Tegeltje met tekst als cadeau

tegeltje met tekst

Deze week is er een collega jarig en hij viert een mijlpaal, hij wordt namelijk 30. Deze collega staat bekend om zijn eigen verzonnen tegeltjeswijsheden, na een brainstormsessie van toch zeker een minuut waren we er toch wel over uit dat het leuk zou zijn om hem een tegeltje met tekst als cadeau te geven. Dit is de perfecte manier om zijn spreuken vast te leggen en hopelijk krijgen de tegels een mooie plek op kantoor of natuurlijk in zijn huiskamer.

Hoe maak ik een tegeltje met tekst?

Het laten maken van een tegeltje kun je vrij makkelijk doen via Tegeltjes.com. Zelf bepaal je eerst wat voor tegel je wilt. Zo heb je onder andere de volgende opties:

  • Een tegeltje met tekst
  • Tegeltje maken met foto of logo
  • Tegeltje waarbij je voor een foto en tekst kiest
  • Tegeltje met logo (bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk)

Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun je kiezen uit verschillen ontwerpen. Zo zijn er verschillende ontwerpen Delfts Blauw en antiek tegeltje aanwezig, maar ook kun je kiezen voor een eigen achtergrond of thema.

Wanneer je een opmaak hebt gekozen kun je simpel een foto en-of tekst toevoegen. Bij de tekst kun je aangeven wat voor lettertype je wilt gebruiken en hoe groot dit moet zijn. Om alles recht in het midden te krijgen is er ook een handige uitlijnfunctie beschikbaar.

Zelf had ik gekozen voor een tegeltje met spreuk en hierbij heb ik de naam van de desbetreffende collega als voetnoot toegevoegd. Voor het toevoegen van een voetnoot is ook een apart veld.

Naast het laten maken van het tegeltje kun je er ook voor kiezen of deze met een hangertje, standaard en cadeauverpakking wordt geleverd. Op deze manier krijgt het tegeltje makkelijker een mooie plek en is het nog leuker om te geven.

Voor het laten maken van een tegeltje hoef je dus echt niet zelf te kunne ontwerpen. Via Tegeltjes.com wordt het stap voor stap duidelijk wat je moet/kunt doen en zo heb je binnen een paar minuten het tegeltje wat jij voor ogen had.

Voor welke gelegenheden kan ik een tegeltje laten maken?

Zoals aangegeven had ik een tegeltje laten maken voor iemand zijn verjaardag, maar er zijn uiteraard nog veel meer passende gelegenheden om een tegeltje te maken. Denk hierbij aan:

  • Tegeltje voor een zwemdiploma of andere behaalde diploma’s.
  • Tegeltje voor een huwelijk of jubileum
  • Tegeltje voor een geboorte
  • Tegeltje voor Valentijnsdag
  • Tegeltje voor een relatiegeschenk

Bij veel van deze opties kun je ook al voorbeelden vinden op Tegeltjes.com. Deze voorbeelden kunnen jou op weg helpen met de tekst die je wilt graveren of de foto die je wilt bedrukken.

Wanneer je echt even geen inspiratie hebt voor een leuke tekst zijn er ook veel tegeltjes spreuken en wijsheden terug te vinden die je zo over kunt nemen. Per thema staan er een aantal opgesomd, denk hierbij aan Abraham spreuken, huwelijk spreuken en geboorte spreuken.

Zet de botox maar vast klaar, Abraham is 50 jaar

Die man heeft een sprookjeshuwelijk. Als hij thuiskomt zit er een heks op de bank

9 maanden bij mama logeren, kon ik mijn kontje niet meer keren

Waar bestel ik een tegeltje met eigen tekst?

Zelf ben ik erg tevreden over Tegeltjes.com. Wanneer je daar voor 16.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Voordeel is dat de tegel door de brievenbus kan, je hoeft hier dus niet voor thuis te zijn. Bij 3 of meer tegeltjes wordt het wel een pakketje. Per tegeltje met tekst zijn de kosten €8,95, handig om erbij te vermelden is dat de verzendkosten voor 1 tegel €3,95 zijn.

Het is een makkie om een tegeltje met tekst te laten maken. Hopelijk heb jij nu alle info/inspiratie die nodig is om een tegeltje te laten bedrukken met een foto of te graveren met tekst 🙂

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *