Bol.com Select cadeau

Bol.com Select cadeau

Je hebt een behoorlijke lijst met spullen die je wilt hebben, ga je tegenwoordig naar de winkel om dat allemaal te halen? Nee, natuurlijk niet! Jij ligt gewoon lekker in jouw trainingspak op de bank met een zak chips (expert tip: koop light chips😉) naast je en bestelt op jouw gemak alles online. Bol.com is de grootste webshop in Nederland en wat zou het toch fijn zijn als zij een loyaliteitsprogramma hebben waarmee jij veel voordeel kunt ontvangen. Goed nieuws, dit is het geval. Doe jezelf nu Bol.com Select cadeau en profiteer van alle acties en voordelen!

Wat is Bol.com Select?

Je kunt Select vergelijken met andere loyaliteitsprogramma’s zoals bijvoorbeeld het programma van Jumbo. Wanneer je bij Jumbo boodschappen doet en je bent lid van hun programma, spaar je automatisch voor punten. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten, maar ook voor korting op bijvoorbeeld dagjes uit. Bij Select spaar je alleen niet voor boodschappen, maar voor cadeaus en korting. Naast het sparen zijn er nog andere Select voordelen, hier lees je zo meer over.

Bol.com Select Punten sparen?

Als lid spaar je elk jaar automatisch voor een Bol.com select cadeau of natuurlijk voor meerdere Bol.com Select cadeaus, dit is afhankelijk van het bedrag wat je in een jaar uitgeeft bij de webwinkel. Nu vraag jij je natuurlijk af hoe het werkt met Bol.com Select Punten sparen. Het sparen van de punten en het krijgen van de cadeaus vanaf het moment dat je lid bent is in 3 simpele stappen uit te leggen.

 1. Bestel zoals je altijd doet
  Voor elke €5,- die je uitgeeft ontvang je automatisch 1 punt. Op een paar producten is dit alleen niet van toepassing, dit zijn: abonnementen, cadeaubonnen, zuigelingenvoeding en de categorie Boeken.

 2. Ontvang de punten
  Na jouw bestelling ontvang jij automatisch de punten. Om precies te zijn zul je de Bol.com Select Punten ontvangen wanneer de retourtermijn van jouw bestelling voorbij is. Normaliter is dit na 30 dagen. Op deze manier voorkomen ze dat jouw punten verwijderd moeten worden wanneer je een bestelling hebt geannuleerd of retour hebt gestuurd.

 3. Pak jouw Bol.com Select cadeau uit
  Wanneer je genoeg punten hebt gespaard ontvang je een cadeau. Bol.com doet vrij geheimzinnig over wat het cadeau is, zelf delen zij dit niet op de website.

Wanneer jij genoeg punten hebt gespaard voor het eerste cadeau, spaar je meteen door voor het volgende cadeau. Dit kun je doen totdat je het maximum aantal cadeaus hebt gehaald of tot het jaar voorbij is. 1 januari begint er altijd een nieuw spaarjaar. Dit betekent dat je voor het jaar voorbij is snel jouw punten moet opmaken, in het nieuwe jaar begin je namelijk op 0. Op de achtergrond bij Bol.com gebeurt er wel nog het een en ander, jouw jaar loopt door totdat jouw Select Punten van de laatste bestelling definitief zijn.

Wat zijn de Bol.com Select cadeaus?

We webwinkel doet erg geheimzinnig over waar we aan moeten denken bij een Bol.com Select cadeau. Wij hebben wat research gedaan en hebben het volgende ontdekt:

 • €300 = 60 punten = €2,50 kortingsbon
 • €900 = 180 punten = €5,00 kortingsbon
 • €1.800 = 360 punten = €7,50 kortingsbon
 • €3.000 = 600 punten = €10,00 kortingsbon

De Bol.com Select cadeaus bestaan op het moment van schrijven dus uit het ontvangen van korting.

Hoe word ik lid van Select?

Nu vraag jij je natuurlijk af ‘wat kost Select bij Bol.com?’. Je betaalt hiervoor €9,99 per jaar. Het abonnement wordt automatisch elk jaar verlengd. De datum waarop dit gebeurt kun je terugvinden in jouw account onder “Abonnementen”. 
Lid worden van Select is super simpel. Je gaat naar Bol.com Select en klikt op “Kies voor Select”. Vervolgens log je in met jouw bestaande account en kun je het abonnement van €9,99 afrekenen.

Een goedkopere optie is om jezelf Bol.com Select cadeau te doen als AH-Premium lid. Als AH-Premium lid betaal je geen €9,99 per jaar, maar €4,99 per jaar.

Bol.com Select voordelen

Het sparen voor cadeaus is een leuk extraatje, maar er zijn nog een aantal Bol.com Select voordelen die jou kunnen overtuigen om lid te worden.

Geen verzendkosten

Je hebt nooit meer verzendkosten, ook niet bij extra bezorgopties. Zie hier waar jij nu jaarlijks op kunt besparen als je lid bent van Select:

 • Altijd gratis verzending, ook onder de € 20,00 (t.w.v. €2,99)
 • Gratis Vandaag Bezorgd (t.w.v. € 3,99)
 • Gratis Avondbezorging (t.w.v. € 1,99)
 • Gratis Zondagbezorging (t.w.v. € 3,99)
 • Gratis Vandaag Ophalen wanneer je Select artikelen voor 12:00 hebt besteld (t.w.v. €3,99)

Bol.com Select deals en korting

Met Select verzeker jij jezelf van voordeel. Zo heb je ook exclusieve toegang tot korting op de populairste artikelen en zijn de producten die je vaker nodig hebt voordeliger gemaakt. Houd goed in de gaten welke artikelen met korting zijn toegevoegd aan het Select assortiment en wees geen dief van je eigen portemonnee.

Bij de Select Deals staat er ook duidelijk aangegeven hoeveel jij bespaart op een product ten opzichte van de reguliere prijs (iemand die geen lid is van Select).

Retour laten ophalen

Je hebt een pakket besteld wat moet worden geretourneerd. Super irritant natuurlijk, nu moet je naar een externe locatie om het te retourneren. Niet wanneer je Bol.com Select hebt! Jij kunt gewoon lekker thuis blijven en het artikel wordt gratis bij jou opgehaald. Je kiest zelf de retourafspraak en de bezorger komt dan bij jou langs.

Word lid van Select en doe er direct jouw voordeel mee. Spaar voor een Bol.com Select cadeau of profiteer van de gratis bezorgkosten op de momenten dat het jou uitkomt. Zo kun je nu producten onder de €20 gratis laten bezorgen, denk hierbij aan de (e)boeken van Nick Toet, Martien Meiland en Peter Gillis.

Bol.com Select opzeggen

Wanneer je een Bol.com Select abonnement afsluit kun je binnen 30 dagen nog annuleren, het volledige bedrag krijg je teruggestort. Na je eerste jaar heb je de mogelijkheid om het abonnement maandelijks op te zeggen.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *