Groene Kneusjes Box van Plantje.nl voor slechts €19,50

Groene Kneusjes Box

Misschien heb je het al meegekregen, door de Coronacrisis worden er momenteel veel bloemen en planten weggegooid. Ik kan hier diep op ingaan, maar ik zal de jullie de uitgebreide versie besparen. Het komt er op neer dat er momenteel weinig vraag is vanuit consumenten en bedrijven naar planten. Aan de andere kant krijgt de veiling nog genoeg bloemen en planten aangeleverd, dit zorgt voor een overschot met als gevolg dat er bloemen en planten vernietigd worden. Gelukkig heeft de webshop Plantje.nl een briljant idee bedacht om de vernietiging van planten tegen te gaan, ze hebben de Groene Kneusjes Box in het leven geroepen!

Wat is de Groene Kneusjes Box?

Albert Heijn heeft de ‘buitenbeentjes’ in het leven geroepen. Dit zijn groente en fruit die er net wat anders uitzien dan we gewend zijn wanneer we ze in de supermarkt willen kopen. Hierbij kun je denken aan kleine paprika’s. kromme komkommers (kromkommer) of appels met een ander kleurtje. Het punt is dat er geen verschil is in kwaliteit en versheid met de groente en fruit die je normaal koopt, dit is net zo goed. Door deze producten te verkopen worden ze niet weggegooid.
De Groene Kneusjes Box hanteert hetzelfde principe als de AH buitenbeentjes. In de box zitten kamerplanten die voorzien zijn van een schoonheidsfoutje of gewoon net een beetje kneuzig zijn. Plantje.nl geeft deze planten een tweede kans door ze een stuk goedkoper aan te bieden dan de planten die geen schoonheidsfoutjes hebben. Een nieuw potje, goede standplaats of wat extra water kan al wonderen doen.

Wat zit er in de box?

Het aantal planten in de box varieert, dit heeft te maken met de beschikbare plantsoorten en potmaten. Waar je wel van uit kunt gaan is dat er ongeveer 8 tot 12 planten in jouw box zullen zitten. Hierbij variëren de potmaten van ongeveer 8 centimeter in diameter tot 17 centimeter in diameter, maar ook hier kunnen uitzonderingen tussen zitten.

De totale waarde van de box ligt gemiddeld tussen de €50,- en €60,-. In de Groene Kneusjes Box zullen nooit planten zitten die levenloos zijn of besmet zijn met een plaag. Plantje.nl geeft aan dat elke box hierop uitgebreid wordt getest voor de verzending. Het kan zelfs zo zijn dat een plant in jouw box nog in perfecte staat is. Bij de groothandel worden namelijk ook planten weggedaan wanneer ze te lang in de schappen hebben gestaan. De planten die te lang in de schappen staan worden ondertussen verzorgd, maar na een bepaalde tijd maken deze planten plaats voor nieuwe ‘verse’ planten.

Voorwaarden Groene Kneusjes Box?

Handig om te vermelden is dat het bij een gebrek aan Kneusjes langer kan duren om de planten te verzenden, maar hiervan word je op de hoogte gehouden. Doordat de Kneusjes een minder hoog supermodel-gehalte hebben deze geen retourrecht zoals wel het geval is bij andere bestellingen bij Plantje.nl.

De Groene Kneusjes Box is momenteel erg populair en dit zorgt ervoor dat er veel vraag naar is. Door de grote vraag en omdat Plantje.nl verzendkosten van moet afdragen aan de vervoerder is het helaas niet mogelijk om meerdere boxen te bestellen om zo te besparen op verzendkosten. De prijs voor een Groene Kneusjes Box is al heel laag en wanneer er zou worden bespaard op verzendkosten voor de consument, zou het concept voor hen helaas niet meer uitkomen.

Verder is het niet mogelijk om een voorkeur door te geven voor de planten die je wilt ontvangen. Dit is namelijk afhankelijk van de planten die op dat moment beschikbaar zijn.

De Groene Kneusjes Box als cadeau

Ken je iemand die gek is op planten en wil je hem of haar verrassen met een leuk cadeau, denk dan ook zeker aan de Groene Kneusjes Box. Dit zal voor iedere plantenliefhebber een leuk cadeau zijn, hij/zij kan op deze manier de uitdaging aangaan om planten te redden en een tweede leven te geven. Uiteraard is de box ook een mooi cadeau voor jezelf, het is namelijk een verrassing welke planten je ontvangt!

Mocht je de Groene Kneusjes Box een leuk cadeau vinden, neem dan ook zeker een kijkje op Eigenhuisenplant.nl voor nog meer leuke ideeën.!

De box heeft een totaalwaarde tussen €50,- en €60,-

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *