De beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar

cadeaus voor een meisje van 2 jaar

Wat geef je cadeau als een meisje 2 jaar wordt? De kans is groot dat jij je dit afvraagt als je op deze pagina terecht bent gekomen. Een cadeau kopen voor de verjaardag van een kindje is soms best lastig. Daarom hebben wij het hele internet afgestruind, op zoek naar de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar. In dit artikel staan onze favorieten op een rijtje, zodat de keuze voor jou hopelijk een stuk makkelijker wordt. 

Een cadeau kopen voor een tweejarige kan een uitdaging zijn. Een meisje van twee jaar is geen baby meer, maar ze is ook nog te jong om met speelgoed van oudere kinderen te spelen. Het uitkiezen van een geschikt geschenk komt dus vrij precies. Natuurlijk wil je op de verjaardag verschijnen met één van de leukste cadeaus voor een meisje van 2 jaar. En wij gaan jou daar mee helpen!

Een leuk cadeau voor een meisje van 2 jaar waar je eigenlijk altijd goed mee zit, is een dierengeluidenboek. In het boek zijn afbeeldingen van verschillende dieren te vinden. Het kindje of een volwassene kan op het knopje drukken, waarna er een dierengeluid afspeelt. Spelenderwijs leert het meisje dus welke geluiden de dieren maken. De combinatie van de leuke plaatjes en de bijbehorende klanken zorgen ervoor dat een kind hier wel een tijdje zoet mee is. 

Het boek heeft 12 pagina’s die, net als het kaft, van dik karton zijn gemaakt. Op die manier kan het boek niet makkelijk scheuren of beschadigen. Het boek bevat verschillende dieren. De titel verwijst naar een koe, omdat deze op de kaft staat. Maar bijvoorbeeld ook de uil en de muis komen voorbij. De beroemde Dick Bruna is de auteur én illustrator van het boek. Vrijwel al zijn creaties zijn een daverend succes bij kinderen en dat is ook met dit boek niet anders!

Nijntje Verstoppertje spelen
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 02:55

Als er een fictief figuur is dat het goed doet bij kinderen, dan is het Nijntje wel. Van haar zijn er talloze boeken, spelletjes en andere speelgoedstukken te vinden. Zo ook deze trommel, genaamd “Nijntje verstoppertje spelen”. In deze trommel vind je Nijntje en een aantal kaartjes waar je gebruik van kan maken. Je verstopt Nijntje ergens in de ruimte en drukt op de knop. Vanaf dat moment laat Nijntje om de 10 seconden van zich horen door middel van uitspraken zoals “Ik ben hier!” Het is aan het kindje om Nijntje te vinden. Je kan er zelfs een wedstrijdje van maken door meerdere kindjes tegelijk te laten zoeken naar Nijntje. 

Het fijne aan dit leuke cadeau voor een 2-jarig meisje is dat Nijntje verstoppertje spelen ook op latere leeftijd een geliefd spel blijft. Wordt het meisje wat ouder, dan maak je simpelweg de verstopplekken wat moeilijker om het spel uitdagend te houden. Op die manier kan ze nog jarenlang genieten van dit vermakelijke cadeautje.

Heb je het over leuke cadeaus voor meisjes, dan moet de VTech Schep & Leer IJscokar zeker genoemd worden. Ken je het geluid nog van de ijscoman die de straat in rijdt? Laat een kindje dit ook ervaren door middel van dit leuke stuk speelgoed. Een meisje van 2 jaar gaat zelf aan de slag met het verkopen van ijsjes. Op de meegeleverde kaartjes staan de bestellingen, die het kindje vervolgens kan klaarmaken. Het schepje zit vast aan een touwtje waardoor je deze niet snel kwijtraakt. 

De ijscokar maakt ook geluid! Met vier melodieën en zes liedjes waarin gezongen wordt slaat de verveling niet snel toe. Bovendien biedt de ijscokar ook goede leermomenten. Een kindje kan oefenen met tellen of leren over kleuren en smaken door spelletjes te spelen. De kar staat op wieltjes waardoor deze gemakkelijk verplaatst kan worden naar een andere ruimte. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de ijscokar zeker een plekje verdient in dit lijstje met de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar.

Sophie de Giraf
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:47

Met de meest simpele speeltjes vermaken kinderen zich urenlang door hun fantasie de vrije loop te laten. Daarom hoort Sophie de Giraf zeker thuis in het rijtje met de beste cadeautips voor meisjes van 2 jaar. Hoewel het een simpel figuurtje van rubber is, is het toch een leuk cadeautje. Dit knuffeltje prikkelt de zintuigen van een kindje en is daarmee niet alleen goed voor het speelplezier, maar ook voor de ontwikkeling. Natuurlijk is Sophie de Giraf leuk om naar te kijken, met haar vriendelijke gezichtje en haar schattige vlekjes. Maar ook maakt ze geluid en is het veilig voor een kindje om op haar te sabbelen en haar te voelen.

Ook als we de beoordelingen moeten geloven, is Sophie de Giraf een heel geschikt cadeau. Kinderen kunnen werkelijk geen genoeg van haar krijgen. De giraf is van zacht en licht materiaal, waardoor een kindje het gemakkelijk op kan pakken. Ook heeft Sophie de Giraf geen scherpe randjes of harde puntjes. Het is dus een heel veilig cadeautje voor ieder meisje van twee jaar. 

VTech Tante Jet Theeset
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:46

Om mee te spelen én om van te leren: dat is deze VTech Tante Jet Theeset. De speelgoedset bestaat uit een dienblad met een handvat, die gemakkelijk door een kindje vastgepakt kan worden. Op het dienblad staan een theepot, twee kopjes en verschillende gebakjes. De theepot maakt geluid en knippert met lichtjes om het spelen nog leuker te maken. De liedjes en zinnetjes die de theeset maakt voegen een extra dimensie toe in vergelijking met het spelen met een ouderwets theesetje. 

De theeset werkt op batterijen die in de verpakking van het speelgoed zitten. Zijn de batterijen op, dan zijn deze eenvoudig te vervangen. De stukjes taart op de bovenkant van het dienblad hebben verschillende kleuren. Ook helpen deze stukjes bij het tellen tot en met vijf. Het oppakken van de theepot en de kopjes, het schenken van thee… Het helpt allemaal met het ontwikkelen van de motoriek. Wat een fijn cadeau! Kort samengevat is dit cadeautje voor een meisje van 2 jaar enorm leuk en draagt het ook nog eens bij aan de ontwikkeling.

Dit cadeautje heb je misschien al voorbij zien komen in het lijstje met beste cadeaus voor een meisje van 1 jaar, maar ook in dit lijstje past het prima. De Safari Animals van SmartMax bestaan uit drie delen die door middel van een magneet aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. Kindjes vanaf 1 jaar, maar ook zeker meisjes van 2 jaar, spelen met veel plezier met deze diertjes. In totaal heeft dit cadeau voor een 2-jarig meisje achttien onderdelen. Wel zijn deze onderdelen groot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat een kindje ze doorslikt. 

Doordat alle onderdelen van de dieren losgemaakt kunnen worden, is het ook mogelijk om verschillende dieren met elkaar te combineren. Plak bijvoorbeeld een leeuwenkop aan een krokodillenstaart. Lachen, gieren, brullen, gegarandeerd voor de kinderen! De magneten houden de onderdelen goed bij elkaar, maar kunnen ook door kinderen gemakkelijk uit elkaar worden gehaald. In totaal zitten er zes dieren in dit pakketje, maar wie weet creëren de kinderen hele nieuwe diersoorten…

Taal is een van de belangrijkste concepten die we hebben in het leven. Bij kleine kinderen merk je ontzettend goed hoe lastig een taal in het begin nog is en hoe het begrip hiervan steeds beter wordt. Een van de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar om het begrijpen van taal te stimuleren, is het Jumbo Spel “Ik Leer Tegenstellingen”. Het pakketje bevat verschillende kaartjes, die per twee als puzzelstukjes in elkaar passen. Deze twee stukjes zijn tegenstellingen van elkaar, zoals “klein” en “groot” of “dag” en “nacht”. 

Maak eerst alle puzzelstukjes los en hussel ze door elkaar. Laat het kindje daarna de juiste combinaties maken. De gekleurde rand aan de onderkant helpt hierbij. Je kan een kindje helpen door de tegenstellingen te benoemen. Ook kan een kindje de plaatjes op de puzzelstukjes omschrijven. Dit helpt ook met het begrip van taal. Als kind is het immers soms best lastig om uit te leggen wat je ziet. Daarom is dit een ontzettend leuk cadeau om mee te oefenen, te leren en bovenal om mee te spelen. 

Waar kan een 2-jarige nooit genoeg van hebben? Juist, van knuffels. En dat is precies waarom Betsy het interactieve konijn thuishoort op deze lijst met de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar. Dit schattige konijntje is grijs met wit en de binnenkant van haar oortjes zijn roze. Ze heeft grote, blauwe ogen en een paars strikje op haar hoofd. Hoe snoezig? Betsy maakt leuke geluidjes die de aandacht van een kindje meteen trekken. Ze beweegt en huppelt door de kamer, net als een echt konijntje! 

Maakt het meisje te harde geluidjes, dan wordt Betsy bang. Ze laat haar oortjes hangen en begint te piepen. Zo leert een kindje om voorzichtig en lief om te gaan met dieren. Aaien over haar zachte vachtje mag natuurlijk wel, dat vindt Betsy alleen maar fijn. Ze reageert dus echt op jou! Betsy werkt op batterijen die zijn meegeleverd. Er is geen internet nodig om haar te laten bewegen. Dit is het perfecte cadeau voor ieder meisje dat van konijntjes houdt en eigenlijk zelf een huisdier wil hebben!

Weet jij nog hoe je hebt leren lopen? De kans is groot dat je je vasthield aan iets om je balans te houden. Op die manier heb jij waarschijnlijk net als veel andere kinderen jouw eerste stapjes gezet. Tegenwoordig zijn er allerlei loopwagens verkrijgbaar om een kindje te helpen met lopen. Zoals deze van VTech bijvoorbeeld, echt een leuk cadeautje voor een meisje van 2 jaar. De loopwagen staat op wieltjes en heeft een handvat dat gemakkelijk vast te pakken is door jonge kinderen. Ook voor meisjes jonger dan twee jaar is dit een geschikte loopwagen, dus het behoort ook tot het lijstje met leuke baby cadeaus

Op de voorkant van de loopwagen vind je een paneel met allerlei leuke spelletjes. Deze kan je ook van de loopwagen afhalen en op de grond leggen. Het paneel heeft allerlei onderdelen die bewogen kunnen worden. Ook maakt het geluid, knipperen de lichtjes en speelt er een muziekjes af. Er zijn wel 20 verschillende deuntjes! Maar geen zorgen, er zit ook een volumeknop op deze loopwagen. Zo kan een meisje van twee jaar rustig spelen zonder dat de rest daar al te veel last van heeft.

Altijd leuk: Lego Duplo! Als er iets is waar een meisje van twee jaar zich urenlang mee kan vermaken, dan is het wel een setje lego. Deze duplo-variant is speciaal bedoeld voor de allerjongsten. De stukken zijn groter dan de originele lego stukjes, waardoor ze ook veilig zijn voor peuters en kleuters. Deze opbergdoos is misschien wel het leukste cadeau voor een meisje van 2 jaar. Hierin zitten niet alleen duplo stukjes, maar ook een duplo-auto, een dak, een raam, bloemetjes en mensen. In ieder geval genoeg om een hele wereld mee te bouwen en om spelletjes mee te spelen!

In totaal heeft deze opbergdoos van Lego Duplo 65 onderdelen. Alle steentjes, voorwerpen en figuurtjes kunnen op elkaar geklikt worden. Bouw een huis, een winkel, een boom of een molen! Deze Lego Duplo figuurtjes kan je combineren met andere sets van Lego Duplo, om het spel nog groter en leuker te maken. Zowel de opbergdoos als de stukjes die erin zitten zijn stevig en gaan lang mee. Jarenlang speelplezier is dus gegarandeerd met dit leuke cadeau!

Ken jij een meisje dat altijd naar Bumba kijkt op televisie, let dan op! Dit speelgoed is mogelijk het leukste cadeautje voor een meisje van 2 jaar dat jij kan kopen. Het Bumba actiespel is een geluidenspel waarbij Bumba na een druk op de knop een geluidje maakt. Het spel heeft verschillende kaartjes die allemaal bij een geluidje horen. Welk kaartje hoort bij welk geluidje? Het is aan de kinderen om hier achter te komen. 

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk kaartjes te verzamelen door het juiste kaartje bij het juiste geluid te pakken. In totaal zijn er wel 48 kaartjes en 24 geluidjes. Kans genoeg dus om het spelletje te winnen! En niet alleen is het spelletje leuk, het is ook nog eens leerzaam! Kinderen leren om kleuren en geluiden te herkennen én aan elkaar te koppelen. Het spelletje kan met maximaal vier kinderen gespeeld worden, maar ook voor een kindje alleen is het heel vermakelijk.

Wat een origineel cadeau: een aapje dat geluid maakt en verschillende lichtjes heeft. Dit wordt de nieuwe beste vriend van het meisje waaraan je dit aapje schenkt. Daarom is dit een van de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar die je kan kopen. Het aapje kan zelfs bewegen en rent weg om de kinderen te enthousiasmeren. Het is een echt “pak me dan, als je kan” spelletje waar kinderen geen genoeg van zullen kunnen krijgen. Verder speelt de aap muziekjes af voor een vrolijk effect.

Door middel van sensoren op de voor- en achterkant van het speelgoedje stoot de aap niet tegen meubels en andere obstakels aan. Daarnaast voelt de aap het hierdoor wanneer iemand hem oppakt. Hier reageert hij dan ook op! Is het meisje moe van het achterna rennen van de aap, zet hem dan op de muziekstand. De aap begint te dansen, waar de kinderen maar wat graag aan mee doen. Tot slot helpt de aap kinderen om cijfers en letters te leren door middel van de knopjes op zijn buik. Wat wil je nog meer van een speelgoed aap?

Speelgoed keyboard
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:45

Voor alle kindjes die dol zijn op muziek is dit een ontzettend leuk cadeautje. Dit instrument is speciaal gemaakt voor kinderen en bevat een xylofoon, drumstel en piano in één! Zo kan een kindje ontdekken welk muziekinstrument zij het leukste vindt om te bespelen. Om te beginnen is dit een leuk cadeau voor een 2-jarig meisje omdat zij er zelf muziek mee kan maken. Druk de toetsen van het keyboard in om klanken te produceren en sla met de drumsticks op de trommels om te drummen. De instrumenten hebben wel 14 verschillende functies waar een meisje van 2 jaar zich mee kan vermaken. 

Maar dat is nog niet alles. De 3-in-1 Xylofoon van DEPLAY heeft ook een Hamster Game. Hierbij springt er een hamstertje omhoog uit één van de vakjes. Is het kindje snel genoeg, dan kan zij de hamster aantikken zodat het weer naar binnen verschijnt. Deze hamster zorgt voor een leuk extra effect van het stuk speelgoed. De toetsen van de piano hebben verder verschillende kleurtjes en iedere toets heeft een cijfer, van laag naar hoog. Ook tellen en kleuren herkennen kan een kindje dus leren met dit muziekinstrument.

Een cadeau voor meisjes van 2 jaar waar zij zich urenlang mee kunnen vermaken, dat is deze Baby Lees & Leer Touch Tablet van VTech. Het tablet heeft zes bladzijden die aan beide kanten bedrukt zijn met spelletjes en andere activiteiten. Het tablet is stevig en kan niet zomaar uit elkaar worden gehaald. Het geluid kan harder en zachter worden gezet. Aan de ene kant van het tablet kan een kindje luisteren naar verhalen; aan de andere kant speelt zij verschillende spelletjes. 

Leer Pepper het hondje kennen, die woont op de boerderij. Of kijk mee met Junior de kunstenaar, die prachtige schilderijen kan maken. Vind het meisje het leuk om zoekspelletjes te doen, laat haar dan Bella zien. Help haar zoeken naar haar bal. Deze spelletjes zijn beschikbaar in twee moeilijkheidsniveaus. Begin met de laatste en wanneer ze dat onder de knie heeft, kan je haar laten kennismaken met het volgende niveau. Tijdens deze spelletjes leert ze ook nog eens over kleuren, vormen, dieren en emoties. Leerzaam en leuk tegelijk!

Kinderen spelen niet alleen met speelgoed in de kamer, maar ook in bad. Daarom behoort deze TOMY Octopus Familie ook zeker tot de lijst met cadeautips voor meisjes van 2 jaar. Deze familie bestaat uit negen octopussen: mama Tala en haar acht kinderen. Met z’n allen wonen ze op een drijvend eiland. Alle onderdelen van de TOMY Octopus Familie zijn gemaakt van duurzaam en veilig materiaal. De verschillende kleuren maken het leuk voor een meisje om met de octopussen te spelen. Ze hebben allemaal een andere gezichtsuitdrukking: de ene slaapt, de ander knipoogt naar je en weer een andere octopus glimlacht je vriendelijk toe.

Deze diertjes kan een 2-jarige van het eiland afhalen. Door middel van de zuignappen plak je ze op de rand van het bad of op de muur. Met een beetje kracht haal je ze hier ook eenvoudig weer vanaf. Er staan cijfers op de diertjes, waardoor het meisje kan oefenen met tellen. De octopussen zijn gemaakt van zacht materiaal en zuigen water op, waarna je ze het water weer kan laten uitspugen. Wat een waterpret!

Eindeloos speelplezier met deze verrassingseieren van TOMY! Het is een heerlijk spel voor kinderen van alle leeftijden, maar ook zeker een leuk cadeau voor een 2-jarig meisje. Dit eierdoosje laat kinderen kennismaken met verschillende kleuren en gezichtsuitdrukkingen. Het bevat zes eieren die allemaal uit de doos gehaald kunnen worden. De eieren kunnen uit elkaar gehaald worden, waardoor je binnenin een klein kuikentje ziet zitten. Het kuikentje heeft dezelfde kleur als het gezichte van het ei aan de buitenkant. 

Een meisje vermaakt zich met dit spelletje door de eieren uit elkaar te halen en vervolgens weer in elkaar te zetten. De kleuren laten zien welke eierdoppen bij welke kuikentjes horen. Druk je op het koppie van het kuikentje, dan maakt deze een geluidje. Hoe leuk is dat! Of haal de gehele eieren uit de doos en laat het het meisje van 2 jaar de eieren weer terugzetten. Door het vormpje aan de onderkant van het ei dat correspondeert met een vormpje in het doosje kan dit maar op één bepaalde volgorde. Een echte puzzel dus!

2 in 1 Loopfiets/Driewieler
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:44

Een van de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar is een loopfiets of driewieler. Dit is dé leeftijd waarop kinderen beginnen met het zetten van hun eerste stapjes. In het begin kan het meisje de twee wieltjes aan de achterkant gebruiken om balans te houden. Zo valt ze niet zomaar om terwijl ze met de fiets loopt. Raakt ze er wat meer behendig in, dan wordt het tijd om de twee wieltjes te vervangen door één wiel. Aan haar nu de taak om haar evenwicht te behouden terwijl ze met de loopfiets aan de wandel gaat.

Deze loopfiets en driewieler in één is gemaakt van hout, dat mooi is afgewerkt. Zo kan een kind geen splinters krijgen tijdens het gebruiken ervan. Ook zitten er geen scherpe randen aan de fiets. Het is dus helemaal veilig voor kinderen. De banden zijn van massief materiaal, dat echt niet zomaar lek gaat. Groeit het meisje na verloop van tijd? Dan kan het zadel wat hoger gezet worden, zodat ze alsnog met plezier op haar loopfiets kan zitten.

Houten Speelkeuken
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:44

Voor de echte keukenprinses is er deze roze speelkeuken van New Classic Toys. Hoewel dit ook voor jongetjes het toppunt van vermaak kan zijn, mag een speelkeuken natuurlijk niet ontbreken aan het lijstje van de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar. Deze keuken is een variant met werkelijk alles erop en eraan. Borden, bestek, pannen, kooklepels en ovenhandschoenen, zelfs een zout en peper potje… noem het maar op! Verder heeft het keukentje een oven, een kookplaat met twee pitjes, een magnetron, een spoelbak met kraan en verschillende plekken om spullen op te bergen. Aan de zijkant van de keuken vind je zelfs een stang om een theedoek aan op te hangen. 

De keuken is gemaakt van hout. Leuk om te weten is dat de kookplaat “aangezet” kan worden door op de knopjes te drukken. De pitjes worden dan rood. Uiteraard worden ze niet echt warm en is de keuken dus helemaal veilig voor een 2-jarige om mee te spelen. Verder maakt de keuken ook nog eens geluidjes. Aan de zijkant van de keuken hangt een krijtbord, waar het menu van de dag opgeschreven kan worden. En voilà, de keukenprinses is helemaal klaar om de gerechten klaar te maken!

Een meisje van twee is misschien nog iets te jong om computerspellen te gaan spelen, maar met deze Game & Leer Controller kan ze wel alvast wennen aan het gevoel van een controller in haar hand. Deze controller van Fisher-Price maakt verschillende geluidjes wanneer de knoppen worden ingedrukt. Vanwege de vorm houdt een kindje de controller gemakkelijk vast. Er zitten geen scherpe randen aan het stuk speelgoed, zodat het helemaal veilig is om te gebruiken. Echt een leuk cadeau voor een meisje van 2 jaar!

Op de knoppen rechtsboven op de controller staan de letters A tot en met D. Linksonder vind je juist de getallen één tot en met vier. Met behulp van deze knoppen zet een kindje de eerste stappen in de richting van het tellen en lezen. Druk je op de knopjes, dan gaat er een lichtje branden in het gezichtje van het speelgoed. Door de vele knopjes en geluidjes zal het meisje zich niet snel vervelen met deze game controller!

VTech Baby Dieren Draaibal
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:47

Last but not least is deze draaibal met dieren. De bal beweegt vanzelf in het rond om zo een meisje van 2 jaar aan te sporen om achter hem aan te kruipen. Door middel van de flapjes aan de zijkant stabiliseert de bal zichzelf en rolt deze niet ondersteboven. Echt een goede cadeautip voor een meisje van 2 jaar! Op iedere zijde van de bal staat een ander dier afgebeeld. Zo zie je bijvoorbeeld een hond, een aap en een kuikentje. De bal heeft verder verschillende knopjes waar je op kan drukken. Doe je dit, dan hoor je een leuk geluidje of een liedje. 

Met de bal kan het meisje verschillende spelletjes spelen. Het is gemaakt van stevig materiaal, waardoor het echt wel tegen een stootje kan. Geen zorgen dus als de bal tegen de kast of de deur aan botst. Is de 2-jarige klaar met spelen, dan schakelt de bal zich na verloop van tijd vanzelf uit. Zo heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Met deze 20 tips kan het haast niet anders dan dat jij 1 of meerdere leuke cadeaus voor meisjes van 2 jaar hebt gevonden. Mocht je op zoek zijn naar meer leuke en originele cadeaus, start jouw zoektocht dan bij Kado-Kopen.nl.

Verjaardagscadeaus-meisjes-2-jaar

Wat kan een meisje van 2 jaar al?

Nu je de 20 beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar hebt gezien, is het ook goed om te weten wat een 2-jarige eigenlijk allemaal al kan. Zo weet je zeker of je het juiste cadeau voor nu hebt gekocht of dat de jarige nog even moet wachten voordat ze wat heeft aan haar cadeau.

Een meisje van 2 jaar kan al verschillende vaardigheden en gedragingen vertonen. Op deze leeftijd varieert de ontwikkeling echter sterk van kind tot kind. Over het algemeen kunnen de meeste kinderen van 2 jaar het volgende:

  1. Taalontwikkeling: Ze begrijpt eenvoudige instructies en kan enkele woorden begrijpen en uitspreken. Haar woordenschat breidt zich geleidelijk uit.
  2. Motorische vaardigheden: Ze kan rondlopen, rennen en misschien zelfs trappen oplopen. Fijne motorische vaardigheden verbeteren, zoals het vasthouden van een potlood of het oppakken van kleine voorwerpen.
  3. Sociale interactie: Ze begint interesse te tonen in andere kinderen en kan parallel spelen, waarbij ze naast anderen speelt zonder directe interactie. Ze begrijpt eenvoudige emoties zoals blijdschap en boosheid.
  4. Herkenning van vormen en kleuren: Ze kan beginnen met het herkennen van enkele basisvormen en kleuren.
  5. Imitatie en fantasie: Ze kan beginnen met imitatie van volwassenen en kan zich inbeelden dat objecten andere dingen zijn tijdens het spelen.

Houd er rekening mee dat kinderen zich in hun eigen tempo ontwikkelen en dat deze lijst slechts algemene mijlpalen weergeeft. Met deze opgedane kennis en de concrete cadeautips, is het nu aan jou om de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar te kopen.

Veelgestelde vragen over de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar

Wat geef je cadeau aan een meisje van 2 jaar?

Er zijn ontzettend veel leuke cadeautjes waar je uit kunt kiezen, alleen wil jij natuurlijk het beste cadeau voor een meisje van 2 jaar. Van Safari Animals tot Nijntje Verstoppertje en van een Lego Duplo opbergdoos tot badspeelgoed. Dit en nog veel meer vind je in ons overzicht met de leukste cadeaus voor een 2-jarige. Bekijk nu 20 originele cadeautips.

Waar koop ik de beste cadeaus voor een meisje van 2 jaar?

De beste cadeaus voor meisjes van 2 jaar koop je het makkelijkst online bij winkels als Blokker, HEMA, Intertoys, Yoursurprise en Bol.com. Naast dat je tijd zult besparen, vergelijk je ook makkelijk de prijzen online. Bekijk nu de leukste cadeaus voor meisjes van 2 jaar en vergelijk de prijzen op Kado-Kopen.nl.

bol.com
degrotespeelgoedwinkel.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:47
bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:47
bol.com
degrotespeelgoedwinkel.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 02:54
bol.com
bookspot.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:46
bol.com
degrotespeelgoedwinkel.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:46
bol.com
degrotespeelgoedwinkel.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:51
bol.com
degrotespeelgoedwinkel.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:45
bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:45
bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:45
bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:50
bol.com
degrotespeelgoedwinkel.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 01:44

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *