De 7 beste digitale cadeaus voor alle gelegenheden

Digitale cadeaus

Hoewel boeken, parfum en juwelen nog steeds worden gegeven als cadeau voor de feestdagen, zijn er ook tal van puur virtuele cadeau-ideeën. Afhankelijk van de gelegenheid kun je ook zelf digitaal nieuwe, creatieve cadeaus maken.

Als je af en toe een afwisseling nodig hebt, biedt een rondje 777 een beetje ontspanning tussendoor. Bij veel online games kun je urenlang speelplezier cadeau doen met een creditcard.

Cadeaubonnen voor online winkelen

Afhankelijk van de gelegenheid en de smaak van de ontvanger zijn er veel manieren om een geweldig cadeau te geven met een virtuele cadeaubon. Je kunt ook anoniem online cadeaubonnen kopen als je betaalt met een Paysafecard. Deze is contant verkrijgbaar bij benzinestations of in kantoorboekhandels en kan vervolgens online worden ingewisseld voor vouchers.

Na activering van het tegoedbonbedrag kan de ontvanger zijn tegoedboncode inwisselen bij de deelnemende winkelier en vervolgens online een cadeau uitkiezen. Deze en andere winkels bieden online cadeaubonnen aan, zodat er voor elke smaak een geschikt cadeau te vinden is:

  • Amazon
  • Center Parcs
  • Foot Locker
  • H&M
  • IKEA
  • Spotify

Er kan echter ook een bepaald bedrag op een cadeaubon worden gezet.

Laad een cadeaukaart op met tegoed en geef het cadeau

Als de ontvanger graag series of films kijkt op internet, kun je een bepaald bedrag op een creditcard zetten en dat cadeau geven. Je kunt het beste van tevoren de actuele abonnementsprijzen voor een maand of een heel jaar opzoeken, zodat je het juiste bedrag kunt kiezen als cadeau.

Beltegoed voor Apple of Google is ook een geweldig cadeau. De jarige kan dan zelf kiezen hoe hij of zij het bedrag van de cadeaubon wil besteden.

Net als bij de Nintendo eShop zijn er ook andere aanbieders van digitale spelcontent waarvoor je tegoed cadeau kunt geven. De beste manier om dit te doen is om de ontvanger van tevoren zorgvuldige vragen te stellen om erachter te komen welk soort spel het leukste cadeau zou zijn.

Ontwerp eenvoudig je eigen virtuele wenskaarten voor de komende viering

Met zoveel virtuele cadeau-ideeën voor elke gelegenheid hoef je niet altijd geld uit te geven. Er zijn veel websites waar je met een paar klikken je eigen gepersonaliseerde wenskaart kunt ontwerpen. Deze kun je downloaden en op tijd digitaal versturen voor de feestdagen.

De zelfgemaakte digitale cadeaus zijn nog indrukwekkender als je ook afbeeldingen gebruikt waarop je samen met de ontvanger te zien bent. Zulke doe-het-zelf-groeten zullen lang worden herinnerd en kunnen ook digitaal worden aangepast met geluiden of ongewone effecten. Er zijn geen grenzen aan creativiteit bij het ontwerpen van digitale groeten.

Geef alleen individuele apps cadeau als je precies weet wat ze leuk vinden

In plaats van een creditcard kun je ook een jaarabonnement cadeau doen. Het is echter belangrijk om de gewoonten en behoeften van de ontvanger goed te kennen om de juiste app te kiezen.

Verbeter de slaapkwaliteit met de app Calm

Er zijn apps te koop die je kunnen helpen ontspannen en je van binnen beter voelen. Met een geleide meditatie kun je snel kalmeren en ontspannen van de stress van het dagelijks leven.

Apps zoals de Calm app, die populair is bij veel gebruikers, kunnen echter ook zeer nuttige hulpmiddelen zijn als je moeite hebt om in slaap te vallen en in slaap te blijven. Sommige apps worden geactiveerd met een eenmalige betaling, terwijl andere een abonnement vereisen.

Apps voor het bewerken van afbeeldingen voor beginners die professionals willen worden

Er is een breed scala aan creatieve beeldbewerkingsapps voor mobiele apparaten. Extra bewerkingstools kunnen worden ontgrendeld door de premiumfunctie te activeren. Gebruikers krijgen toegang tot een grotere selectie functies en effecten om het beste uit hun eigen beeldmateriaal te halen.

Professionele gereedschappen zijn helemaal niet duur en kunnen permanent worden geactiveerd voor een dubbelcijferige prijs. Photoshop en andere nuttige beeldbewerkingsprogramma’s van Adobe zijn jarenlang alleen beschikbaar geweest voor terugkerende abonnementskosten.

Professionele programma’s voor beginnende producers in hun eigen opnamestudio

Wie zijn eigen muziek produceert, hoeft dat niet langer in een stoffige opnamestudio te doen. In plaats daarvan is er een breed scala aan apparatuur voor amateurmuzikanten en commercieel ingestelde songwriters die ook buitenshuis kunnen worden gebruikt.

Hoewel de mobiele opnamestudio een kleiner aantal functies heeft, levert het nog steeds bruikbaar audiomateriaal voor digitale verwerking thuis op de pc. Door een opnamestudio-app cadeau te doen, kun je het werkterrein van de ontvanger uitbreiden en bijdragen aan nog meer creativiteit.

Stuur virtuele groeten per video of stuur een groet van je favoriete ster

De gelegenheid heeft altijd een bepaalde invloed op het geschenk. Als je bijvoorbeeld iemand wilt feliciteren met het behalen van zijn zwemdiploma, kun je je gevoelens veel beter uitdrukken in een gepersonaliseerde videoboodschap dan met een digitale wenskaart.

De ontvanger kan de videogroet later steeds opnieuw bekijken en de mooie momenten van de gelegenheid voor de eeuwigheid vastleggen.

Digitale groeten via video kunnen fungeren als een virtuele knuffel en persoonlijk contact vervangen als je iemand niet zelf kunt feliciteren. Het kan een grappig cadeau zijn voor het volgende bedrijfsfeest als je favoriete beroemdheid je baas via een videoboodschap digitaal feliciteert met haar verjaardag. Je kunt oma’s favoriete popzanger boeken voor een mijlpaalverjaardag of een videogroet voorbereiden voor een gouden huwelijksjubileum.

Je kunt op deze platforms een gepersonaliseerde verjaardagsgroet boeken van veel verschillende beroemdheden van radio en televisie:

  • Cameo
  • Memmo
  • Shoutout
  • Chattyco

Zo’n videoboodschap kan een onvergetelijke digitale ervaring zijn waar de ontvanger nog jaren van kan genieten.

Laat een e-book schrijven over de jarige

Het is mogelijk om online een spannend verhaal te laten schrijven met een vrij te kiezen hoofdrol. De jarige begint dan aan een avontuurlijke reis door de persoonlijke roman, die online in allerlei stijlen te kiezen is. De sciencefictionfan kan dan net zo enthousiast zijn als de vriendin van hete romans of de natuurminnende actieve vakantieganger.

E-books zijn meestal geschreven in epub-formaat en vereisen een bijbehorende app voor uitvoer. Ze kunnen dan niet alleen worden weergegeven op de e-book reader, maar ook worden voorgelezen door de mobiele telefoon app.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *