Astoldby boek cadeau

Astoldby cadeau

Zou je het gaaf vinden om een eigen boek te schrijven, maar twijfel je of je het kunt? Een autobiografie schrijven hoeft niet moeilijk te zijn, iedereen kan een eigen boek schrijven. Het is vaak moeilijk om te bedenken waarover je gaat schrijven en om daar origineel in te zijn. Verder is het belangrijk om te bepalen hoe vaak je gaat schrijven, je wilt voorkomen dat het blijft bij ideeën en je uiteindelijk een onafgemaakte autobiografie hebt. Al deze zorgen worden jou ontnomen met een autobiografie van Astoldby.

Astoldby heeft al veel mensen mogen helpen met het schrijven van een autobiografie. Met hun hulp schrijf je eenvoudig een boek, lees er hier meer over en wie weet heb jij straks een autobiografie geschreven!

Wat is Astoldby?

Astoldby is het ultieme cadeau voor iedereen die boordevol leuke en interessante verhalen zit. Dit kunnen verhalen zijn over jouw jaren als student, bedenk wat voor gekke of bijzondere dingen jij hebt meegemaakt in deze periode. Ook kunnen dit verhalen zijn hoe jij een carrière hebt opgebouwd of hoe jij de liefde van jouw leven hebt gevonden. 

Met Astoldby heb jij de mogelijkheid om jouw biografie te schrijven en deze uit te geven als echt boek. Leuk voor jezelf om jouw levensverhaal in een boek te verwerken, maar ook leuk om dit te delen met anderen. Vrienden, kinderen, kleinkinderen, broers, zussen etc. kunnen dit met plezier lezen en dingen over jou te weten komen waar ze geen idee van hadden. 

Hoe leuk het ook kan zijn om zelf een autobiografie te schrijven, een Astoldby boek wordt voornamelijk cadeau gegeven. Astoldby wordt vooral cadeau gegeven aan ouders of aan opa’s en oma’s. 

Hoe werkt Astoldby

Nu je een idee hebt wat Astoldby is wil je natuurlijk ook weten hoe Astoldby in zijn werking gaat. Voordat jij een Astoldby boek cadeau geeft of voor jezelf koopt maak je de keuze tussen een softcover of een hardcover en maak je de keuze of je zwart/wit foto’s of kleuren foto’s wilt. Vervolgens zijn er 3 stappen die worden uitgevoerd om tot een complete autobiografie te komen.

  1. 52 weken lang ontvang je iedere week 1 levensvraag in jouw inbox. Dit zijn originele vragen die ervoor zorgen dat jij in een jaar tijd een autobiografie kunt schrijven. Met 1 vraag per week heeft de schrijver genoeg tijd om een verhaal te schrijven en geen druk te ervaren.
  2. De levensvragen die worden gesteld kunnen worden beantwoord in de vorm van een verhaal. Elke week krijgt jouw levensverhaal aan de hand van de beantwoordde vragen meer vorm.
  3. Na het beantwoorden van alle levensvragen in verhaalvorm worden deze gebundeld in een mooi boek.

De schrijver van de autobiografie heeft ook de optie om zelf foto’s toe te voegen aan het boek. Op deze manier zullen de verhalen nog meer tot de verbeelding spreken van de lezers en zal er meer herkenbaarheid worden opgeroepen. 

Ook is het goed om te weten dat de 52 vragen die worden gestuurd een richtlijn zijn. Je hebt altijd de mogelijkheid om vragen te verwijderen, vragen toe te voegen of om de volgorde van de vragen aan te passen. Als auteur zijnde ben jij in control, het wordt je enkel makkelijker gemaakt door Astoldby.

Wij vinden dit een erg leuk concept, maar kijk ook vooral wat anderen erover zeggen:

“Ik heb dit aan mijn vader cadeau gedaan voor zijn 70ste verjaardag. Elke week vulde hij met veel plezier de vragen in. Nu gebundeld in een mooi boek.”
“Wij hebben zo veel geleerd over mijn opa. De vragen van Astoldby zijn uniek, en hebben verhalen losgemaakt die we anders nooit te weten zouden zijn gekomen.”

Wat krijg ik?

Onderstaand hebben we opgesomd wat de schrijver ontvangt wanneer hij/zij een biografie gaat schrijven met behulp van Astoldby.

✅ De schrijver krijgt een jaar lang toegang tot het Astoldby dashboard. In dit dashboard kun je de vragen in de vorm van een verhaal beantwoorden
✅ iedere week een unieke vraag waar jij mee aan de slag kunt
✅ Een hardcover of softcover boek met zwart/wit of kleurenfoto’s
✅ Gepersonaliseerde kaft. Zelf kun je een foto kiezen en aangeven hoe het design eruit gaat zien
✅ Schrijftips van experts
✅ Uiteraard ontvang je zelf jouw compleet samengestelde boek. Je hebt de optie om er meerdere bij te bestellen

Voor wie is Astoldby een leuk cadeau?

Een Astoldby boek wordt voornamelijk cadeau gegeven aan de personen met meer levenservaring, zij hebben over het algemeen meer te vertellen. Als jouw vader/moeder of opa/oma jarig is, is een Astoldby boek een ontzettend origineel cadeau. Bedenk nu alvast hoe trots diegene zal zijn als hij/zij het boek thuis in de boekenkast heeft staan en deze kan laten lezen door anderen. Ook heel interessant voor jou om te lezen als je dit als cadeau hebt gegeven aan iemand die dicht bij jou staat. Grote kans dat je dingen over hem/haar zult leren die je van te voren nog niet wist.

Zoals op de website van Astoldby mooi verwoord staat “Ieder mens is uniek en ieder mens heeft een verhaal, dat verhaal is het waard om opgeschreven te worden”. Giet jouw levensverhaal in een boek of geef nu een ander de kans om zijn/haar levensverhaal in een boek te gieten.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *