Krijtbord sticker: een cadeau voor het hele gezin

Krijtbord sticker

Heb je er al eens van gehoord, een krijtbord sticker? Het is handig en leuk en eigenlijk overal in het huis te gebruiken. In de keuken voor een weekplanning, op de kinderkamer als tekenbord en in tijden van corona ook ideaal als schoolbord. Of om gewoon leuke berichtje voor elkaar achter te laten. Kortom de krijtbord sticker is veelzijdig en daarnaast is het ook nog makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen. 

Wat is een krijtbord sticker?

Iedereen kent het traditionele schoolbord nog wel. De krijtbord sticker is hier eigenlijk een moderne versie van. Het is een zwarte sticker die je op elke gladde ondergrond kunt plakken. Niet alleen op een muur maar bijvoorbeeld ook op de zijkant van een kast, op een deur, de koelkast of op het glas. Vervolgens kan er met krijt op worden geschreven en getekend, net waarvoor je het wil gebruiken. Zoals ook bij het schoolbord kan je het bord na gebruik weer leeg geveegd worden en is het daardoor eindeloos opnieuw te gebruiken. Wil je de plek van het krijtbord sticker veranderen of de sticker helemaal weg halen dan kan dit ook probleemloos. 

Wat voor soort stickers zijn er?

Je hebt de krijtbord stickers in verschillende vormen en maten en daardoor zijn ze op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo kan je ook een grote zwarte rol kopen en deze knippen in de gewenste vorm en maat. De muursticker kan eenvoudig bevestigd worden door de zelfklevende achterkant. Een tip waar je zeker wat aan gaat hebben: ‘Maak de plek waarop je hem wil aanbrengen goed vetvrij en spray deze daarna in met water gemengd met een beetje afwasmiddel, alvorens je de sticker plaatst’.

Ter inspiratie hebben we een paar leuke suggesties opgesomd waarvoor je de krijtbord sticker in huis kunt gebruiken.

Krijtbord sticker als Weekplanning

Voorheen schreven we het allemaal nog op in een traditionele papieren-agenda, tegenwoordig doen veel mensen dit online in een gedeelde agenda. Maar er was altijd wat. De papieren agenda was kwijt en in de online agenda werd niet alles bijgehouden en niet door iedereen bekeken. Met een krijtbord sticker krijgt je agenda een mooie aanwezige plek in huis. Altijd in zicht, wat ervoor zorgt dat iedereen aan de planning herinnert wordt. Alles voor iedereen duidelijk in één overzicht, van het ‘hond-uitlaat schema’ tot alle sportactiviteiten en vergaderingen van het gehele gezin. Zo kan iedereen in één oogopslag zien wat de planning is voor de week. En kan er ook makkelijk wat bijgeschreven worden. Veel voorkomende reacties zijn: ‘voor ons in huis erg handig aangezien we nog wel eens een afspraak vergeten. Hangt op een plaats waar iedereen langs komt dus je kijkt er altijd wel eventjes op. Wij vergeten geen afspraken meer.’

Krijtbord sticker voor op de kinderkamer

‘Ik heb ons huis getekend, mooi hé mam?’ Je kan ze er wel achter plakken als er weer een schilderij van strepen op het nieuwe behang gezet is. Daarvoor is de krijtbord sticker de ideale oplossing. Niet alleen leuk om een muur in de kinderkamer wat op te vrolijken maar ook om het creatieve brein van de kids te stimuleren. Laat ze lekker hun gang gaan op hun krijtbord en daarmee hun eigen kamer opvrolijken. Zijn ze het zat? Dan vegen ze het gewoon weer uit en maken een nieuwe tekening. Op deze manier kan je als ouder zonder gemengde gevoelens oprecht zeggen ‘mooi lieverd’ wanneer ze weer trots zeggen ‘ik heb ons huis getekend, mooi hé mam?’. Voor op de kinderkamer zijn de krijtbord stickers in verschillende versies verkrijgbaar. Een leuke variant hiervan is de ‘’Jungle dieren’. Naast het krijtbord zelf zijn hierbij ook zelfklevende dierenstickers toegevoegd waarmee je het bord kan opleuken. Maar ook met een muursticker van een fel rood gekleurde vrachtauto kun je een kinderkamer goed opfleuren.

Krijtbord sticker als etiket in de keuken

De krijtbord stickers zijn in alle maten te verkrijgen en te knippen. Zo kunnen ze ook gebruikt worden als etiketten op potten. Leuk voor op de oude traditionele wekpotten, met koffie, suiker en zout. Met sierlijke letter kunnen je de potten op deze manier opvrolijken en voorkomen dat je zout in de koffie doet in plaats van suiker. Wil je de inhoudt van de pot veranderen? Geen probleem, geen gedoe met het afpeuteren van het etiket, lijmrestjes of het doorstrepen van teksten. Gewoon de letters wegvegen en het etiket herschrijven. Ideaal! 

Krijtbord sticker als berichtenbord

Het is tegenwoordig allemaal zo snel gestuurd via een appje. Toch mis ik het wel hoor, de post-it’s op de koelkast met ‘ik ben even naar oma‘ of ‘kan jij vast beginnen met de aardappelen schillen?’. De romantiek en de kneuterigheid van het briefjes schrijven naar elkaar kan met gebruik van de krijtbord sticker weer in eren worden hersteld. Gebruik het als communicatie bord naar elkaar, zeg iets praktisch, liefs of gewoon iets onzinnigs. Dat is toch leuk thuiskomen uit werk of uit school met een geschreven boodschap speciaal voor jou op het bord?

Waar koop je krijtbord stickers?

Deze krijtbord stickers zijn gemakkelijk te bestellen via Bol.com. Hier vind je overzichtelijk het brede assortiment van de stickers. Zo hebben sommige een gedrukte voorprint erop staan, bijvoorbeeld de dagen van de week, andere zijn helemaal zwart. Welke je kiest is afhankelijk van waarvoor je het wil gaan gebruiken. Op bol.com kan je op deze manier makkelijk je keuze maken. Vervolgens verplaats je jouw gekozen product het in je boodschappenmandje en een dag later heb je het in huis en kun je het gelijk gebruiken. Aangezien het plaatsen ervan ook nauwelijks tijd in beslag neemt.

Een cadeau voor het hele gezin

Door de veelzijdigheid van de krijtbord sticker is het een ideaal cadeautje. Zowel voor jong als voor oud, van speelgoed op de kinderkamer tot overzichtelijke accessoire voor op de koelkast in de keuken. Rol de sticker op, verpak het als een toffee, doe er een leuke fleurige strik omheen en het is klaar om te geven. Een origineel cadeautje waarvan de kans klein is dat de desbetreffende persoon het al heeft en waarvan de kans groot is dat hij/zij het leuk vindt om te krijgen!

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *