Leuke baby cadeaus

Leuke baby cadeaus

Babyboom in jouw omgeving en heb je bijna maandelijks leuke baby cadeaus nodig? Stop met zoeken, hier vind je de leukste cadeaus voor een baby. Verras jouw vriendin, vriend, familie of collega met 1 of meerdere cadeaus uit deze lijst met 25 top cadeau ideeën voor baby’s.

Je vindt hier praktische cadeaus voor een kraambezoek, maar ook zeker grappige en originele cadeaus voor de wat oudere baby’s. Maak nu jouw keuze uit deze lijst met de beste kraambezoek cadeaus. Hier ga je de ouders en uiteraard de baby blij mee maken.


Mijlpaaldeken

#1 Mijlpaaldeken

Mocht je nog niet zo veel baby’s om je heen hebben of beter gezegd ouders met baby’s dan zul je waarschijnlijk denken ‘wat is nou weer een mijlpaaldeken?’ Dit is het deken wat elke mommy influencer heeft en waarschijnlijk meerdere vrouwen met kinderen bij jou in de straat ook. Zij maken wekelijks, maandelijks of jaarlijks een foto van hun baby op een deken. Op dit deken kunnen door middel van het verplaatsen van een rechthoekig accessoire aangeven hoe oud de baby is. Hier wordt een foto van gemaakt en op deze manier wordt de groei bijgehouden.

Komt het je nog niet herkenbaar voor? Geen probleem, het enige wat je moet weten is dat dit tot de leuke baby cadeaus wordt gerekend en dat je de vader/moeder hier ontzettend blij mee maakt. Er bestaat zelf een kans dat jij mit dit cadeau hoog gaat scoren in de rangorde met de beste kraambezoek cadeaus.


Knuffeldoekje

#2 Knuffeldoekje

De kraambezoek cadeaus in de lijst staan op willekeurige volgorde, maar toch kunnen we wel zeggen dat een knuffeldoekje wel 1 van de toppers is. Al jarenlang behoort de knuffeldoek tot de leuke baby cadeaus. De kans is ook groot dat jij er zelfs 1 had vroeger. 

De baby’s kunnen lekker knuffelen met de knuffeldoekjes van Happy Horse. Naast dat de doekjes er schattig uitzien zijn ze ook enorm zacht, ieder kindje wordt hier blij van! En waar de ouders blij van worden is dat de knuffeldoekjes gewoon in de wasmachine kunnen. Kies zelf jouw kleur en het dier. Er is enorm veel keuze, denk bijvoorbeeld aan een aap, hond of een konijn. Maak nu jouw keuze en kies het beste kraambezoek cadeau. En hier nog een protip om mee af te sluiten, koop er meteen meerdere. Als de baby het knuffeldoekje kwijt is gaat hij/zij niet slapen voordat deze weer is gevonden.


Rupsje Nooitgenoeg

#3 Rupsje Nooitgenoeg

In de categorie nostalgische en leuke baby cadeaus hebben we hier misschien wel een winnaar. Veel mensen zijn groot geworden met Rupsje Nooitgenoeg, we zouden bijna zeggen dat dit verplichte literatuur is die je in huis moet hebben. Nu hoef jij hem niet in huis te hebben, aangezien je op zoek bent naar de beste kraambezoek cadeaus. Maar degene aan wie je het cadeau gaat geven wel.

Rupsje Nooitgenoeg is nog steeds hetzelfde verhaal als hoe je het vroeger kende, gemaakt door Eric Carle. Deze uitgave is gemaakt van extra stevig karton en heeft een mooie hardcover omslag, dit is perfect voor kleine kinderen die graag alles vastgrijpen. Wel moeten we er bij zeggen dat het boek voor een baby nog wat vroeg is, maar je kunt het maar beter vast in huis hebben als ouder zijnde. Zo weet je in ieder geval zeker dat niemand anders hetzelfde cadeau als jou heeft gekocht.


Baby badcape

#4 Baby badcape

Hoe leuk is dit kraamcadeau! Jij kunt helemaal zelf jouw leuke baby cadeau personaliseren wanneer je een baby badcape geeft. Je hebt de keuze uit verschillende soorten designs en je hoeft hier dus absoluut niet handig voor te zijn. Kies jouw favoriet en voeg een tekst naar keuze toe, dit kan bijvoorbeeld de naam van de baby zijn of de geboortedatum of beide! Ook is er de optie om foto’s toe te voegen, zo maak je het geven van een kraamcadeau nog persoonlijker.

De baby badcape zorgt ervoor dat de baby warm blijft en zo snel mogelijk droog wordt nadat hij of zij in bad is geweest. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de baby te snel uit de badcape groeit, deze kan later namelijk nog gebruikt worden als cape voor superhelden! Bekijk nu de beste kraambezoek cadeaus op Smartphoto.nl.


Oefenbeker

#5 Oefenbeker

Dit is me toch een uitvinding! Af en toe loop je wel eens een product tegen het lijf waarvan je denkt, hoezo heb ik dit niet eerder ontdekt. De oefenbeker is dus zo een product. Kans is aanwezig dat de ouders voor wie je dit cadeau gaat kopen hier ook nog niet van gehoord hebben. In eerste instantie kunnen ze denken dat dit niet tot de beste kraambezoek cadeaus gaat horen, maar wacht maar tot ze het hebben gebruikt. 

Het cadeautje is uiteraard niet direct van toepassing, maar wanneer de baby ouder dan 6 maanden is kun je het zeker eens proberen. Met dit cadeau ga je een hoop geknoei en dus schoonmaakwerk voorkomen. Wanneer je op zoek bent naar handige en leuke baby cadeaus, voeg dan zeker de oefenbeker toe in jouw winkelmand.


Mijn papa is de beste

#6 Mijn papa is de beste

Mijn papa is de beste is natuurlijk een aansprekende titel voor mannen, dit cadeau had dan ook goed gepast in de lijst met leuke cadeaus voor mannen. Maar uiteraard misstaat het cadeau ook niet tussen de leuke baby cadeaus in dit artikel. 

Het boek heeft prachtige tekeningen en een schattige verhaallijn. Een boek is natuurlijk altijd leuk om voor te lezen aan een baby, of de baby er veel van snapt is een ander verhaal. Maar de baby zal gegarandeerd interesse hebben in de illustraties. Wanneer de leeftijd van 1 jaar is bereikt wordt het nog leuker om voor te lezen. Dit leuke kraamcadeau kun je prima alvast geven, de gelukkige kan dit dan mooi bewaren voor een latere periode.


Fotolijst + Gipsafdruk baby

​​#7 Fotolijst + Gipsafdruk baby

Een super origineel kraamcadeau, dat geef je met deze bijzondere fotolijst. Met behulp van van klei vereeuwig je de hand- en voetafdrukken van de de baby. In de lijst zit een groot vak voor de klei, hier kun je helemaal los gaan, maar er zijn ook 2 kleinere vakken waar je jouw favoriete foto’s van de baby kunt plaatsen.

Bij dit pakket ontvang je een fotolijst, een kleiroller, een stempel en 73 verschillende symbolen. Met de symbolen kun je gemakkelijk tekst en cijfers toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld ook de geboortedatum noteren. Voeg dit cadeau nu toe aan jouw lijst met leuke baby cadeaus en maak de ouders hier blij mee. Zij zullen ongetwijfeld veel lol samen hebben om dit te maken. En het mooie is dat ze een gave herinnering hebben voor later. Lees meer over de bijzondere fotolijst op Bol.com en wie weet heb jij wel het beste kraambezoek cadeau.


Baby Walker

#8 Baby Walker

Bij een kraambezoek worden er vaak kleertjes cadeau gedaan, hartstikke leuk natuurlijk, maar niet altijd even praktisch. Een baby heeft nou eenmaal niet zo lang dezelfde kleding. Wat wel in de categorie praktische en leuke baby cadeaus valt is de Baby Walker. Met behulp van dit leuke kraamcadeau leren baby’s al spelenderwijs hun eerste stapjes zetten.

De baby walker is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden. Is dit kraamcadeau dan niet te gebruiken tot die 9 maanden? Zeker wel! Je kunt het activiteitenpaneel loskoppelen van het loopgedeelte, zo kan de baby hier al veel eerder meer spelen. Leer de baby nu lopen met behulp van vrolijke melodietjes, liedjes en lampjes.


Swaddle doek - Unicorn

#9 Swaddle doek – Unicorn

Grote kans dat je denkt dat een doek saai is en dat dit niet tot de beste kraambezoek cadeaus behoort. Maar niets is minder waar, het desbetreffende stel zal oprecht blij zijn met dit nuttige kraamcadeau. In de afbeelding links zie dat de doeken bedrukt zijn met leuke unicorns, maar er zijn nog meer opties. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen uit ananassen en flamingo’s.

Je kunt de multifunctionele doeken gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld als handdoek, dekentje of als inbakerdoek. Neem de handige doeken mee naar het strand, de camping of in het vliegtuig. Als je zo een doek hebt besef je eigenlijk pas dat dit echt een leuk baby cadeau is.


Baby rammelaar sokjes en armbanden

#10 Baby rammelaar sokjes en armbanden

Je bent op zoek naar leuke baby cadeaus. Een rammelaar doet het altijd goed op kraambezoek en is misschien ook wel een van de beste kraambezoek cadeaus. We hebben nu iets gevonden wat nog beter is dan een gewone rammelaar, namelijk een baby rammelaar voor sokjes en armbanden.

In de sokjes en armbanden zit een rammelaar verwerkt. Wanneer de baby eenmaal echt zijn eigen voetjes en handjes heeft ontdekt heeft hij of zij uren speelplezier met dit originele cadeau. Er zijn verschillende kleuren en ontwerpen waar je uit kunt kiezen, bekijk het nu op Bol.com. Als je nog meer baby’s in jouw omgeving verwacht, bestel er dan meerdere. Dit scheelt jou weer zoeken naar originele baby cadeaus.


Tandendoosjes

#11 Tandendoosjes

Verras de ouders nu met dit super schattige baby cadeau. Dat ouders graag de melktandjes van de baby bewaren is een gegeven, dat deze vaak kwijtraken is ook zeer zeker het geval. Het kwijtraken van de melktandjes kun je makkelijk voorkomen met een tandendoosjes. En als je dan een tandendoosje voor de baby koopt kun je het beste een hele leuke uitkiezen.

In dit tandendoosje zie je aan de binnenkant een tekening van de mond en kun je de uitgevallen tand in het vakje behorende bij de juiste tand stoppen, zo houd je het verloop makkelijk bij. Wat het doosje helemaal leuk maakt is dat je het ook nog kunt personaliseren door er een naam of datum op te graveren. Hiernaast heb je ook nog de mogelijkheid om een foto op het doosje toe te voegen. In de categorie schattige en leuke baby cadeaus hebben we misschien wel een winnaar met het tandendoosje van WiebelTandje. Lees er nu meer over op Bol.com en wie weet heb jij wel een van de beste kraambezoek cadeaus


Fokking druk

#12 Fokking druk

Pardon, wat zeg jij nou?! Dit klinkt niet bepaald als iets wat ik ga kopen wanneer ik op zoek ben naar leuke baby cadeaus. Voorgaande zinnen zouden een logische reactie kunnen zijn op een cadeau met de naam Fokking druk. Toch is dit een goed kraamcadeau, niet voor de baby, maar wel voor de ouders. Naast een plek in deze toplijst met kraamcadeaus had dit cadeau ook makkelijk gepast in de lijst met leuke cadeaus voor vrouwen en mannen. 

Het krijgen van een baby heeft natuurlijk een grote impact op je leven. Je moet opeens je tijd heel anders gaan indelen, omdat een baby veel tijd vraagt. Maar hoe doe je het dan met je werk waar je normaliter veel overuren maakte en hoe doe je het met je sociale activiteiten, het is lastig om jouw kostbare uren te verdelen. Het gevolg kan zijn dat meer stress krijgt omdat je toch nog evenveel wilt doen nu je een kind hebt. Het boek Fokking druk geeft praktische tips hoe jij stress het hoofd kunt bieden en meer rust krijgt in jouw leven.


Mijn Eerste 100 Woordjes

#13 Mijn Eerste 100 Woordjes

De beste baby cadeaus zijn nuttig en leuk, hier hebben we weer een cadeautip die aan beide voldoet. Het gaat hier over het interactieve boek “Mijn Eerste 100 Woordjes”. Wanneer het kind tikt op de verschillende plaatjes krijgt hij of zij verschillende woorden te horen. Naast de woorden komen er ook vrolijke liedjes uit het boek, dit gebeurt wanneer je op de knipperende ster-toets drukt.

Het boek bestaat uit 12 verschillende thema’s waarmee spelenderwijs de woordenschat wordt vergroot. Denk hierbij aan thema’s als dieren, fruit en kleuren. Handig om te weten is dat dit pas echt een interessant cadeau is wanneer het kind ongeveer 1,5 jaar is. Een tip die we graag meegeven voor de beste kraambezoek cadeaus is dat je er goed aan doet om een cadeau te kopen wat op latere leeftijd wordt gebruikt. Bij een kraambezoek krijgen baby’s vaak dezelfde soort cadeaus, waardoor deze eigenlijk overbodig zijn. Een cadeau voor een iets latere leeftijd is daarom zo gek nog niet.


Bijtspeelgoed - Sophie de giraf

#14 Bijtspeelgoed – Sophie de giraf

Speelgoed doet het altijd goed wanneer je leuke baby cadeaus nodig hebt voor jouw kraambezoek. En wanneer je Sophie de giraf geeft als speelgoed ben je automatisch kanshebber voor het geven van de beste kraambezoek cadeaus. Sophie de Giraf is over de hele wereld al bij miljoenen baby’s geliefd. Dat dit een populair baby cadeau is komt doordat de zintuigen van de baby worden gestimuleerd.

Kijken wordt gestimuleerd door de donkere vlekken en de contrasten, dit trekt de aandacht van de baby en maakt het tot een makkelijk herkenbaar voorwerp. Proeven wordt gestimuleerd door de onderdelen waar de baby aan kan sabbelen (hoorntjes, antennes en pootjes). Voelen wordt gestimuleerd doordat de giraf licht van gewicht is en makkelijk vast te pakken is door de baby bij de poten en hals van de giraf. Wat het nog leuker geeft om het cadeau te geven bij een kraambezoek is dat het is verpakt in een mooie geschenkdoos.


Jip & Janneke

#15 Jip & Janneke

Als je op kraamvisite gaat wil je natuurlijk leuke baby cadeaus meenemen. Een cadeau waarbij iedereen direct een glimlach op zijn gezicht krijgt is Jip & Janneke. Die glimlach komt door de herkenning aan jouw eigen kindertijd, hierdoor heeft dit originele baby cadeau een extra stukje sentiment. Een stuk sentiment wat eigenlijk in geen enkele kinderkamer mag ontbreken. 

In dit Jip & Janneke boek zijn al hun avonturen samengebracht. Ook in deze druk (op het moment van schrijven de 33e) zie je de mooie illustraties weer terug, zowel in kleur als in zwart-wit. De beste kraambezoek cadeaus zijn vaak boekjes voor later en als je dan toch een mooi voorleesboek wilt kopen, koop dan de klassieker van Annie M.G. Schmidt.


IJscokar

#16 IJscokar

De temperaturen stijgen en dan gaan we natuurlijk ook met zijn allen meer ijsjes eten. Dan is het natuurlijk super handig als jij zelf een ijscokar thuis hebt staan. Zorg wel dat je genoeg geld op zak hebt, de kans is namelijk groot dat je met deze ijscokar de hele dag door ijsjes aan het kopen bent.

Met de Interactieve ijscokar van VTech vermaken kinderen zich perfect. Naast dat het een super leuk cadeau is voor kinderen is het ook nog eens enorm leerzaam. Jouw kind leert al spelenderwijs te tellen, verschillende kleuren, smaakjes en nog veel meer! De ijsschep werkt met een magneet, zo is het net of je echt ijs aan het opscheppen bent. En met de handige kaarten die je in de kassa stopt, maak je de lekkerste bestellingen. Maak nu jouw keuze en kies het beste kraambezoek cadeau! Lees er meer over op Bol.com.


VTech Baby Telefoon

#17 VTech Baby Telefoon

We blijven nog even in de categorie interactieve en leuke baby cadeaus met de Vtech baby telefoon. Baby’s en peuters zijn helemaal gek van knopjes en lichtjes, denk hierbij aan de afstandsbediening van de televisie of jouw eigen mobiele telefoon. Met dit mooie baby cadeau zullen ze zich kostelijk vermaken. Wees niet bang dat ze jou gaan bellen, wat de baby’s bellen met hun dierenvriendjes middels de knipperende beltoets.

In eerste instantie is het natuurlijk leuk voor baby’s om op alle knopjes te drukken, geluidjes te horen en alles te zien knipperen. Op iets latere leeftijd zullen ze spelenderwijs bekend raken met de kleuren, letters van het alfabet en met cijfers, zo is het ook nog leerzaam. Net zoals met een echte telefoon komen er ook melodietjes en zelfs liedjes uit deze baby telefoon. Als je op zoek bent naar de beste kraambezoek cadeaus dan is dit een hele goede optie!


Badspeelgoed - Drijvende Octopus

#18 Badspeelgoed – Drijvende Octopus

Baby’s gaan natuurlijk af en toe in bad en als ze in bad gaan kun je er maar beter een feestje van maken. Ken je het gezegde ‘Met een drijvende octopus is het altijd feest in bad?’ Nee wij kennen dit gezegde inderdaad ook niet. Dat we het niet kennen betekent niet dat het niet waar is, dit is namelijk zeker het geval. 

De octopus heeft tentakels en om die tentakels kun je de kleurrijke ringen doen. De ringen blijven ook drijven, dit maakt het wel zo gemakkelijk. Speelgoed hoeft niet ingewikkeld te zijn, dat bewijst de drijvende octopus. Zet dit cadeau nu op jouw lijst met leuke baby cadeaus en maak van elk bad een groot feest.


Speen met naam

#19 Speen met naam

Je bent uitgenodigd voor een kraamfeest en dus op zoek naar de beste kraambezoek cadeaus. Goed nieuws voor jou, een gepersonaliseerde speen is een topper voor elk kraambezoek. Als jij de beste vriend, vriendin of de lievelings tante of oom in wording bent dan kom je natuurlijk het liefst met een origineel baby cadeau.

Wanneer je de naam toevoegt op de speen is het al een originele speen, maar je kunt nog grootser uitpakken. Kies bijvoorbeeld een design en een kleur en maak jouw eigen unieke speen. Nieuwsgierig hoe makkelijk dit is? Bekijk dan nu dit cadeau en andere leuke baby cadeaus op YourSurprise.


Babymutsje met naam

#20 Babymutsje met naam

Schattige en leuke baby cadeaus, dat wil je hebben wanneer je op kraambezoek gaat. Vind jij het schattig als een baby een mutsje op heeft? En vind je het nog schattiger als de baby een mutsje met zijn of haar naam erop heeft? Is bij beide het antwoord ‘ja’, dan is dit het beste kraamcadeau voor jou. 

Of je nou een babyshower hebt, op kraamvisite gaat of een toekomstige opa en oma wil verrassen, denk dan zeker aan het bestellen van een gepersonaliseerde babymutsjes. Natuurlijk hoef je er niet de naam van de baby op te laten zetten. Als je opa en oma in wording wilt verrassen met dit nieuws kun je er bijvoorbeeld ook ‘opa’ en ‘oma’ op laten zetten. Het toevoegen van de bedrukking is zo gebeurd. Net als bij de speen met naam kies je jouw design en naam of tekst en vervolgens wordt het haarscherp afgedrukt op het mutsje.


Nijntje cadeaupakket

#21 Nijntje cadeaupakket

Eerder schreven we al over Jip & Janneke, wat natuurlijk veel herkenning oproept en sentimentele waarde heeft. Maar wat wacht je van Nijntje, hier zijn toch echt enorm veel kinderen groot mee geworden. Wanneer je met producten van Nijntje cadeaus aankomt voor de baby zit je eigenlijk altijd goed. En als je echt een van de betere kraambezoek cadeaus wilt hebben haal je gewoon meerdere producten van Nijntje. Met het Nijntje cadeaupakket is het jou al makkelijk gemaakt en hoef je niet eens te kiezen.

Leuk extra’tje aan dit pakket is dat het boek is gebaseerd op de naam van de baby, jij geeft namelijk op hoe de baby heet en dit wordt verwerkt in het boek. Ook is er nog ruimte op het voorblad waar jij een leuke tekst voor de baby kunt schrijven, hier zul je heel veel later nog hard om kunnen lachen. Kijk nu wat er nog meer bij dit originele baby cadeaupakket zit op YourSurprise.nl


Gepersonaliseerd rompertje

#22 Gepersonaliseerd rompertje

Alle baby’s hebben een rompertje nodig of beter gezegd alle ouders hebben graag rompertjes voor hun baby. Rompertjes zijn dan ook handige en leuke baby cadeaus voor ouders om te krijgen. Een rompertje kun je geven voordat de baby geboren is, maar natuurlijk ook wanneer je op kraamvisite bent. Ouders hebben nooit genoeg rompertjes, aangezien deze erg vaak goor worden en in de was moeten.

Als je een rompertje koopt is het leuker om een origineel baby cadeau te geven. Maak daarom nu op YourSurprise een eigen romper met een tekst, naam of zelfs een leuke foto. Voor de beste kraambezoek cadeaus neem je een kijkje op YourSurprise.nl


Babyslofjes

#23 Babyslofjes

Maak er tijdens jouw kraambezoek geen wedstrijd van wie het beste kraambezoek cadeau heeft, maar zorg dat jij er met kop en schouders bovenuit steekt zodat er geen eens discussie mogelijk is 😉. Dit kun je voor elkaar krijgen door super schattige babyslofjes te bestellen. 

Het bekendste slaapliedje is ‘slaap kindje slaap, daarbuiten loopt een schaap,,,’. Misschien vallen baby’s ook wel in slaap wanneer ze naar lammetjes kijken en laat er nou net een lammetje aan hun voet vast zitten met deze super schattige slofjes. De slofjes zijn warm voor de voetjes en zien er gaaf uit. Elke ouder vindt het toch prachtig om dit leuke baby cadeau te krijgen?! Protip: Voorkom slapeloze nachten en bestel een extra paar bij Bol.com.


Gepersonaliseerd slabbetje

#24 Gepersonaliseerd slabbetje

Een aantal leuke baby cadeaus komen altijd goed van pas. Zo hebben we het bijvoorbeeld al gehad over een rompertje, een speen en een rammelaar. Een slabbetje kan dan natuurlijk niet ontbreken in de lijst met de beste kraambezoek cadeaus. Slabbetjes heb je er altijd meer van nodig, dat de ouders deze al in huis hebben is dus geen enkel probleem. Zelf het tegenovergestelde, dit is een zeer welkom en nuttig baby cadeau.

Een slabbetje als baby cadeau geven saai? Niet bij Smartphoto.nl. Je kunt namelijk een uniek slabbetje maken door zelf creatief te zijn. Voeg een naam, tekst of zelf een foto of afbeelding toe. Met een paar klikken heb jij jouw unieke slabbetje gemaakt. Bekijk het nu op Smartphoto.nl en zie daar welke leuke baby cadeaus je nog meer kunt scoren voor als je op kraamvisite gaat.


Olifantknuffel XL

#25 Olifantknuffel XL

Bijna elke baby heeft een lievelingsknuffel waar hij of zij extra een is gehecht. Onder de beste kraambezoek cadeaus kom je dan ook vaak knuffels tegen. Een knuffel is een veilige optie waarvan je dus weet dat je hiermee punten gaat scoren. Wil je heel veel punten scoren? Ga dan voor een extra grote knuffel!

Deze olifantknuffel is maar liefst 65 centimeter. Op deze zachte en grote knuffel kan de baby heerlijk een dutje doen, wanneer jij dit cadeau voor de babyshower koopt of voor kraamvisite is de kans zeer groot dat de Olifantknuffel XL de favoriete knuffel van de baby wordt. Bekijk nu dit cadeau en andere leuke baby cadeaus op Bol.com


Tip: mocht je een cadeau bij Bol.com bestellen, overweeg dan om lid te worden van Bol.com Select. Voor slechts €9,99 profiteer je dan van vele voordelen. Zo betaal je geen verzendkosten meer, heb je toegang tot exclusieve korting op populaire producten en spaar je voor Bol.com Select cadeaus.

Met deze 25 tips kan het haast niet anders dan dat jij 1 of meerdere leuke baby cadeaus hebt gevonden. Mocht je op zoek zijn naar meer leuke en originele cadeaus, start jouw zoektocht dan bij Kado-Kopen.nl.

Veelgestelde vragen over leuke baby cadeaus

Wat is het leukste baby cadeau?

Het is moeilijk te zeggen wat het leukste baby cadeau is. Wel kunnen we zeggen dat als je op zoek bent naar een cadeau voor baby's je zeker gaat slagen met onze 25 baby cadeautips.

Waar koop je de leukste baby cadeaus?

De leukste baby cadeaus koop je onder andere bij de Hema, YourSurprise of Bol.com. Bespaar jezelf een hoop tijd met zoeken naar het beste baby cadeau, dit hebben wij namelijk al gedaan. Maak nu je keuze!


Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *