Altijd het perfecte cadeau met de cadeaukalender

Cadeaukalender

Wij Nederlanders houden wel van een feestje. Met 365 dagen in een kalenderjaar zijn er zat momenten dat we ons creatieve brein aanzetten om een geschikt cadeau te bedenken. Vaak blijkt het vinden van een leuk en vooral origineel cadeau, nog behoorlijk lastig te zijn. Gelukkig ben je naar de juiste plek gekomen voor inspiratie. In dit artikel presenteren we namelijk de cadeaukalender! Een handige gids met leuke cadeau ideeën voor het hele jaar door. Van Oud en Nieuw tot aan Pasen en van Kerst tot Vaderdag, wij zetten de leukste en meest toepasselijke cadeautips voor je op een rijtje. Lees snel verder en laat je inspireren.

Nieuwjaarsdag

New year, new me. Maar dan wel dezelfde afgezaagde cadeaus? Nee, dit jaar ga je voor iets origineels. Terwijl iedereen nog bijkomt van een stevig nachtje doorhalen en vuurwerk, ben jij al druk in de weer met een leuke verrassing voor nieuwjaarsdag. Hoewel dit niet de meest spannende of belangrijke feestdag is, is het een uitermate geschikt moment om dierbaren te verblijden met een kleinigheidje. Onze grote tip voor nieuwjaarsdag is een creatieve fotokalender. Online heb je verschillende sites waar je zelf fotokalenders kunt ontwerpen. Zo start je dierbare met de perfecte kalender voor het hele jaar door.

Valentijnsdag

14 februari is de dag van de liefde. Overal ter wereld verrassen geliefden elkaar met bloemen, teddyberen, chocoladehartjes en andere zoetsappige cadeautjes. Heel leuk natuurlijk, maar zo zul je geen originaliteitsprijs winnen. Daarom ga jij op een andere romantische tour. Want hebbedingetjes zijn leuk, maar ook zo weer vergeten. Onze grote valentijnstip is namelijk: geef een ervaring cadeau. 

Laat alle winkels links liggen en kies voor de herinnering. Niet alleen biedt dit ongekend veel mogelijkheden, maar je hebt er zelf ook nog wat aan. Wat jullie samen gaan doen is volledig afhankelijk van wat jullie zelf leuk vinden. Heb je een partner die wel te porren is voor wat actie? Wat dacht je dan van indoor skydiven? Hierbij ervaar je hoe het is om uit een vliegtuig te springen zonder dat je daadwerkelijk uit een vliegtuig hoeft te springen. Klinkt niet verkeerd, toch?

Pasen

Pasen is al lang niet meer de religieuze feestdag waarbij we om 9 uur ‘s ochtends in de kerk zitten. Nee, tegenwoordig zitten we samen aan tafel voor een gezellige brunch. Hierbij genieten we volop van verschillende lekkernijen. Wacht dat je van chocoladecroissants, quiches, lentesoepjes of beenham met honing mosterd saus. Naast lekker eten staat Pasen in het teken van dankbaarheid. En hoe toon je dankbaarheid beter dan met een origineel cadeau? Onze grote paastip is… chocolade! Nee, geen standaard chocolade uit de supermarkt, maar luxe paaschocolade. Handgemaakte chocolade paaseitjes, gevulde paasbonbons en uitbundig versierde choco hazen. Zo blijf je trouw aan de paastradities en maak je het tegelijk bijzonder.

Moeder- en Vaderdag

Je vader en moeder verdienen alleen het beste. Vanaf het moment dat je ter wereld kwam stonden ze voor je klaar. Ze hebben je opgevoed en jij bent de persoon die je vandaag de dag bent, dankzij hun liefde. Tijd om iets terug te geven. Hoewel veel mensen vader- en moederdag meer iets voor kleine kinderen vinden, die in de ochtend op bed springen met de meest abstracte, zelfgemaakte kunstwerken, is het juist als volwassene belangrijk om even stil te staan bij wat je ouders voor je betekenen. 

Hoewel je ouders vaak behoorlijk van elkaar verschillen, hebben wij een idee dat voor beiden werkt. Bundel jullie mooiste foto’s en herinneringen in een fotoboek. Dit kun je helemaal zelf knutselen of online bestellen. Zeker weten dat je ouders dit gebaar waarderen.

Sinterklaas

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Het schiet alweer aardig op met onze kalender, want de Sint staat weer voor de deur. De tijd vliegt en voordat je het weet is het alweer tijd voor Sinterklaas. Hét feest bij uitstek, op misschien Kerstmis na, om elkaar eens goed te verwennen met pepernoten, chocoladeletters en natuurlijk… Sinterklaas cadeautjes! Maar wat geef je dit jaar? Vaak komen we voor mannen niet verder dan de gebruikelijke doucheproducten en voor vrouwen komen we toch weer uit bij die badset van de Kruidvat. 

Tijdens de decembermaanden ontbreekt het ons vaak niet aan inspiratie, maar aan tijd! Daarom adviseren we een abonnement cadeau. Dit kun je volledig aanpassen naar de smaak van de ontvanger. Geef bijvoorbeeld een abonnement op een tijdschrift, streamingdienst, of maandelijkse bezorging van iets leuks zoals speciaalbier, boeken of bloemen. Het kost je niet veel tijd en wordt zeker weten goed ontvangen.

Kerstmis

De kalender is bijna klaar, want we zijn alweer aan het einde van het jaar. Kerstmis is dé grote feestdag waarop wij Nederlanders maar blijven geven en geven. Bijna overal ligt de kerstboom vol met grote en kleine kerstcadeaus. Klaar om uitgepakt te worden op 25 december. Terwijl we samen nog even genieten van de feestelijkheden, kijken we stiekem alvast weer naar voren. Naar een nieuw en onbekend jaar vol kansen en mogelijkheden. Wat beter te geven dan een bucket list boek? 

Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je een bucket list boeken voor koppels, speciaal voor vrienden of voor individuen. Dit unieke cadeau is volledig personaliseerbaar met foto’s, leuke teksten en uitdagende ideeën voor het komende jaar.

Conclusie

Zo, jij kunt nu weer even vooruit met cadeautjes kopen. Het belangrijkste van ieder goed cadeau is de gedachte die erachter schuil gaat. Een oprecht gebaar dat persoonlijk aanvoelt en is afgestemd op de ontvanger, is altijd speciaal om te krijgen. En mocht je echt niet weten wat te geven? Dan is een cadeaubon ook altijd leuk om te krijgen. Absoluut niet origineel, maar wel handig!

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *