Afscheidscadeau collega

afscheidscadeau collega

Als een collega met wie je altijd fijn hebt samengewerkt weggaat is dat natuurlijk niet leuk. En het is nog vervelender als deze collega ook echt een goede vriend of vriendin van je is geworden. Een afscheidscadeau voor je collega regelen is het minste wat je kunt doen als bedankje. Maar wat is een leuk afscheidscadeau voor je collega? Wij hebben voor jou een lijst opgesteld met de leukste afscheidscadeaus om aan je collega te geven. 

Het is niet makkelijk om je collega te verrassen met een origineel afscheidscadeau. Gelukkig is de kans enorm groot dat jij na het lezen van deze cadeautips gaat slagen. Een bedankt cadeau vinden voor je collega is nu een stuk makkelijker geworden. Bekijk de beste afscheidscadeaus voor een collega en kies jouw favoriet.

We hebben allemaal wel een collega die net iets meer dan de anderen staat te popelen om te starten met de VrijMiBo. De persoon in kwestie wordt rond 15.00 al erg nerveus en kan zich niet meer concentreren op het werk wat gedaan moet worden. De focus ligt volledig op de koelkast en de hapjes. Zijn de biertjes al koud? hebben we genoeg snacks? Dit zijn de grootste zorgen zo tegen het einde van de vrijdagmiddag.

Heb je voor deze enthousiaste collega een afscheidscadeau nodig? Dan is een gepersonaliseerde borrelplank een perfect cadeau! Een borrelplank is al een heel gaaf cadeau om te krijgen, maar je kunt de plank ook nog eens personaliseren. Voeg de naam van de desbetreffende persoon toe, een leuke tekst of de bedrijfsnaam. Naast de tekst kun je ook een design toevoegen, dit doe je gemakkelijk via de YourSurprise editor. Wees creatief en ontwerp de mooiste borrelplank voor je collega. Met een paar klikken heb jij de borrelplank ontworpen en besteld.

Een bedankt cadeau voor je collega vinden kan erg lastig zijn. Een goed idee is om eerst te bedenken wat de hobby’s zijn van de desbetreffende persoon. Gaat je collega graag op vakantie? Dan is het leuk om een afscheidscadeau te geven wat hij/zij hiervoor kan gebruiken. Een koffer komt dan natuurlijk altijd van pas. Stopt de collega helemaal met werken, dan is een koffer ook nog eens een leuk symbolisch cadeau. Hij of zij is niet meer gevonden aan werk en kan gaan voor een mooie lange vakantie. Als je het ons vraagt een super origineel pensioen cadeau

En het is niet zomaar een koffer die je cadeau geeft aan je collega. Je kunt de koffer namelijk zelf ontwerpen op YourSurprise.nl. Druk een foto van je collega af op de koffer, voeg tekst toe of maak een collage van verschillende foto’s. Ook kun je het bedrijfslogo toevoegen. Wees creatief en ga ermee aan de slag. Bijkomend voordeel van een unieke koffer is dat deze makkelijk te onderscheiden is van de andere koffers op de bagageband. Het moet wel heel raar lopen wil iemand een koffer pakken met een enorme foto erop van een ander 😉. Dit kan zomaar het beste afscheidscadeau zijn voor je collega.

afscheidscadeau collega - urban jungle
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 27/11/2022 - 18:10

Een kantoor moet natuurlijk wel een beetje leuk worden ingericht, mooie planten kunnen dan eigenlijk niet ontbreken. Naast dat dit wat extra sfeer geeft, zorgt het ook voor wat extra zuurstof. Nu heb je collega’s die weinig liefde geven aan de planten, maar ook zul je ongetwijfeld een collega hebben die de planten goed verzorgd. En juist voor deze collega is een plant een leuk afscheidscadeau. En wat is nou nog beter dan het geven van 1 plant? Meerdere planten natuurlijk. Ga voor de Mini Urban Jungle Box en verras jouw collega.

De echte plantenliefhebber kan dit afscheidscadeautje zeker waarderen. De planten kunnen het begin zijn of juist een uitbreiding van de planten jungle thuis. In de Urban Jungle Box zitten in totaal 5 planten. Al deze planten hebben een potmaat van 6 cm t/m 7 cm. Aan je collega de taak om hier volwassen planten van te maken. De volgende planten zitten in de box: mini Monstera Adansonii, mini Pilea peperomioides, Mini calathea makoyana, Mini maranta tricolor en de Tradescantia Nanouk. De gevorderde plantenliefhebber zegt dit misschien iets, maar we snappen dat dit voor de beginnende plantenliefhebber een verrassing is. Benieuwd naar de planten? Bekijk nu dit leuke afscheidscadeau voor je collega op Plantje.nl

Pensioen cadeau tegeltje
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 11/10/2022 - 19:04

Het beste afscheidscadeau voor je collega vinden is natuurlijk niet makkelijk. Hoofdreden is dat er niet iets bestaat als een beste cadeau. Uiteraard zijn er wel heel veel cadeaus voor je collega te bedenken die enorm leuk zijn om te geven. Heb je een origineel afscheidscadeau nodig voor de collega die bekend staat om zijn oneliners, dan is dit het cadeau wat jij al bedankje wilt geven.

Op het tegeltje zet je één van de uitspraken die jouw collega vaak uitsprak. Hij of zij kan hier ongetwijfeld de humor van inzien. Aangezien het een afscheid is van het werk, kun je er ook voor kiezen om het logo van het bedrijf erop te zetten. Verder kun je ook een afbeelding toevoegen. De afbeelding combineren met tekst en een logo is ook een optie. Ga zelf aan de slag met dit leuke afscheidscadeau voor je collega en geef deze originele verrassing.

Invulboek – Afscheidscadeau collega
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:27

Er zijn gevallen waarbij afscheid nemen van je collega leuk is, maar in de meeste gevallen is dit natuurlijk niet leuk. Je hebt een leuke tijd met hem of haar gehad en altijd fijn samengewerkt. Een mooi bedankt cadeau geven is dan het minste wat je kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een cadeaubon geven, niet een heel origineel cadeautje, maar wel prima. Wil je wel een origineel afscheidscadeautje voor je collega hebben, ga dan voor een afscheidsboek!

Met het geven van een afscheidsboek als cadeau, geef je een origineel cadeau en een blijvende herinnering. In het boek staan leuke vragen over je collega die afscheid neemt. Bij het beantwoorden van de vragen worden herinneringen en feitjes op een leuke manier vastgelegd. Aan het einde van het boek is er ook een complimentenpagina. Dit is jouw kans om de vertrekkende collega nog wat spreekwoordelijke veren in zijn reet te steken. De desbetreffende collega zal dit boek thuis rustig met een glimlach terug lezen.

Misschien niet het eerste cadeau waar je aan denkt wanneer je collega afscheid neemt. Maar dit is misschien wel het beste afscheidscadeau voor je collega. Als je collega weggaat die enorm houdt van samen gezellig een hapje en een drankje doen. Of die collega van wie zijn of haar favoriete eten pizza is en het hier echt vaak over heeft. Dit zijn de collega’s voor wie een pizzarette een mooi bedankt cadeau is. 

Een pizzarette kun je echt voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Het is bijvoorbeeld een mooi alternatief voor gourmetten. Ook leuk om tijdens de feestdagen eens wat anders te doen dan gourmetten en het voordeel van een pizzarette is dat je huis niet zo gaat stinken. Ook vinden kinderen het enorm leuk om zelf hun mini pizza’s te maken, heeft de desbetreffende collega kinderen dan is dit een dik pluspunt. Uiteraard hoef je de pizzarette niet alleen te gebruiken met kinderen. Nodig je vrienden en vriendinnen uit en maak er een gezellige avond van. Leg jouw favoriete pizza ingrediënten klaar en stop de stekker in het stopcontact, het is echt zo simpel.

Van sommige cadeaus weet je gewoon dat je altijd goed zit. Als je collega een enorme whiskey liefhebber is, is een afscheidscadeau vinden echt een makkie. Met een fles whiskey zit je dan natuurlijk altijd goed. Mocht je zelf geen kenner zijn, dan weet je waarschijnlijk niet wat een goede fles is. Ook hier hoef je je geen zorgen over te maken, wij hebben het namelijk allemaal al voor je uitgezocht. Ga voor de Jack Daniels Honey! En om het afscheidscadeau voor je collega nog specialer te maken geef je er ook nog een persoonlijke touch aan.

Via YourSurprise ontwerp je gemakkelijk de luxe houten kist waarin je de Jack Daniels Honey cadeau geeft aan je collega. Met dit gepersonaliseerde afscheidscadeau heeft je collega altijd een mooi aandenken. Op de houten kist kun je de naam van je collega toevoegen, een datum of een totaal andere tekst. Ook kun je nog een design kiezen om de kist nog mooier te maken. En nee, hiervoor hoef je absoluut niet handig te zijn. Met een paar klikken het jij een leuk afscheidscadeau voor je collega geregeld. Ga nu naar Yoursurprise.nl en ontdek hoe makkelijk het is.

Overdreven sportieve collega’s, grote kans dat jij hier ook mee te maken hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de collega die voor de werkdag begint nog even wat baantjes gaat trekken. Of die collega die in het weekend voor de lol minimaal 20 kilometer wilt lopen. Speciaal voor deze collega’s hebben we een mooi afscheidscadeau bedacht, de Fitbit Charge 5. Het is een wat duur cadeau om in je eentje te geven, maar met een groep collega’s heb je al snel genoeg geld verzameld om dit originele cadeau te geven.

Met de Fitbit Charge 5 kun je enorm veel meten. Je hebt natuurlijk de standaardfuncties zoals de stappenteller en de hartslagmeter. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat jouw slaapscore wordt gemeten? Op basis van jouw score ontdek je hoe je beter kunt slapen en meer uitgerust aan je dag kunt beginnen. Een andere hele toffe functie is de ingebouwde GPS. Als je gaat sporten hoef je voortaan niet meer je telefoon mee te nemen. Je tempo en afgelegde afstand zie je namelijk op je horloge. Na afloop kun je ook de afgelegde route terug zien in de Fitbit app. We kunnen nog veel meer vertellen over dit leuke cadeau voor je collega vertellen, maar bekijk het vooral zelf op Bol.com.

Als het mooi weer is, is barbecueën een hobby van velen. Hierbij maakt het voor de liefhebber ook echt niet uit hoe vaak zij in de week met de bbq aan de slag kunnen, hoe meer hoe beter. De persoon die we nu beschrijven zal op kantoor dan ook geen kans laten lopen om het over zijn barbeque te hebben en de lekkere gerechten die ermee zijn gemaakt. Speciaal voor deze collega is een bbq schort met naam een leuk afscheidscadeau. Extra leuk om dit afscheidscadeau voor je collega te geven, is wanneer je dit tijdens een bbq doet. Alleen moet je hierbij natuurlijk net het geluk hebben dat het afscheid in een periode valt met mooi weer. 

Wanneer jij jouw collega als bedankt cadeau een echt leren bbq schort geeft, zal hij of zij voortaan in stijl achter de bbq staan. Ook al kan de desbetreffende persoon er vrij weinig van, met zo een professioneel schort is iedereen al snel onder de indruk. Naast de naam, kun je ook nog een design toevoegen, zo wordt het helemaal een uniek afscheidscadeau. Een gepersonaliseerd schort hoort toch zeker tot de beste cadeaus voor de bbq liefhebber.

Tijdens de lunch op kantoor bespreek je veel dingen met je collega’s. Je hebt het over je weekendplannen, vakanties, je favoriete podcasts en vele andere dingen. Zo is de kans ook groot dat je een collega hebt die graag over boeken praat. Deze collega leest bijna dagelijks een boek en gaat er helemaal in op. Speciaal voor deze collega hebben we een mooi afscheidscadeautje bedacht, namelijk de Kobo Nia e-reader.

Een e-reader heeft vele voordelen. Een groot voordeel is dat je voortaan niet meer hoeft te kiezen welke boeken je meeneemt op vakantie en hoeveel boeken je meeneemt. De Kobo Nia heeft een geheugen van 8GB, hiermee kun je ongeveer 6.000 boeken op je e-reader zetten. Ander voordeel is dat je de helderheid van je scherm kunt aanpassen. Een leeslampje tijdens het lezen in het donker is met de Kobo Nia overbodig. Bekijk nu alle kenmerken van de Kobo Nia op Bol.com en bestel dit leuke afscheidscadeau voor je collega.

Als je echt niet meer weet wat je als cadeau moet kopen voor je collega, kun je altijd nog een Rituals pakket geven. Dit is niet alleen het geval met een cadeau voor je collega, maar met bijna alle gelegenheden waar je een cadeau voor nodig hebt. Het klinkt als een wanhoops cadeau, maar dit is zeker niet het geval. Er is natuurlijk een reden dat een Rituals pakket bijna altijd een goed idee is. De ontvanger (vaak een vrouwe) wordt er namelijk erg blij van. 

Misschien niet een origineel afscheidscadeau voor je collega, maar zeker wel een cadeau wat goed gaat zal scoren en gewaardeerd wordt. We hebben speciaal deze giftset van Rituals als bedankt cadeau voor je collega geselecteerd. De verschillende Rituals producten zitten namelijk in een stijlvolle verpakking, wat het nog leuker maakt om cadeau te geven. Dan de grote vraag ‘wat zit er allemaal in de giftset van Rituals?’. In het pakket zit doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en een mini geurkaars. Bekijk dit leuke cadeau voor je collega nu op Bol.com.

Waar we bij cadeautip #11 schreven over een veel gegeven cadeau, zijn Happy Socks ook een veel gegeven cadeau. Grote kans dat jij wel eens sokken cadeau hebt gekregen. Sokken zijn natuurlijk handig om te krijgen, omdat je deze altijd nodig hebt. Maar ook kunnen sokken heel erg leuk zijn. Sokken zijn vooral leuk om cadeau te krijgen wanneer er een mooi printje op staat. Bij Happy Socks is dit altijd het geval en geef je letterlijk wat extra kleur aan iemand zijn leven.

Speciaal voor die collega die al vaak opvallende en kleurrijke sokken draagt is dit een leuk afscheidscadeau. Het gaat om een Happy Socks cadeaubox, waar in totaal 4 paar sokken in zitten. De cadeaubox maakt het nog leuker om te geven. De 4 paar sokken zijn niet enkel bedoeld om te dragen voor tijdens het werk. ze kunnen onder een trendy look, maar passen ook prima bij een casual outfit. Nieuwsgierig naar de verschillende sokken die in het pakket zitten? Neem dan nu een kijkje en bestel dit leuke afscheidscadeau voor je collega. 

Lekker & Simpel, had het antwoord kunnen zijn van een doorsnee man die zijn geluk beproefd in het café op de vraag “waar ben je naar op zoek”. We dwalen een beetje af, dit is namelijk de titel van het kookboek wat jij cadeau kunt geven aan je collega. Je hebt 2 type collega’s. Het type collega’s die ervan houden om de tijd te nemen in de keuken en echt iets lekkers neer willen zetten. En je hebt de collega’s die een spanningsboog van maximaal 30 minuten hebben in de keuken, bij hen gaat het dus vaak om de eenvoud van het gerecht. Voor beide types hebben we een leuk afscheidscadeau. Naar onze mening zelfs één van de beste afscheidscadeaus voor je collega om te geven.

 Je collega zal met dit cadeau blij verrast zijn. Hij/zij heeft zo weer een aantal nieuwe recepten om te testen en het mooie is, dit zijn recepten die binnen 20 minuten klaar zijn. Het zijn zoals de titel ook al aangeeft simpele en lekkere recepten. Iedereen kan deze lekkere recepten maken en je zult ook nog eens een hoop tijd besparen in de keuken, win-win! Denk bijvoorbeeld aan een pasta-ovenschotel met Boursin, een taco lasagne of een broodje hete kip. In totaal staan er 200 recepten in, de voorbeelden zijn slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg. Met een beetje geluk deelt je collega de favoriete recepten met jou 😉.

Als je voor een werkgever werkt heb je (bijna) altijd met collega’s te maken. En mocht je al bij meerdere werkgevers hebben gewerkt, dan zul je zien dat er tussen verschillende bedrijven veel overeenkomsten zullen zijn. Zo heb je de typische salesmanagers met de gladde praatjes of de narcistische collega die jouw idee pikte en hierdoor de promotie kreeg waar jij op zat te wachten. In het boek Collega’s en andere ongemakken komen verschillende psychologische valkuilen op de werkvloer aan bod. 

Enkele onderwerpen die worden besproken zijn macht, seks, zelfoverschatting, faalangst, kuddegedrag en roddelen. Het boek is op een leuke manier geschreven en de verhalen hebben genoeg diepgang om jezelf een spiegel voor te houden. Je leert meer over de achtergrond van het gedrag van bepaalde collega’s, hierdoor zul je ook meer begrip krijgen voor bepaalde collega’s. Door het lezen van dit boek kun je het beste uit je collega’s halen, maar ook uit jezelf. Het boek is een leuk en origineel afscheidscadeau voor je collega, waar hij/zij ook wat aan zal hebben bij de volgende job. Bestel nu dit cadeau onder 20 euro en verras je collega.

Bij een goed afscheid van je collega hoort ook een borrel op kantoor of elders. Grote kans dat dit dus ook op de planning staat bij jouw collega van wie je afscheid neemt. Een borrel is voor velen altijd een goed idee om iets te vieren. Dit hoef je dan ook niet op kantoor te doen, maar kan ook thuis. Een origineel afscheidscadeau voor je collega is dan ook om hem of haar een borrelpakket te geven. Je geeft jouw collega dan voor thuis ook nog een gezellig moment. Houd jouw collega van een gezellige borrel en een drankje (bij voorkeur wijn), dan is dit een leuk afscheidscadeautje. 

In het borrelpakket zit een fles witte wijn, crackers, een potje tomatentapenade en 2 gepersonaliseerde wijnglazen van het merk Royal Leerdam. De wijnglazen die gepersonaliseerd kunnen worden zijn toch wel de kers op de taart bij dit borrelpakket. Kies er bijvoorbeeld voor om de namen van je collega en zijn/haar partner toe te voegen op de glazen. Beide hebben dan voortaan hun eigen glas waarmee ze samen heerlijk kunnen borrelen. Naast de tekst die je op het glas laat graveren kun je ook zelf het design kiezen. Via YourSurprise zijn er verschillende opties, kies jouw favoriet en laat de glazen graveren. Verras nu de borrelaar met dit originele cadeau.

Als je een afscheidscadeautje nodig hebt voor een vrouwelijke collega, houd dan je volle aandacht erbij. Dit is namelijk een cadeautip waar veel vrouwen enorm blij mee zullen zijn. Met La Vie Est Belle van Lancôme kun je zeker aankomen om je collega te bedanken voor de fijne samenwerking. Een luchtje cadeau geven doet het bij veel gelegenheden erg goed en ook zeker wanneer je afscheid neemt van je gewaardeerde collega.

Toevallig hoorden we een medewerker van de Douglas op de radio nog vertellen dat dit de meest populaire damesparfum van het moment is. En dat dit de meest populaire damesparfum van het moment is, is natuurlijk niet zonder reden. Wanneer jij dit cadeau geeft aan je collega, is de kans dan ook enorm groot dat zij ook enorm enthousiast zal zijn. La Vie Est Belle van Lancôme is een bloemige en fruitige geur die voor bijna 50% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Wanneer we alle positieve reviews lezen zien we ook dat er vaak bevestigd wordt dat de geur lang blijft hangen. Geef aan welke inhoud (ml) je wilt en bestel dit leuke afscheidscadeau voor je collega.

Waar we bij cadeautip #16 een afscheidscadeau voor de vrouwelijke collega’s hebben benoemd, is dit toch vooral een afscheidscadeau voor de mannelijke collega’s. Als je met voetballiefhebbers samenwerkt zal het tijdens de lunch op kantoor vaak over voetbal gaan. Jouw collega’s die in vriendenteams spelen hebben ongetwijfeld het idee dat zij genoeg kennis hebben om coach te zijn van hun favoriete team. Speciaal voor deze collega’s is een voetbalshirt met naam een leuk cadeau om te geven. 

Dit zou zomaar het beste afscheidscadeau voor je collega kunnen zijn. Elke keer als hij zijn favoriete club aanmoedigt en zijn gepersonaliseerde shirt aantrekt, denkt hij toch even aan zijn fijne ex-collega’s. Nu is dit Ajax cadeau als voorbeeld genomen, maar mocht je collega fan zijn van een andere club, dan bestel je natuurlijk een shirt van deze club.

Ben je op zoek naar het leukste bedankje voor je collega die een echte snoepert is? Dan is dit een origineel afscheidscadeau voor je collega. Die collega die er altijd snel bij is als er wordt getrakteerd of die collega die zelf altijd wat te snoepen meeneemt naar kantoor, speciaal voor deze collega raden we de gepersonaliseerde snoeppot van YourSurprise aan. 

De snoeppot zelf is gevuld met een mix van verschillende soorten winegums. En het ontwerp van de pot kun jij helemaal zelf maken, dit doe je gemakkelijk via de editor van YourSurprise. Neem bijvoorbeeld een leuke foto van je collega, plaats een lieve boodschap en voeg een logo van je bedrijf toe. Wees creatief en ga ermee aan de slag. De gepersonaliseerde snoeppot is een klein afscheidscadeautje waarmee je jouw collega echt even mee bedankt.

We zijn bijna aan het einde aangekomen van dit overzicht met de beste afscheidscadeaus voor je collega. Maar dit betekent niet dat de cadeau ideeën om je je collega te bedanken steeds minder worden. De cadeautips staan namelijk op random volgorde, het zijn stuk voor stuk toppers! De geurkaars is ook één van onze all time favoriete cadeaus. Niet alleen in deze lijst met top afscheidscadeaus voor je collega komt de geurkaars terug, maar ook in vele andere lijsten. Een geurkaars is namelijk voor veel verschillende gelegenheden een passend cadeautje. 

Neem je collega in de herfst of wintermaanden afscheid, dan is het nog meer een geschikt cadeau om te geven. In de koudere en donkere maanden is het extra lekker om thuis een kaars aan te steken. En als je dan een kaars aansteekt wil je natuurlijk een sierlijke kaars die ook nog eens lekker ruikt. Dit is precies wat je in huis haalt met de The Ritual of Sakura Scented Candle. De kaars gaat tot wel 50 branduren mee en zit in een mooi doosjes, het mooie doosje maakt het nog leuker om cadeau te geven aan je collega.

Je favoriete collega heeft een nieuwe baan gevonden. Deze collega gaat een nieuwe uitdaging aan, maar dit is zeker niet omdat de collega’s niet leuk waren. Maar helaas moet je af en toe aan je toekomstperspectief denken en bepaalde kansen pakken. Speciaal voor deze collega die het altijd goed met iedereen kan vinden is dit originele afscheidscadeautje. Kanttekening is dat de desbetreffend collega een beete humor moet hebben en sarcasme snel doorheeft 😉.

Op de mok staat ‘Good luck finding better colleagues’. Dit is natuurlijk bedoeld met een knipoog, want je gunt hem of haar het allerbeste. Als je op zoek bent naar een leuk afscheidscadeautje voor je collega die beschikt over een gezonde portie humor, dan is dit een hele goede optie. Bekijk en bestel de mok nu via Ditverzinjeniet. 

Met deze 20 cadeautips kan het haast niet anders dan dat jij 1 of meerdere leuke afscheidscadeaus voor je collega hebt gevonden. Mocht je op zoek zijn naar meer leuke en originele cadeaus, start jouw zoektocht dan bij Kado-Kopen.nl.

Veelgestelde vragen over een afscheidscadeau voor je collega

Wat is leuk om te geven als bedankje aan je collega?

Als je collega ergens anders gaat werken of met pensioen gaat, is het leuk om een bedankje te geven waarmee je laat zien hoeveel je hem/haar waardeert. Hierbij kun je denken aan een persoonlijk  afscheidscadeau. Een voorbeeld hiervan is een invulboek, benoem leuke herinneringen en feitjes. Bekijk deze en andere bedankt cadeau nu in ons overzicht.

Wat is een leuk afscheidscadeau voor collega’s?

Er zijn vele leuke afscheidscadeaus te bedenken. Ga na wat de desbetreffende collega leuk vindt. Houd hij/zij van een VrijMiBo, ga dan bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerd borrelpakket. Is koken één van de hobby's, kies dan een kookboek. Bekijk nu het overzicht met de top 20 afscheidscadeaus voor je collega.

Waar koop ik het beste afscheidscadeau voor een collega?

Een paar van onze favoriete webshops voor een afscheidscadeau zijn: Bol.com, YourSurprise.nl en Ditverzinjeniet.nl. Wij hebben de prijzen al vergeleken voor jou, kijk nu waar je het beste jouw afscheidscadeau kunt kopen.

bol.com
yoursurprise.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 05:21
bol.com
yoursurprise.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:49
bol.com
expert.nl
coolblue.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:27
bol.com
mediamarkt.nl
blokker.nl
conrad.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 05:22
bol.com
yoursurprise.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:26
bol.com
mediamarkt.nl
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:26
bol.com
blokker.nl
fonq.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:23
bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:23
bol.com
deonlinedrogist.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 05:19
bol.com
ditverzinjeniet.nl
cadeau.nl
Laatst bijgewerkt op: 21/04/2024 - 04:22

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *