Boxbrownies.nl

Boxbrownies.nl

Als je een echte liefhebber bent van brownies is er maar 1 artikel wat je vandaag gelezen moet hebben en dat is dit artikel. Hoe vaak in de maand of per jaar eet je een brownie? Nu kun je denken in absolute aantallen, maar eigenlijk is het antwoord altijd “veel te weinig”. Het lekkerste is als je een brownie zelf vers maakt, maar je zult ongetwijfeld genoeg redenen hebben om hier niet de tijd voor te nemen. Een andere optie is om naar de supermarkt te gaan en daar een brownie te kopen, maar deze is weer niet zo lekker al een verse zelfgemaakte. Ok, het probleem is duidelijk, gelukkig is er ook een oplossing. De oplossing is heel simpel, namelijk Boxbrownies.nl.

Wat is Boxbrownies.nl?

Bij Boxbrownies.nl kun je een box vol brownies per post laten bezorgen. Het klinkt misschien gek om brownies per post te laten bezorgen, maar dit kan heel goed en gaat niet ten koste van de kwaliteit. De brownies worden zeer zorgvuldig verpakt en vervolgens als brievenbuspakket verzonden. Deze pakketten passen door de brievenbus, jij of degene die je een box brownies cadeau geeft hoeft dus niet thuis te zijn.

De handgemaakte brownies van Boxbrownies.nl zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Enkel de fijnste ingrediënten worden gebruikt om de lekkerste brownies van Nederland te maken. Een goed voorbeeld is de chocolade die wordt gebruikt, dit is 100% fairtrade Callebaut chocolade. Ook wordt er alleen échte roomboter gebruikt.

Uit welke smaken kan ik kiezen bij Boxbrownies.nl?

Wanneer je een brownie betelt bij Boxbrownies.nl is de keuze reuze. Onze 3 favoriete smaken zullen we uitlichten, maar neem vooral een kijkje op de website van Boxbrownies.nl. Mocht je last hebben van keuzestress doe dit dan vooral niet, de brownies zien er allemaal zo lekker uit dat het lastig is om een keuze te maken😉

Blondie Kokos Oerio Boxbrownies.nl

Blondie Kokos Oreo

Er bestaan veel gouden combinaties. Denk bijvoorbeeld aan Paul Haarhuis en Jacco Eltingh, Coen & Sander of Nick & Simon. Ok, het punt wat ik wil maken is dat al deze combinaties in het niets vallen bij de volgende combi: witte chocolade, geschaafde kokos en grote stukken Oreo Golden koekjes bovenop. We hebben het hier over de overheerlijke Boxbrownies Blondie Kokos Oreo, ik begin alweer te kwijlen wanneer ik erover schrijf.

Karamel Zeezout Boxbrownies.nl

Karamel Zeezout

Veel dingen zijn bewezen in het leven. Zo is de aarde rond (volgens de meeste mensen), is een mannengriep zwaarder dan een vrouwengriepje en je moet schieten om te kunnen scoren. Dit zijn zomaar 3 feitjes, een ander feitje waar je niet omheen kunt is dat karamel met zeezout een match made in heaven is. Dit wisten we al van Tony Chocolonely en deze combinatie is nu ook te vinden als brownie bij Boxbrownies.nl

Vegan brownies Boxbrownies.nl

Boxbrownies.nl Vegan brownies

Het kan zijn dat jij je afvraagt of er ook vegan brownies zijn te verkrijgen, ook deze kun je in een box vol brownies laten bezorgen. Wanneer je echt niet kunt kiezen kun je zelfs besluiten om een box met verschillende smaken samen te stellen. De onderstaande smaken zitten in een Vegan Mini’s box, van elke smaak zitten er 3 mini brownies in.

 • Vegan Original
 • Vegan Fruit & Noten
 • Vegan Framboos
 • Vegan Kokos

Mocht je echt niet kunnen kiezen dan is het zelfs mogelijk om een box brownies samen te stellen met 12 verschillende smaken. Wanneer je twijfelt tussen 2 smaken is het ook mogelijk een box brownies met 2 smaken te combineren. Stel je eigen brownie box samen en genieten maar!

Box brownies cadeau geven

Er hoeft natuurlijk geen speciaal moment te zijn om een box brownies te bestellen. Enkel het zin hebben in een brownie is al een goede reden. Je kunt jezelf de brownies cadeau doen, maar natuurlijk ook een ander.

Verras bijvoorbeeld je beste vriendin of een collega die even wat extra steun kan gebruiken. Wie wordt er nou niet blij wanneer hij of zij brownies ontvangt? Precies, met dit cadeau zit je altijd goed. Met een beetje geluk kun je de brownies samen opeten met degene wie je de box cadeau geeft. Tijdens het eten van de brownies is het ook leuk om de Kletspot erbij te pakken, brownies en de Kletspot zijn een mooie combi 🙂

Ook kun je een box brownies cadeau geven aan een werkrelatie of aan jouw werknemers. Wanneer je minimaal 25 boxen bestelt kun je de boxen ook laten aanpassen met jouw logo en huisstijl.

Box brownies per post bestellen

Bestellen via Boxbrownies.nl doe je in 3 simpele stappen.

 1. Kies de brownies
  Kies jouw favoriete smaak of smaken. Hierbij kun je een box brownies samenstellen met 1 smaak, 2 smaken of 4 smaken. Nog steeds te veel keuze? Kies dan de browniebox met 12 verschillende smaken.

 2. Kaartje toevoegen
  Je kunt een persoonlijk bericht toevoegen, dit bericht wordt op een mooie kaart in de doos gedaan. Op de voorkant van de kaart staat altijd “Speciaal voor jou” en op de achterkant komt de tekst te staan die jij zelf hebt ingevuld. Hierbij alvast een tip, vergeet niet jouw naam toe te voegen! Wanneer jij niet jouw naam toevoegt weet de ontvanger niet van wie de box brownies komt.

 3. Box brownies per post versturen
  Kies de datum waarop jij de box met brownies wilt verzenden. De brownies worden een dag na de verzenddatum geleverd (m.u.v. zondag en maandag). Let wel goed op wanneer je de dag van vandaag als verzenddatum kiest, hierbij moet jouw bestelling voor 16:00 uur worden gedaan om de box met brownies te verzenden. De brownies worden zorgvuldig ingepakt en als brievenbuspakket verstuurd door PostNL.

Heb je binnenkort een gelegenheid waarvoor je een box vol brownies wilt bestellen, kijk dan zeker op Boxbrownies.nl en geef iemand dit overheerlijke cadeau. Uiteraard kun je ook jezelf een cadeau doen door een heerlijke box brownies per post bij jou thuis te laten bezorgen.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *