Kookboek Nick Toet

Kookboek Nick Toet

Heb je een paar vaste gerechten die je wekelijks afwisselt omdat je geen ingewikkelde gerechten wilt maken? Dan hebben wij de gouden tip om een aantal makkelijke en originele recepten toe te voegen. Nick Toet heeft namelijk een kookboek uitgebracht genaamd Eten met Nick. Met behulp van de duidelijke uitleg kun jij mensen met jouw gerechten wijsmaken dat je een echte chefkok bent. Zelf had ik ‘Kookboek Nick Toet’ al even op mijn lijst staan en ik ben blij dat ik mijzelf dit boek cadeau heb gedaan.

Nick kun je kennen van Dumpert en dan met name van Dumpert Reeten. In Dumpert Reeten worden verschillende filmpjes die de afgelopen week zijn verschenen beoordeeld. Dit doet Nick samen met Sylvana IJsselmuiden en met René van Leeuwen. Maar de echte kookliefhebbers zullen Nick ongetwijfeld kennen van zijn Youtube-kanaal met de gelijknamige titel als zijn boek. Op Youtube laat Nick Toet al vanaf 2019 zien hoe hij verschillende gerechten maakt. Wekelijks verschijnt er een nieuw gerecht en dat zijn gerechten en manier van koken populair zijn blijkt wel uit het aantal abonnees, inmiddels hebben al meer dan 150.000 mensen zich geabonneerd op zijn kanaal.

Eten met Nick

Het kookboek van Nick Toet is een ideaal cadeau voor iedereen die wil leren koken, maar ook zeker voor de mensen die vaak koken en eens wat andere gerechten willen proberen dan hun gebruikelijke recepten. In het boek zul je makkelijke recepten, tips en tricks tegenkomen waarmee jij direct aan de slag kunt. Een pluspunt van alle gerechten is dat de ingrediënten makkelijk verkrijgbaar zijn, je hoeft dus niet naar een speciale winkel in de stad om ingrediënten te halen die niet zijn te verkrijgen in de supermarkt. Nick geeft aan dat hij net zo kookt zoals jij thuis ook kookt, zonder poespas.

Het kookboek bevat in totaal 65 recepten die makkelijk en lekker zijn. De recepten bevatten mooie foto’s en een duidelijke uitleg. Wanneer een gerecht makkelijk is hoeft dit niet te betekenen dat deze er ook simpel uitziet wanneer je hem presenteert, jij kunt nu ook indruk maken met deze makkelijke gerechten.

Kookboek Nick Toet recepten

Koken kan heel makkelijk zijn en daar ga jij achter komen wanneer je het kookboek Eten met Nick koopt. Het boek staat vol met makkelijke recepten. Van een Boeuf Bourguignon tot aan Haagse worstenbroodjes en van American pancakes tot superturboshoarma (dit klinkt toch goed)! Er staan bbq recepten in, maar ook vegan recepten. De vegan recepten zijn natuurlijk handig voor als je zelf geen vlees eet, maar ook als er vrienden langskomen die vegetarisch eten. Dit scheelt jou weer een hoop zoektijd als je normaliter niet let op vegan gerechten. Zoals Nick zelf aangeeft wordt hij een gelukkig man wanneer mensen zijn recepten lekker vinden, maak Nick en dus vooral jezelf gelukkig door dit kookboek te kopen 🙂.

Waar is het boek Eten met Nick te koop?

Het boek is te koop bij Bol.com. Wanneer je voor 20.30 hebt besteld heb je hem de volgende dag al in huis. Het boek is naast de hardcover ook te verkrijgen als e-book. Bij het bestellen van een kookboek zouden wij altijd gaan voor een hardcover en helemaal met dit boek, dit is een boek om mee te pronken en die dus gezien mag worden!

De prijs van het boek is schappelijk en dit maakt het dus een leuk cadeau om te geven, dit kun je doen voor veel verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor iemand de op zichzelf gaat wonen, voor 1 van je vrienden die jarig is en niet weet hoe hij moet koken of om onder de kerstboom te leggen.

Wanneer je kookboek Nick Toet van jouw lijst hebt geschrapt en deze op jouw keuken staat te shinen is het leuk om direct een gerecht te maken wat er goed uitziet. Als jij je dan hebt uitgesloofd en je hebt een gerecht op tafel gezet wat er goed uitziet kan het natuurlijk leuk zijn om er een lekkere wijn bij te serveren. De laatste tip die we je geven in dit artikel is dat je ook eens een Meiland wijn kunt bestellen. Mocht je geen fan zijn van het programma, laat je dan overtuigen door de smaak.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *