Nijntje Verstoppertje Spelen

Nijntje verstoppertje spelen

In mijn omgeving heerst het momenteel echt en dan heb ik het niet over een griepje, maar over iets veel positievers. Om mij heen krijgen namelijk steeds meer mensen kinderen, natuurlijk heeft dit te maken met de leeftijd. Gevolg van alle baby’s om mij heen is dat ik ook op kraambezoek ga. En dan is er natuurlijk altijd de vraag “wat koop je als cadeau?”. Zelf heb ik nu een top cadeau waarvan ik er meerdere heb gekocht, ik ga het hebben over Nijntje Verstoppertje Spelen. Zelf heb ik een voorraad gekocht via Bol.com. Wanneer iemand een tweede kind krijgt moet je alleen met een nieuw origineel cadeau komen 😉

Wat is het en hoe werkt het?

De oorsprong van dit spel gaat terug naar 2012 en is sindsdien al erg populair. Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar. Bij een kraambezoek worden vaak cadeaus gegeven als kleding waar de baby maar even plezier van heeft, maar met dit cadeau hebben de ouders later ook een leuke verrassing voor hun kind en hier zullen ze ook langer plezier van beleven.

Het spel is super simpel. Je verstop Nijntje ergens in de kamer, achter de bank, naast de plant, het maakt niet uit waar. Wanneer je Nijntje hebt verstopt druk je op een knop. Nu zal Nijntje om de 10 seconden roepen “Ik ben hier!”, het zoeken kan beginnen! Ook is het mogelijk om het met meerdere kinderen te spelen, degene die Nijntje als eerste vindt heeft gewonnen.

Inhoud van het spel

Wanneer je Nijntje Verstoppertje Spelen koopt ontvang je het volgende:

  • 24 locatiekaartjes
  • Nijntje met geluid
  • Spelregels

Met de locatiekaartjes geef je een hint, zo kan Nijntje makkelijker worden gevonden. Met behulp van de locatiekaartjes kun je het spel op meerdere niveaus spelen en kun je dus de speltechniek aanpassen op de leeftijd van het kind. Goed om te vermelden is dat er geen batterijen bij worden geleverd. Om Nijntje te laten praten heb je 2 AAA batterijen nodig.

Reviews Nijntje Verstoppertje Spelen

Zoals je tussen de regels door hebt kunnen lezen ben ik erg enthousiast over Nijntje Verstoppertje Spelen, maar wat vinden anderen ervan? Onderstaand heb ik een drietal reviews geplaatst die mijn mening voor dit cadeau perfect weergeven.

“Kinderen zijn er heel de dag mee bezig. Vinden het helemaal te gek”

“Nette prijs voor leuk spel. Mijn dochter van 1,5 jaar vindt het geweldig om Nijntje te zoeken en helemaal om te vinden”

“Mijn een jarige kleindochter vindt het geweldig om Nijntje te zoeken en te vinden. Het trotse snoetje als we haar prijzen wanneer ze Nijntje gevonden heeft is onbetaalbaar. Ze kan nu alleen zoeken maar als ze wat groter is kunnen we met de kaartjes het spelletje wat moeilijker maken. Leuk spel!”

Waar koop ik Nijntje Verstoppertje Spelen?

Het makkelijkste is natuurlijk om een bestelling vanaf je bank thuis te doen. Zelf heb ik goede ervaringen met onderstaande winkels. Hier zullen even kort een aantal punten worden toegelicht, zodat jij de beste keus kunt maken.

Nijntje Verstoppertje Blokker

Bij Blokker bestel je op het moment van schrijven het spel voor €16,99 en wanneer je voor 21.00 jouw bestelling hebt gedaan krijg je het product op de volgende werkdag binnen. Let bij Blokker wel goed op de bezorgkosten, deze zijn gratis bij een besteding vanaf €39,95. Handig dus om de batterijen er meteen bij te bestellen en misschien heb je nog wat anders nodig, zo kun je bezorgkosten voorkomen. Een andere optie is natuurlijk om naar de winkel te gaan, grote kans dat je nog andere dingen tegenkomt die je al een tijdje wil halen 😉.

Nijntje Verstoppertje Bol.com

Bij Bol.com is de prijs op het moment van schrijven €14,99 en wanneer je doordeweeks voor 13.30 een bestelling doet heb je het dezelfde dag nog binnen. Bij Bol.com betaal je €2,99 verzendkosten als de bestelling onder de €20 is. Wanneer we Blokker vergelijken met Bol.com is Bol.com dus voordeliger.

Woezel en Pip Verstoppertje Spelen

Naast Verstoppertje spelen met Nijntje kun je dit ook doen met Woezel & Pip. Dit werk precies hetzelfde als met Nijntje, alleen verstop je nu dus Woezel & Pip. Mocht je geen keuze kunnen maken dan kun je ook een duo pakket kopen, in dit pakket zitten beide versies.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *