Opblaasbaar zwembad met glijbaan, ideaal voor de kids!

Opblaasbaar zwembad met glijbaan

Terwijl ik dit artikel schrijf let ik met een schuin oog op mijn kinderen die genieten van het opblaasbare zwembad met glijbaan. Voorheen moest ik er nog voor waken dat de tuin heel bleef, ze niet tot last zijn voor de buren en er geen ongelukken gebeuren. Nu zijn ze lekker aan het samen spelen. Terwijl de oudste van de glijbaan gaat, wacht zijn broertje hem al nat spetterend op in het zwembad. Puur genieten voor de kids en de ouders zo een opblaasbaar zwembad met glijbaan.

Welke opblaasbare zwembaden zijn er?

Laten we beginnen voor de kleinste. Het Intex Baby Zwembad Paddenstoel is ideaal voor deze doelgroep. Eenvoudig te bestellen bij bol.com. Een groot voordeel aan dit badje is de omvang, namelijk 1m bij 1m. Dit zorgt ervoor dat hij naast de tuin ook op de wat grotere balkons gebruikt kan worden. Daarnaast hoeven er geen grote hoeveelheden water in, toch een fijne bijkomstigheid. Bij dit badje is er in de vorm van een paddenstoel een ‘zonnedakje’ gemaakt boven het zwembad. Door dit dakje kun je het zwembad zo positioneren dat je kind in de schaduw kan spelen in het water. De wat stoerdere en iets grotere variant hiervan is het ‘Intex Kinderzwembad Royal Castle’.

Voor beide opblaasbare zwembadjes geldt dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Makkelijk op te zetten en van goede kwaliteit. Dit zijn de pluspunten die naar voren komen. Een leuke bijkomstigheid, niet alleen in de zomer kan dit badje gebruik worden, maar ook op de mindere dagen kan hij voor veel speelvertier zorgen. Vul het badje met

  Intex baby zwembad Paddenstoel Kinderzwembad royal Castle
Zwembad afmetingen 102x102x89 (lxbxh) 122x122x122 (lxbxh)
Inhoud 45L 68L
Vorm Rond Rond
Materiaal PVC PVC
Prijs €18,75 €20,99
Extra Met opblaasbare bodem + ‘zonnedak’ Met opblaasbare bodem + ‘zonnedak’

Als we in leeftijd een stapje verder gaan raad ik uit eigen ervaring het ‘Bestway- Speelzwembad Aquarium’ aan. Een opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen kan bij Bol.com. Zelf heb ik hem daar ook gekocht, ik betaalde geen verzendkosten en had 30 dagen bedenktijd waarna ik het altijd nog gratis kon retourneren. Maar zoals je waarschijnlijk al begrepen had heb ik daar geen gebruik van gemaakt. Van mijn kinderen mag deze nooit meer weg.

Het gaat hierbij om een opblaasbaar zwembad met glijbaan, hét zwembad waarin een kind zich kan uitleven. Via de glijbaan plonsen ze het bad in om zich vervolgens nat te laten sproeien door de palmboom. Daarna pakken ze de opblaasringen erbij om deze om de tentakels van de inktvis te mikken. Eenmaal alle ringen raak gegooid te hebben klimmen ze nog een keer het trappetje bij de glijbaan op en plonsen in het water tussen de clownvissen. Kortom met dit opblaasbaar zwembad met glijbaan heb je gegarandeerd veel uren speelplezier voor de kids. En daarmee heb je als ouder de tijd om even een boekje te lezen terwijl je je gelukkig voelt wanneer je toch stiekem even naar je genietende kinderen kijkt. En ohja, de opblaasbare glijbaan is ook los te gebruiken wanneer je even geen tijd/zin hebt om het heel zwembad op te zetten.

Zwembad afmetingen 239x206x86 (lxbxh)
Inhoud 308L
Vorm Rechthoekig
Materiaal Vinyl
Prijs €32,99
Extra Inclusief speelelementen, bevat leegloopventiel, aan te sluiten op tuinslang, Inclusief 1 reparatiesticker

Dan sluiten af met het ‘klassieke’ opblaas zwembad. Je zoontje kan vriendjes uitnodigen en ze kunnen met z’n allen tegelijk in het opblaasbare zwembad, gegarandeerd de hele middag waterpret. En dat gewoon onder toezicht van de ouder in eigen achtertuin. Geen stress van een kind wat kwijt is in een zwembad. Daarnaast kun je ook zelf je luchtbed opblazen en wanneer je kinderen zijn uitgespeeld jouw ontspannen zonpositie innemen. Ideaal!

Productspecificaties ‘Klassiek’ opblaasbaar zwembad

Zwembad afmetingen 269x175x51 (lxbxh)
Inhoud 778L
Vorm Rechthoekig
Materiaal PVC
Prijs €29,90
Extra Bevat leegloopventiel

Cadeautip: opblaasbaar zwembad met glijbaan

Wanneer een zoontje/dochter van een vriend uit de vriendengroep jarig is, is het altijd weer lastig. Wat geef je hem/haar? Met de vriendengroep is het leuk om een wat groter cadeautje te geven maarja… wat? Bovenstaande artikelen zijn hiervoor uitstekend geschikt. Een opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen als cadeautje is een topper. Daarmee steel je echt de blits, een cadeautje waarover het kind het nog lang zal hebben.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *