Boek Martien Meiland kopen als cadeau

Boek Martien Meiland

Heel Nederland kent inmiddels Martien Meiland van het programma Chateau Meiland. Nadat eerder de Meiland wijnen uitkwamen is de biografie ‘Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’ in augustus 2019 uitgekomen. In Nederland zijn er 2 verschillende kampen, of je houdt van Martien Meiland of je vindt hem echt bloedirritant. Wanneer je in kamp ‘bloedirritant’ zit raad ik je aan om niet door te lezen, tenzij je het boek Martien Meiland als cadeau wilt geven. Zelf zit ik in kamp ‘houden van’ en heb ik het boek recent via Bol.com besteld en binnen 2 dagen uitgelezen.

De biografie is geschreven door schrijver Jan Dijkgraaf. Hij verbleef als gast op Chateau Marillaux en was zo geïntrigeerd door de familie Meiland dat hij ze vaker wilde bezoeken. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de biografie ‘Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’. Het knappe vind ik dat het echt geschreven is alsof je Martien zelf hoort praten, op een gegeven moment betrapte ik mijzelf er ook op dat ik de zinnen aan het lezen was zoals Martien ze zou uitspreken. 

Martien Meiland Boek

In het boek komt niet alleen Martien aan het woord maar ook de andere familieleden en worden verschillende fases van hun leven in chronologische volgorde behandeld. Zo begint het boek met de familiegeschiedenis, om vervolgens dieper op het leven van Martien en Erica samen in te gaan en als laatste komt de fase aan bod waar ze nu in zitten. De laatste fase gaat hierbij meer in op het showbizzwereldje.

Waar je op televisie maar een klein gedeelte ziet van de Meilandjes kom je nu veel meer over hen te weten. Het gaat over de ups en downs, van de verschillende baantjes die ze hebben gehad tot de avonturen die Martien in China heeft beleefd. Ook komt het vertrek van Nadège en Caroline aan bod. Het boek gaat wat betreft de inhoud alle kanten op, het is niet alleen maar lachen, er wordt ook dieper op droevige fases ingegaan.

Enige kritiekpuntje wat ik heb is dat er wel erg veel spelfouten in stonden, maar dit woog uiteraard niet op tegen het plezier wat ik eruit haalde om het te lezen. Voor de echte fans van het programma is het boek zeker een aanrader!

Enkele recensies van anderen over het boek Martien Meiland:

“Het boek is zo geschreven dat je het gevoel hebt dat Martien je alles zelf verteld. Het maakt je nieuwsgierig naar de mens Martien en je wilt doorlezen. Deze man heeft heel veel meegemaakt en toch blijft hij positief en gaat uitdagingen aan. Verder valt op dat ze altijd hard hebben gewerkt en als iets niet lukt niet bij de pakken neer gaan zitten maar het gewoon op een andere manier nog eens proberen. Heb het boek in een weekend uitgelezen. Heb erom gelachen, maar het zet je ook aan tot nadenken”

“Het boek geeft een leuke achtergrond over de fam Meiland en hun gebeurtenissen. Leest makkelijk, is vermakelijk,het boek geeft je een goed gevoel. Harde werkers met succes en tegenslagen.De foto’s/handtekeningen zijn erg leuk voor de fans, alleen bij de luxe editie”

Waar is het boek Martien Meiland te koop?

Het boek wordt online via verschillende websites aangeboden, maar allen voor dezelfde prijs. Nu hoor ik je denken ‘wat kost het boek Martien Meiland?’, op het moment van schrijven betaal je hier €22,50 voor. Zoals eerder benoemd heb ik het boek bij Bol.com besteld. Het fijne bij hen is dat wanneer je het boek voor 23:59 besteld, je het de volgende dag al in huis hebt. Daarnaast betaal je ook geen verzendkosten.

Dat het boek een succes is, is wel gebleken uit de cijfers. het boek kwam op de eerste plek binnen in de wekelijkse bestseller lijst van de Nederlandse boekenbranche, dit meldt boekenkoepel CPNB.

Luxe editie boek Martien Meiland kopen

Naast de gewone editie is het ook mogelijk om een luxere editie te bestellen, hiervoor betaal je €2,50 meer. In deze luxe editie wordt het verhaal geïllustreerd met mooie zart/wit foto’s, in totaal zijn het 32 pagina’s met privé foto’s. De echte liefhebber van Chateau Meiland zal ongetwijfeld een voorkeur hebben voor deze editie! Naast de foto’s staan ook de handtekeningen van het hele gezin er in.

Boek Erica Meiland

Na het succesvolle boek van Martien heeft Erica nu ook een biografie uitgebracht. De biografie draagt de naam ‘Erica – de motor achter de Meilandjes’. Wanneer het boek van Martien hoog op jouw verlanglijstje of op het verlanglijstje van de persoon staat die je een cadeau wilt geven, dan staat er ongetwijfeld nu ook “Boek Erica Meiland. Ga voor de dubbele klapper en bestel de biografie van Erica erbij.

Het Boek als cadeau

De feestdagen zijn net voorbij, maar er zijn natuurlijk nog genoeg dagen in het jaar waarop je een cadeau nodig zult hebben. Met dit boek kun je ongetwijfeld een hoop mensen blij maken, van te voren wel zeker weten of de desbetreffende persoon een fan is van Chateau Meiland 😊.

Handig om te weten is dat er geen ebook beschikbaar is. Zelf heb ik hiernaar gezocht en heb dus geen ebook kunnen vinden. Dit bespaart jou weer wat tijd.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *