De beste ideeën om je vriendin te verrassen op Valentijnsdag

De beste ideeën om je vriendin te verrassen op Valentijnsdag

Het is weer bijna zo ver, de dag waar je als man enorm tegenop kan kijken. Je vriendin krijgt elk jaar hogere eisen en je moet jezelf dus weer overtreffen om een teleurstelling te voorkomen. Heb je dit jaar geen inspiratie voor Valentijnsdag, check dan nu de beste ideeën om je vriendin te verrassen op Valentijnsdag!   

1. Lingeriesetje

Hier ga je echt bonuspunten mee scoren! Naast dat je vriendin het super attent van jou vindt dat jij de moeite hebt genomen om te kijken wat haar precieze maten zijn en om vervolgens een sexy setje uit te kiezen, doe je natuurlijk jezelf ook een groot plezier. Win-win situatie! Bekijk nu de exclusieve Valentijnscollectie van Hunkemöller en verras jouw vriendin.

2. Win een Veiling

VakantieVeilingen heeft voor jou al het denkwerk gedaan door een speciale Valentijnspagina op te stellen vol met inspiratie. Denk hierbij aan een helikoptervlucht, nachtje weg of een sieraad. Het mooiste bij VakantieVeilingen is dat jij zelf kunt bieden en zo dus voor een betere prijs een verrassing vindt.

3. Sauna/wellness

Ga er samen lekker op uit en bezoek een sauna/wellness (geen idee wat het verschil is). Op deze manier brengen jullie een dag lang samen veel tijd door en kom je ook nog eens helemaal ontspannen thuis. Naast gezonde smoothies kun je ook lekker een biertje bestellen, doe jezelf en je vriendin een plezier en kijk of er een mooie locatie bij jou in de buurt is. Via SocialDeal heb je gegarandeerd een entree met korting.

4. Sieraden

Laat je vriendin weten dat je super veel van haar houdt door een blijvend cadeau te geven in de vorm van een sieraad. Bij Lucardi ontdek je nu de sieraden speciaal voor Valentijnsdag. Kies voor een persoonlijk sieraad of een sieraad met gravure!

5. Bloemen

Ok, ik weet wat je denkt ‘dit is echt totaal niet origineel’. Het idee van bloemen alleen is niet origineel, maar wat nou als je de verrassing op het kaartje schrijft?! Zo kun je de voorgaande tips combineren door bijvoorbeeld 1 van deze tips als verrassing te geven met de bos bloemen.
Hierbij geef ik nog een protip: laat het bosje bloemen bij haar op werk bezorgen, dan zien al haar collega’s meteen wat voor een leuke vriend jij bent. Hierdoor zul jij nog meer credits scoren.

Succes dit jaar!

Ps. mocht je niet weten wat je als man zijnde wilt hebben, check dan de suggesties in de blog Verras jouw vriend met Valentijn