Fotocadeau: 5 unieke ideeën om kinderen op foto’s af te drukken

Fotocadeau kinderen

Kinderen groeien op in een flits en het vastleggen van die kostbare momenten is voor velen erg waardevol. Het is dan ook erg leuk om iemand een foto van zijn of haar kind(eren) te geven. Of het nou gaat om je partner, buurvrouw, je dochter of je zus, met dit persoonlijke cadeau ga je zeker punten scoren. In dit artikel delen we 5 unieke cadeau ideeën om kinderen vast te leggen op een mooie foto.

1. Foto op Canvas

Een klassieker is de foto op canvas. Dit is natuurlijk niet voor niets enorm populair, elke wand thuis kun je er namelijk nog mooier mee maken. Het is een vrij eenvoudige manier om een ruimte veel meer sfeer te geven. Wanneer je een mooie foto laat afdrukken op canvas en dit cadeau geeft, zal degene die het cadeau ontvangt elke keer met plezier kijken naar de foto. Want wie krijgt er nou geen gelukkig gevoel wanneer je jouw kind(eren) op een mooie scherpe foto ziet staan?!

Het laten afdrukken van de foto is een makkie. Jij kiest de perfecte foto, een formaat en een lijst. Met een paar klikken heb je dit unieke cadeau al besteld. En voor je het weet heb je de haarscherpe foto op canvas ontvangen.

2. Gepersonaliseerde fotoboeken

Een ander creatief idee is het geven van een gepersonaliseerd fotoboek. Het is wat meer werk dan het vorige cadeau idee, maar ook zeker de moeite waard. Bij een fotoboek kun je bijvoorbeeld allemaal foto’s bundelen van een bepaalde vakantie. Maar het is ook leuk om een tijdlijn te creëren van een kind. Stel een kind is nu 5 jaar, dan kun je het fotoboek indelen per levensjaar. Dit is een enorm leuke manier om de groei van een kind te zien. 

Het maken van een fotoboek kan voor velen klinken als iets lastigs, maar dit is zeker niet het geval. Via de meeste websites kun je namelijk met behulp van handige tools zelf je fotoboek in elkaar klikken. Succes met het maken van je gepersonaliseerde fotoboek!

3. Foto op Plexiglas

Als je voor een luxueuze uitstraling wil gaan, dan is een foto op plexiglas precies wat jij zoekt! Een foto op plexiglas komt wel heel dicht in de buurt van een kunstwerk. Met een schitterende hoogglans kan dit zomaar de eyecatcher zijn in een moderne woning. Kies jouw favoriete foto van je zoon/dochter of je neefje/nichtje en verras hem of haar met dit originele cadeau.

4. Verjaardagskalender met kinderfoto’s

Zo simpel, maar enorm leuk om cadeau te geven. Een verjaardagskalender is handig voor iedereen! Zo ben je nooit meer te laat met het sturen van felicitaties. Daarnaast is het leuk om te hebben, een veel gebruikte plek voor de kalender is natuurlijk de wc. Met het bekijken van leuke foto’s maak je jouw korte pitstop toch net even wat leuker.

Het ontwerpen van een verjaardagskalender is vrij eenvoudig. Je kiest een template en vervolgens kun je jouw verzamelde foto’s bij de juiste maand plaatsen. Met deze foto’s heeft de ontvanger van het cadeau altijd weer een geluksmomentje wanneer hij/zij een leuke foto van hun kind(eren) ziet. 
Heb je een housewarming cadeau nodig? Denk dan ook zeker eens aan een gepersonaliseerde verjaardagskalender.

5. Fotopuzzel

Alweer aangekomen bij de laatste tip om kinderen op een foto af te drukken. Maar het laatste cadeau idee is zeker niet de minste optie. Heb je een cadeautje nodig voor iemand die dol is op puzzelen en kinderen heeft, dan is dit een perfect cadeau! Ga bijvoorbeeld op zoek naar een leuke gezinsfoto en tover deze om tot een fotopuzzel

We hebben de 5 beste opties benoemd voor het geven van een fotocadeau om kinderen op af te drukken. Maak nu jouw keuze en ga ermee aan de slag!

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met * 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *