Samenwerken met Kado-Kopen.nl

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Kado-Kopen.nl! Er zijn 2 manieren waarop een samenwerking mogelijk is. Je kunt kiezen voor een affiliate samenwerking of voor een samenwerking waarbij linkbuilding centraal staat. Over beide opties vind je meer informatie op deze pagina.

Maandelijks komen 10.000 unieke gebruikers op Kado-Kopen.nl terecht. Allemaal mensen die op zoek zijn naar een cadeau. Zij komen op de website terecht door te zoeken op de persoon voor wie ze een cadeau nodig hebben, bijvoorbeeld ‘Meisje 1 jaar’ of door te zoeken op een desbetreffende gelegenheid, hierbij kun je denken aan ‘Cadeau Sinterklaas’. 

Met behulp van Kado-Kopen.nl kun jij jouw inkomsten en zichtbaarheid vergroten. Hier vertellen we je graag meer over. 

1. Linkbuilding / Blogartikel

Wil jij hoger ranken in de zoekmachines op bepaalde keywords en daarmee meer bezoekers naar jouw website sturen? Dan is een Blogartikel interessant voor jou! In een Blogartikel heb je de mogelijkheid om 2 do-follow links te plaatsen. 

Wat krijg je wanneer je een Blogartikel afneemt op Kado-Kopen.nl?

  • Max 2 dofollow links
  • Een artikel met een relevante content voor jouw keyword(s)
  • Een artikel van minimaal 600 woorden
  • Tijdelijke plaatsing op de homepage van (totdat er 3 nieuwe artikelen zijn geschreven)

Goed om te weten:

  • Artikelen worden permanent geplaatst
  • Je ontvangt altijd een preview van het Blogartikel. Deze wordt na jouw goedkeuring pas geplaatst
  • De preview ontvang je binnen 5 dagen nadat je de order hebt geplaatst

Voor het schrijven van een artikel met daarin de gewenste backlink(s) rekenen we een vast tarief. Neem contact op om de actuele tarieven op te vragen.

Websites die jou zijn voorgegaan:

2. Affiliate Marketing

Door samen te werken met verschillende partners en hun producten te promoten via unieke affiliate links ontvangt Kado-Kopen.nl bij een succesvolle verkoop een percentage van het aankoopbedrag. Door deze affiliate links met bijbehorende vergoeding kan Kado-Kopen.nl blijven bestaan en kunnen we de beste cadeautips geven! En goed om te weten is dat deze affiliate links jou niets extra’s kosten.

Wil jij jouw producten promoten op Kado-Kopen.nl? Stuur dan een bericht via onderstaande button of nodig ons uit bij het desbetreffende affiliate netwerk.

Over Kado-Kopen.nl

Kado-Kopen is sinds 2020 een uit de hand gelopen hobby van Koen de Kuiper. Op deze website vind je de beste cadeautips voor elke leeftijd en voor elke gelegenheid. De slogan van de website is dan ook; Op Kado-Kopen.nl start en eindig jij jouw zoektocht naar een leuk en origineel cadeau.