voor een pensionado kan heel spannend zijn. Als je met pensioen bent zul je veel herkennen uit het boek De ontgroening van een eerstejaars gepensioneerde. Verschillende fases worden hierin omschreven, van het afscheid op het werk tot het vinden van de juiste structuur. Dit alles gebeurt op een humoristische wijze.

Dit boek is vooral een origineel pensioen cadeau om heerlijk bij te ontspannen. Als gepensioneerde heb je nou eenmaal wat meer tijd en is het heerlijk om een goed en herkenbaar boek te lezen. Ga lekker in de tuin, op het balkon of in je favoriete stoel zitten en geniet van dit boek.

Als iemand met pensioen gaat komen daar vaak nieuwe hobby’s bij kijken. Zo zijn er mensen die er vaker met de fiets op uitgaan of wordt er gekozen voor een schildercursus. Dit zijn slecht enkele voorbeelden, maar de klassieker der klassiekers is toch wel puzzelen. Uiteraard hoeft dit niet een hobby te zijn die pas gaat leven vanaf wanneer iemand met pensioen is. 

Met puzzelen zet je je brein aan het werk en het zorgt voor ontspanning, een goede combinatie voor een pensioen cadeau als je het ons vraagt. De meest bekende puzzels in Nederland zijn toch wel de typische Jan van Haasteren puzzels. In de Jan van Haasteren collectie hebben we een passende puzzel gevonden voor iemand die met pensioen gaat. In deze puzzel is een bejaardentehuis afgebeeld die vol zit met activiteiten. Zoals je gewend bent bij een Jan van Haasteren puzzel gebeurt er altijd enorm veel! Het grapje van het bejaardentehuis zal zeker goed worden ontvangen wanneer je dit leuke pensioen cadeautje geeft.

Ontdek de schoonheid van Nederland op de meest ontspannen manier met “De 100 Mooiste e-bike Routes van Nederland.” Met deze uitgebreide gids heb je toegang tot de meest schilderachtige en pittoreske e-bike routes in heel Nederland.

Knooppunten, rustplekken, bezienswaardigheden, oplaadpunten en horeca, je komt het allemaal tegen. Met dit uitgebreide boek ga je zeker nieuwe fietsroutes en mooie plekken ontdekken. Als je het ons vraagt is dit het pensioen cadeau wat je wilt geven aan de sportieveling die het maximale uit zijn e-bike wil halen en van avontuur houdt.

Pensioen cadeau tegeltje
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/10/2022 - 19:04

Er bestaat geen beste pensioen cadeau wat je kunt geven, omdat gelukkig iedereen andere interesses heeft. Maar er zijn wel cadeaus die in de buurt kunnen komen van het beste pensioen cadeau. Een voorbeeld van zo een cadeau is een tegeltje met tekst. Gaat jouw collega met pensioen? Bedenk dan wat voor typische uitspraken hij of zij altijd had. Deze uitspraak of uitspraken kun je op een tegeltje meegeven. Zo heeft de desbetreffende collega altijd een leuke herinnering thuis hangen. Uiteraard is het niet alleen een leuk afscheidscadeau voor een collega, maar kun je dit ook aan anderen geven.

We hebben het hier over prachtige Delfts Blauwe tegeltjes. Deze tegeltjes kun je helemaal naar eigen wens maken. Voeg bijvoorbeeld een voetnoot toe, een afbeelding of een bedrijfslogo. Wanneer je op zoek bent naar een afscheidscadeau voor een collega dan is het zeker leuk om er nog een logo van het bedrijf bij te doen. Met een paar klikken heb jij jouw gepersonaliseerde tegeltje besteld. Neem nu een kijkje op Tegeltjes.com.

Hoe overleef je het pensioen? Dit is de titel van het boek en tevens een hele terechte vraag. De pensionado heeft opeens zeeën van tijd, geen wekker meer zetten ‘s ochtends en geen praatjes meer bij het koffiezetapparaat. Maar wat ga je dan doen? Dit boek legt op een leuke manier uit wat er bij een pensioen komt kijken en geeft praktische survivaltips. Er staan tips in over hoe je rondkomt met je pensioengeld, maar ook tips hoe je op 300 verschillende manieren over het weer kunt praten. Bij het lezen van dit boek zal de gepensioneerde ook zeker wel een paar keer moeten lachen.

Het is een passend en grappig pensioen cadeau om te geven. Je kunt dit pensioen cadeautje makkelijk toevoegen aan een groter pakket, aangezien het nog geen 10 euro kost. Ook leuk om de kleinkinderen dit cadeau aan opa of oma te laten geven. Het kleine boekje met herkenbare zaken leest makkelijk weg en is een mooie bezigheid tussen het oplossen van de kruiswoordpuzzels door 😉.

Hoera, met pensioen! Puzzelpret
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:47

Op zoek naar een pensioen cadeau voor de puzzel liefhebber? Dan is dit het cadeau wat jij in huis moet halen. Als de desbetreffende persoon met pensioen is, is er genoeg tijd om te ontspannen. De pensionado kan dan lekker met een drankje en een hapje plaatsnemen op de meest relaxte plek in huis of elders en een puzzel oplossen. Puzzels zijn natuurlijk niet alleen bedoeld om thuis te maken. De gepensioneerde kan het puzzelboek mooi meenemen op vakantie. Hier kan de desbetreffende persoon de puzzels oplossen vanaf een strandbedje of bijvoorbeeld in een huisje in een mooi natuurgebied.

Puzzels zijn leuk om te maken, maar het zorgt er ook voor dat je brein scherp blijft. Met dit pensioen puzzelboek is er volop keuze tussen verschillende puzzels. Ga voor een sudoku, woordzoeker of kies toch voor de getallenpiramide. Koop dit leuke pensioen cadeautje en ontdek wat voor puzzels er nog meer in zitten.

Cadeau Emmer Pensioen
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:47

Een leuk afscheidscadeau voor je collega, een pensioen cadeau voor je partner of een cadeau voor een familielid. Een origineel pensioen cadeautje vinden is lastig. Maar deze pensioen emmer maakt het geven van een cadeau zeker tot een feestje. Jij kunt deze emmer vullen met kleine pensioen cadeautjes en zo geven aan de pensionado.

Helemaal leuk is het als het om het afscheidscadeau van een collega gehad. Verschillende collega’s die veel hebben samengewerkt met de desbetreffende persoon kunnen de emmer dan vullen met een klein cadeautje. Hierbij kun je bijvoorbeeld een max budget per persoon doen van €10. Op de pensioen cadeau emmer staat in grote letters ‘Het enige wat je nu nog staat te doen is genieten van je welverdiende PENSIOEN..’. Ook zou je deze emmer nog kunnen vullen met tropische drankjes, als symbool voor de lange vakantieperiode. Wees creatief en vul de emmer met leuke en grappige pensioen cadeautjes.

Wanneer iemand met pensioen is kan hij of zij lekker rustig aan doen. Geen deadlines meer halen, niet meer in de file staan en geen gezeur meer van irritante collega’s. De gepensioneerde zal echt even een stapje terug doen. Een slogan die hierbij zou passen is “I’m retired do it yourself”. En laat dit nou net (niet geheel toevallig) de tekst zijn die op deze mok staat.

De mok is een pensioen cadeau wat natuurlijk perfect aansluit. Geef het als afscheidscadeau aan je collega of als je vader/moeder of wie dan ook met pensioen gaat. Het is een attent pensioen cadeautje waarmee je aangeeft dat je dit niet ongezien voorbij laat gaan. Goed om te weten is dat de mok gewoon in de magnetron kan om bijvoorbeeld een warme kop chocolademelk te zetten en dat deze in de vaatwasser kan. Bij beide gevallen zal de tekst niet vervagen op deze kwalitatieve mok.

Sokken – Eindelijk pensioen!
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:48

Pensioen cadeau voor je vader, pensioen cadeau voor je moeder, pensioen cadeau voor je collega. Een klein attent pensioen cadeautje vinden is niet makkelijk. Gelukkig hebben wij voor jou al het uitzoekwerk al gedaan. We zijn bij de tip gekomen, wat voor elke gepensioneerde een passend cadeau is. We hebben het hier over sokken. Iedereen heeft sokken nodig en als je dan sokken draagt kunnen dit maar beter leuke sokken zijn.

De pensioen sokken die je al ziet afgebeeld zullen zeker voor een lach zorgen bij degene aan wie je het cadeau geeft. Op de ene sok staat onder de zool de tekst ‘Eindelijk’ en op de andere sok staat de tekst ‘Pensioen’. De tekst op de zool zal de gepensioneerde maar wat graag laten zien wanneer hij/zij met de beentjes omhoog thuis zit te genieten van zijn vrije tijd. Haal dit grappige pensioen cadeau in huis. Met dit leuke cadeau onder 10 euro tover jij zeker een lach op het gezicht van de gepensioneerde.

Laat de pensioenjaren beginnen met een onvergetelijk avontuur! Bucketlist eropuit in Nederland” is het perfecte cadeau om Nederland op een unieke manier te verkennen.

Met deze uitgebreide gids in de hand, heb je toegang tot de meest spannende en betoverende ervaringen die Nederland te bieden heeft. Met dit pensioen cadeau wordt elk dagje uit onvergetelijk. van sloep varen tot loopfietsen en van wijn proeven tot wildplukken, deze gids zal je inspireren om je bucketlist af te vinken en nieuwe herinneringen te creëren.

Dat de gepensioneerde meer tijd gaat krijgen na het stoppen met werken is duidelijk. Hij of zij kan zich nu bezighouden met totaal andere dingen. Zo kan er bijvoorbeeld met liefde worden gestopt in het maken van eten en het verzorgen van borrels. En over het verzorgen van de borrels gaan we het hier hebben. Als je lekkere hapjes hebt gemaakt is het toch hartstikke leuk om deze te serveren op een borrelplank, dit maakt het net wat gezelliger. En als je dit doet, laat het dan een mooie borrelplank zijn.

Via YourSurprise kun je een gegraveerde borrelplank cadeau geven. Schrijf er een leuke tekst op voor het afscheid van je collega of graveer de naam met een mooi design erop voor je ouders of wie dan ook. Geef zelf aan wat je op de borrelplank wilt en YourSurprise doet de rest. Met dit gepersonaliseerde pensioen cadeau zit je zeker goed!

HEMA Fototaart Slagroom 16 P.
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:48

Een leuk en lekker pensioen cadeau is de HEMA fototaart. De fototaart is perfect om een momentje op werk te creëren om afscheid van de collega te nemen. Als jij op werk aangeeft dat er taart is, moet je eens kijken hoe snel alle collega’s bij elkaar zijn. Naast de taart kunnen er ook andere pensioen cadeautjes worden gegeven op dit moment. Maar nog even terug naar de taart, deze kun je speciaal maken door er een leuke foto aan toe te voegen. Denk aan een leuke foto van de gepensioneerde zelf of van een foto wat de pensionado echt typeert. 

Bij de HEMA bestel je het pensioen cadeau eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de grootte van de taart kiezen (voor hoeveel personen) en het toevoegen van de foto die jij erop wilt. En om het afscheidscadeau voor de collega nog feestelijker te maken zitten er ook decoratiesnippers bij. Die kun je als de fototaart klaar staat over de taart gooien.

Pensioen Versiering pakket Cartoon XL
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:48

Één van de beste pensioen cadeau tips is toch wel dat je er een feestje van moet maken. En het maken van een feestje begint bij de aankleding. Als je jezelf de vraag stelt ‘wat hoort er bij een pensioenfeest?’. Dan denk je al snel aan hapjes, drankjes en versiering. Met de versiering gaan we jou een heel eind op weg helpen. Je kunt de pensioenversiering los van elkaar kopen bij verschillende winkels, maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken. Koop een pakket waarmee je in 1 keer klaar bent.

Bij Bol.com koop je zo een pakket waarmee je in 1 keer klaar bent. Vlaggetjes, slingers, ballonnen, bierviltjes, het zit er allemaal in. En alles is met een leuke pensioen cartoon. Het pronkstuk van dit leuke pensioen cadeau is toch wel het windowsign van 60×45. Met al deze feestelijke versiering zal de gepensioneerde blij verrast zijn! Goed om te weten is dat je voor de uitgebreide versiering (XL pakket) kunt gaan of voor een kleiner pakket. Bekijk nu de pensioenversiering.

Eerder in dit overzicht met de top 23 pensioen cadeaus gaven we al de gepersonaliseerde borrelplank als tip. Het wijn borrelpakket met gegraveerde glazen sluit hier mooi op aan. De hapjes die bij het wijn borrelpakket zitten kun je mooi serveren op de gepersonaliseerde borrelplank. Nu vraag jij je natuurlijk af wat er allemaal in het pakket zit, nou dit zullen we eens even kort vertellen. Het pakket bestaat uit 2 glazen, een fles rode wijn, crackers en tomatentapenade. De rode wijn is een soepele fruitige merlot en de glazen kun je personaliseren. 

Op de glazen kun je bijvoorbeeld de naam van de gepensioneerde en van zijn of haar partner zetten. Aangezien zij nu veel meer tijd hebben om samen te borrelen. Ook kun je ervoor kiezen om er een tekst of datum op te zetten, de keuze is aan jou. Bij het geven van een gepersonaliseerd pensioen cadeau doe je toch net even iets extra’s. De ontvanger van dit cadeau zal dit zeker kunnen waarderen. Bekijk nu alle info over het wijn borrelpakket op YourSurprise.nl.

Koop je Rijk
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:47

Tijdens je pensioen kan de verveling toeslaan en ben je misschien wel zoekende naar hobby’s. Een hobby waar je misschien niet zo snel aan dankt is investeren. Naast dat dit een hele interessante hobby is, kun je er ook nog mooi wat extra mee verdienen voor tijdens je pensioen. In het boek Koop je Rijk wordt uitgelegd hoe gemakkelijk het is om te investeren, hierbij krijg je ook praktische tips en tricks te zien. En mocht je denken dat dit boek alleen interessant is voor de rijken, dit is absoluut niet het geval. Iedereen kan investeren in vastgoed. 

In duidelijke taal wordt er uitgelegd dat je met weinig geld kunt beginnen en hoe jij je eigen doelen bepaalt. Investeren hoeft niet eng te zijn, als je de principes achter beleggen maar helder hebt. Deze principes worden uitgelegd, er komen specialisten aan het woord en er staan praktische tips en berekeningen in. Kortom, een boek wat als basis gebruikt kan worden voor de gepensioneerde om te beleggen. Koop nu dit interessante en leuke pensioen cadeau.

Het is nooit leuk als een fijne collega afscheid neemt om met pensioen te gaan. Het minste wat je kunt doen is dan om je collega een leuk afscheidscadeau te geven. Het liefst geef je een pensioen cadeau wat het afscheid echt onvergetelijk maakt, maar dit is natuurlijk niet zo makkelijk gevonden. Alhoewel, jij zit op deze pagina met de beste pensioen cadeau ideeën, dus dat gaat helemaal goedkomen. Dat onvergetelijke pensioen cadeautje is namelijk binnen handbereik en met een paar muisklikken ligt het bij jou in de brievenbus. Met een pensioen invulboek maak je het afscheid van je collega letterlijk onvergetelijk, dit cadeau zal hij of zij namelijk zeker thuis een mooi plekje geven. 

Het pensioen invulboek laat je op kantoor rondgaan. Iedere collega kan hier wat leuks in schrijven. Het kan bijvoorbeeld gaan over jullie samenwerking, waarom je hem of haar een topper vindt of benoem een situatie die je samen hebt beleefd en nooit meer zult vergeten. Wees hier creatief in en zorg voor een welverdiend pensioen cadeautje. Dit is een enorm leuke herinnering die je de gepensioneerde meegeeft.

Luxe wijnkist bedrukken
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:47

Een pensioen cadeau voor je vader, moeder, collega. Het maakt niet uit voor wie je een mooi afscheidscadeau zoekt, je wilt natuurlijk het beste pensioen cadeau geven wat er bestaat. Voor het beste cadeau ligt de lat wel heel erg hoog, maar je kunt zeker in de buurt komen! Met een gepersonaliseerd pensioen cadeau scoor je namelijk enorm veel punten, wat dacht je van een wijnkist met bedrukking? Voor de wijn/drank liefhebber is dit een ontzettend leuk cadeau om te krijgen.

Met behulp van YourSurprise.nl bedruk je nu zelf een luxe wijnkist. Voeg een mooie tekst toe of plaats een leuke foto van de pensionado op de kist. Kun je niet kiezen tussen een aantal foto’s, dan kun je er ook voor kiezen om een collage toe te voegen. Denk je dat het lastig is om de wijnkist zelf te personaliseren, dit is absoluut niet het geval. Met de handige YourSurprise editor heb je met een paar simpele stappen zo jouw wijnkist besteld. Wacht niet langer en ontwerp nu dit originele pensioen cadeautje. En dan nog een bonustip voordat je het cadeau geeft, voeg alvast een lekkere wijn (bij voorkeur de favoriet van de gepensioneerde) toe aan de kist die je gaat geven.

Dames badjas borduren
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:47

Als ik met pensioen ben zou ik wel weten hoe mijn ochtendroutine eruitziet. Ik ga echt geen wekker zetten en lekker uitgebreid ontbijten terwijl ik het nieuws doorneem. Dit ontspannen ‘s ochtends doe ik dan in een lekkere badjas. Nu ik dit zou aan het tikken ben kan ik bijna niet wachten op mijn pensioen, maar nog even terug naar die badjas. Het is toch hartstikke leuk om die badjas als afscheidscadeau van je collega’s te krijgen. En als collega zijnde kun je ook net even een stap extra doen door de naam op de badjas te borduren. Dit borduren hoef je gelukkig niet zelf te doen, maar doe je direct bij YourSurprise.nl.

De badjas hoeft natuurlijk niet enkel thuis gedragen te worden. Zoals het een doorgewinterde pensionado betaamt kun je deze ook meenemen naar de sauna. Niet alleen steel jij de show met je gepersonaliseerde badjas, ook voorkom je dat iemand er met jouw badjas vandoor gaat. Een leuk cadeau voor je moeder, collega of voor wie dan ook. Ga voor een gepersonaliseerd pensioen cadeau en zet de gepensioneerde in het zonnetje.

Ananasplant
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 23/08/2022 - 17:48

Wat het bijna altijd goed doet bij een afscheidscadeau voor een collega is een plantje. Bij dit plantje kun je dan nog een mooie bon geven of een leuke kaart. Ook kan de plant zelf al het mooie pensioen cadeau zijn wat jij geeft. En als je ervoor kiest om een mooie plant te geven, dan hebben wij de gouden tip voor jou. Heb je wel eens aan de ananas comosus gedacht? Zo niet, dan is de kans groot dat je na het zien van de plant ook overgaat tot het kopen van de plant. 

Als jouw collega thuis al bezig is met het maken van een jungle of als er wel wat extra sfeer aan de woning toegevoegd kan worden is dit één van de beste pensioen cadeaus. Leuk feitje is dat de plant ook wel de anti-snurkplant wordt genoemd. De plant geeft ‘s nachts namelijk zuurstof af en is door het enzym bromeliane een sterke ontstekingsremmer. Mocht de persoon voor wij je een pensioen cadeautje zoekt ook nog snurken, dan kun je beter stoppen met zoeken en nu deze plant bestellen.

Niks geraniums!
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:46

De pensioenleeftijd komst steeds hoger te liggen. Dit betekent dat we dus steeds ouder zijn als we met pensioen gaan. Hierdoor gaan we na ons pensioen ook sneller naar het bejaardenhuis en komen we achter de geraniums te zitten. Ok, dit is allemaal een beetje negatief, we kunnen er ook een positieve slag aan geven. Dit doet de schrijver van het boek Niks Geraniums! in ieder geval wel. 

Je kunt angstig zijn voor de periode na je pensioen, maar je kunt er ook vol plezier ingaan. In dit boek komen verschillende onderwerpen aan bod, tips voor leuke uitjes en leuke grappen en de meest gestelde vragen. Dit grappige pensioen cadeau zal zeker goed ontvangen worden, helemaal als jouw collega ook een beetje humor heeft.

Pensioen cadeau Zwarte Kip Advocaat
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/10/2022 - 19:46

Het beeld wat wij hebben bij veel oudere mensen is dat zij graag advocaat nemen. Of het nou op een verjaardag is, als dessert of gewoon even tussendoor, velen kunnen hier echt van genieten. En om het helemaal af te maken wordt er dan nog een toefje slagroom aan toegevoegd. Advocaat is echt als een grappig pensioen cadeau voor erbij bedoeld. Maak bijvoorbeeld een leuk pensioen cadeaupakket. Hiervoor kun je mooi de pensioen emmer gebruiken die we bij cadeau #7 hebben genoemd. Deze vul je dan met advocaat en andere leuke kleine pensioen cadeautjes. 

Grote kans dat degene die het cadeautje krijgt zich nog hartstikke jong voelt. De advocaat is dan ook een cadeau met een knipoog. Als de  collega. vader of partner die dit cadeau krijgt een beetje humor heeft zal dit zeker als een leuke grap worden gezien.

Het laatste pensioen cadeau idee. Maar dat wil zeker niet zeggen dat dit het minste idee is in deze lijst met 23 top pensioen cadeaus. Het is eerder andersom, misschien is dit wel het beste pensioen cadeau. Wat het beste en grappigste pensioen cadeau is in deze lijst verschilt voor iedereen. Jij mag dus zelf bepalen wat jouw favoriet is. Gaat de collega voor wie jij een afscheidscadeau zoekt graag op vakantie of weekendjes weg, dan is deze fotokoffer echt een leuk idee. Werkt hij of zij ook nog eens bij een reisorganisatie dan is dit helemaal het beste pensioen cadeau voor hem of haar. 

Je bestelt deze fotokoffer bij YourSurprise.nl. Het enige wat jij moet doen is het kiezen van de juiste foto. Ga voor een foto die de pensionado typeert of ga juist voor een hilarische foto, zodat hij/zij deze foto voortaan groot met zich meedraagt op vakanties. Ook heb je de optie om meerdere foto’s te selecteren en er zo een collage te maken. Maak de koffer helemaal naar jouw zin door er ook nog een logo en tekst aan toe te voegen. Wees creatief en bestel dit pensioen cadeau!

Met deze 23 pensioen cadeautips kan het haast niet anders dan dat jij een pensioen cadeau hebt gevonden. Mocht je op zoek zijn naar meer leuke en originele cadeaus, start jouw zoektocht dan bij Kado-Kopen.nl.

Veelgestelde vragen over een pensioen cadeau

Wat geef je als iemand met pensioen gaat?

Wat je geeft is sterk afhankelijk van het budget dat je eraan kwijt wilt zijn. Maar denk bijvoorbeeld aan een leuk boek, een mooie puzzel of een gepersonaliseerd pensioen cadeau. Er is ontzettend veel mogelijk. Bekijk nu de 20 beste pensioen cadeaus.

Wat is een leuk pensioen cadeau voor je vader?

Ga na wat de interesses van je vader zijn. Houdt hij ervan om erop uit te gaan, geef hem dan een boek met leuke uitjes in Nederland. Houdt je vader van een biertje of wijntje, dan is een gepersonaliseerd cadeau een leuk idee. Bekijk nu de 20 cadeautips in deze lijst.

Wat is een leuk pensioen cadeau voor je moeder?

De mogelijkheden zijn eindeloos, wees origineel en verras je moeder bijvoorbeeld met een pensioen cadeaupakket. Doe verschillende kleine cadeaus in een mooi pakket, hiermee laat jij echt zien dat je er tijd en moeite in hebt gestoken. Bekijk nu onze favoriete cadeautips voor als je moeder met pensioen gaat.

Wat is een leuk afscheidscadeau voor een collega?

Een persoonlijk pensioen cadeautje doet het altijd goed. Stel met andere collega's een speciaal boek samen en schrijf hier wat leuks in over de desbetreffende collega. Dit kun je ook nog aanvullen met leuke foto's. Zo heeft hij of zij een mooie herinnering om mee te nemen. Een pensioen invulboek en 19 andere top cadeaus vind je in ons overzicht.

Waar koop ik de beste pensioen cadeaus?

Onze favoriete winkels om een pensioen cadeau te kopen zijn Bol.com, Hema, Bookspot, Blokker en YourSurprise. Deze webshops zie je ook veel terugkomen bij het overzicht met de top 20 pensioen cadeaus.

bol.com
bookspot.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 00:29
bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:46
bol.com
bookspot.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 00:29
bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:48
bol.com
fun-en-feest.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:45
bol.com
bookspot.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 00:29
bol.com
yoursurprise.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 02:02
bol.com
yoursurprise.nl
Laatst bijgewerkt op: 11/06/2024 - 01:46

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *