Tips tegen verveling

Tips tegen verveling

Vanwege het Coronavirus zitten momenteel meer mensen thuis en hebben ze ook meer tijd vrij dan dat zij normaliter hebben. In het begin is het leuk om jouw favoriete Netflix series te kijken en ondertussen om de 10 minuten jouw Insta feed te verversen, maar na een tijdje gaat de verveling toeslaan.

Bij de redactie hebben we kort de koppen bij elkaar gestoken en waren we er vrij snel uit wat we kunnen doen om die verveling tegen te gaan. Bekijk onderstaande tips tegen verveling en kom erachter hoe jij jouw tijd leuker/nuttiger kunt besteden!

Thuis sporten

Om fit te blijven of om fit te worden zijn er genoeg mogelijkheden om thuis oefeningen te doen. Zo kun jij met je huisgenoot, ouders of partner oefeningen doen waarvoor je geen attributen nodig hebt die alleen in de sportschool zijn te vinden. Zie bijvoorbeeld bij deze couple workout verschillende oefeningen die mogelijk zijn (dit is enkel om een idee te krijgen, deze 2 zijn wel heel fit).

Mocht je wel artikelen nodig hebben om thuis te sporten, dan kun je deze voor een schappelijke prijs vinden bij de Decathlon. Decathlon helpt je ook een handje en biedt nu de mogelijk om gratis live mee te sporten met een personal trainer vanuit huis. Mocht je voor deze optie gaan dan wensen we je succes met de “Home zweet home” workout.

Naast Decathlon heeft Body & Fit nu een actie waarbij je 50% korting krijgt op artikelen om thuis te sporten.

Puzzelen

Iets wat je vroeger ongetwijfeld als kind gedaan hebt is puzzelen. Dit is echt iets waar je even tijd voor moet maken en rustig voor moet gaan zitten, met alle tijd die je nu over hebt is dit een perfecte bezigheid. Scoor nu de leukste Jan van Haasteren puzzel en ga op zoek naar de haaienvin en de Sinterklaas, de echte kenner weet waar ik het over heb.

Maak je eigen fotoboek

Dit is het moment om jouw fotoboek samen te stellen van die leuke reis die je laatst hebt gemaakt of van dat weekje weg van jaren terug. Bij Albelli kun je makkelijk en snel jouw fotoboek samenstellen en tot en met 25-03-2020 ontvang je met de kortingscode CAPT20 ook nog eens 20% korting.

Hopelijk kun je met deze 3 tips tegen verveling weer een aantal uren/dagen vooruit.