SlaJeSlag horloge

SlaJeSlag horloge

Het is enorm leuk om een horloge cadeau te geven en nog leuker om een horloge te krijgen. De prijs van een horloge is vaak wat minder leuk, dit kan nogal hoog oplopen. Een horloge geef je dan ook niet zomaar cadeau, dit doe je normaliter bij speciale gelegenheden. Stel je hebt binnenkort zo een speciale gelegenheid en je wilt iemand verrassen met een horloge, neem dan eens een kijkje op SlaJeSlag.nl. Op deze veilingwebsite kun jij een horloge kopen voor een betere prijs.

Op SlaJeSlag.nl bied jij tegen andere personen om het gewenste product te krijgen. Voordeel hiervan is dat je zelf bepaald wat je wilt uitgeven. Bekijk van te voren de adviesprijs van het product (in dit geval het horloge) bij de veiling en zorg dat jij hier niet boven gaat bieden. Op deze manier ben je altijd goedkoper uit via SlaJeSlag.nl! En mocht je de veiling niet winnen, dan kun je gewoon weer meedoen aan de nieuwe veiling. Bied nu mee en win een SlaJeSlag horloge.

Assortiment SlajeSlag horloges

Het assortiment SlaJeSlag horloges wisselt constant, wat wel vast staat is dat er altijd volop keuze is. Dameshorloges, herenhorloges, smartwatches, kortom voor iedereen is hier een geschikt horloge te vinden. Mocht je denken dat het enkel de “goedkopere merken” zijn, dit is zeker niet het geval.

SleSlag Rolex horloge

Een SlaJeSlag Rolex horloge kopen? Dit is zeker mogelijk! Voorheen had SlaJeSlag zelfs een winactie waarmee ze het horloge extra aandacht gaven. Het aanbod wisselt veel, een SlaJeSlag Rolex horloge zit niet altijd in het assortiment. Houd daarom het aanbod goed in de gaten.

SlaJeSlag Emporio Armani horloge

Op het moment van schrijven wordt er ook een Emporio Armani Horloge geveild. Het gaat om de Emporio Armani AR2453, dit is een stoer en stijlvol zwart klokje. Mede door de kleur is het een horloge wat je gemakkelijk met elke outfit kunt matchen. De advieswaarde is €459, maar via SlaJeSlag is het mogelijk om het horloge voor minder te bemachtigen. Zoals de inmiddels bekende slogan luidt: Sla je slag en scoor!

Naast de Emporio Armani AR2453 heeft SlaJeSlag ook een stijlvol dameshorloge. Dit is de Emporio Armani (AR1926), het horloge is een combinatie van zilver en roségoud.

SlaJeSlag Smartwatch

Wil jij meer weten dan alleen de tijd, dan is een smartwatch een betere optie. Op het moment van schrijven worden er meerdere type smartwatches geveild, zo ook de smartwatch van DIFRNCE (model: SW-1215). Hiermee meet jij onder andere jouw slaap, hartslag en dagelijkse beweging.

Tips voor het kopen van een SlaJeSlag horloge

Een horloge voor jezelf uitkiezen is niet makkelijk, laat staan als je voor een ander een horloge moet kiezen. Wanneer je een horloge koopt heb je super veel opties en bij elk horloge staan goede en slechte recensies, maak het jezelf een stuk makkelijker door voor het vergelijken jezelf de volgende vragen te stellen:

 1. Wat is het maximum bedrag wat ik wil besteden aan een horloge?
 2. Waar wil ik het horloge voor gebruiken?
 3. Wat zijn de functies waarnaar ik op zoek bent bij een horloge (naast de tijd)?

Wanneer jij voor jezelf deze basisvragen hebt beantwoord vallen er al veel opties voor jou af, dit maakt het zoeken makkelijker. Naast deze basisvragen ook nog 3 andere tips die jou verder kunnen helpen:

 1. Meet van te voren jouw pols
  Het gaat hier om het meten van de omtrek van jouw pols, zo weet je welke maat horloge jij moet hebben. Het meten kan makkelijk via een meetlint of via een meet-app in combinatie met een touwtje. Is de omtrek van jouw pols 15 t/m 17 cm dan kun je voor een gemiddelde horlogekast gaan. Zit je onder de 15 cm dan neem je een kleiner formaat en zit je erboven dan neem je een groter formaat. Ook kun je gaan voor een XL horloge, dit doe je wanneer je wilt dat jouw horloge echt goed opvalt.

 2. Kies een horloge wat bij jouw persoonlijkheid past
  Ben je iemand die data vet vindt, ga dan bijvoorbeeld voor een SlaJeSlag smartwatch met veel technische features. Ben je iemand die graag in de aandacht staat, dan kun je denken aan een horloge met een opvallende kleur. De kleur zelf kan ook gelden voor de band of de wijzers.

 3. Een duur horloge is niet altijd beter
  Het klinkt heel cliché, maar toch gaan we het zeggen, duurder is niet altijd beter. Vaak betaal je voor het merk meer en dit hoeft niet altijd te betekenen dat de kwaliteit ook beter is. Dit geldt natuurlijk ook voor horloges. Verder is het goed om te weten dat je via SlaJeSlag ook op de horloges van de bekende/populaire merken kunt bieden. De adviesprijs staat erbij, zorg dat je hier onder zit en scoor een goede deal!

Hoe win ik een SlaJeSlag horloge?

Een SlajeSlag horloge winnen kan vrij gemakkelijk zijn. In 4 simpele stappen kun jij al de eigenaar zijn van een gloednieuw horloge.

 1. Aanmelden is de eerste stap. Maak een account aan. Nu ben je klaar om te bieden.
 2. Zoek jouw favoriete horloge  en versla de concurrentie met jouw bod. Heb je de veiling gewonnen? Lekker bezig!
 3. Betaal nu je veiling, dit kan eenvoudig via IDEAL, PayPal of met jouw creditcard.
 4. Jouw gewonnen veiling komt jouw kant op en kun je vervolgens via de Track & Trace-code die je in jouw verzendbevestiging zult ontvangen (ook zichtbaar in jouw account) volgen. Geniet van jouw horloge!

Magisch rad Steven Kazàn

Goed nieuws! Het is op het moment van schrijven (maart 2021) mogelijk om een SlaJeSlag kortingscode te ontvangen. Hoe doe ik dit? Vrij simpel, draai aan het Magisch rad van Steven Kazàn.

Wij kunnen alvast verklappen dat de kans op een SlaJeSlag kortingscode vrij groot is. Zo kun je de volgende kortingscodes winnen:

 • Kortingscode van €2: deze kortingscode is geldig op alle veilingen bij een bod van minimaal €3
 • Kortingscode van €5: deze kortingscode is geldig op alle veilingen bij een bod van minimaal €6
 • Kortingscode €10: deze kortingscode is geldig op alle veilingen bij een bod van minimaal €11

Naast de SlaJeSlag kortingscodes zit er ook een hoofdprijs in het spel waar jij je voor kunt kwalificeren. Als jij je via het Magisch rad van Steven Kazàn hebt gekwalificeerd voor de hoofdprijs, houd dan op 31 maart de Instagram van Steven ​​Kazàn in de gaten.

Wie weet heb jij wel een mooie kortingscode die je direct kunt gebruiken voor jouw SlaJeSlag horloge 🙂

SlaJeSlag sieraden

Een SlaJeSlag horloge scoren is voor nu gesneden koek. Mocht je naast een horloge op zoek zijn naar een ander cadeau voor een ander of natuurlijk voor jezelf, dan is het ook leuk om een kijkje te nemen bij de SlaJeSlag sieraden. Zo is er een ruim aanbod in armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *