Kinderen thuis vermaken

Kinderen thuis vermaken

Eerder schreven we al een blog met tips tegen verveling die gericht was op mensen zonder kinderen en deze keer zullen we ons richten tot de personen met kinderen. Kinderen kunnen snel verveeld raken deze periode en dit komt de situatie thuis niet ten goede, wij zullen met een aantal tips komen op de vraag hoe kun je kinderen thuis vermaken? Hopelijk kunnen wij met deze tips de dagen thuis wat leuker maken voor jullie.

1. (Luister)boeken

Bij bol.com kun je nu bijna gratis digitale lees-en luisterboeken gebruiken, je betaalt slechts €0,01 per digitaal boek. Hier staan bekende boeken tussen voor verschillende leeftijden, één van de boeken van deze week is bijvoorbeeld Spijt! Van Carry Slee. In 4 simpele stappen kun je jouw boek lezen of luisteren.

  1. Reken de boeken af voor €0,01
  2. Download de Bol.com Kobo app in de App store of Google Play Store
  3. Login met je bol.com account
  4. Je kunt de boeken nu lezen of luisteren

Naast deze boeken voegen ze ook elke dag 4 nieuwe video’s toe waarbij een verhaal wordt voorgelezen, deze verhalen zijn opgesplitst in verschillende leeftijdscategorieën tussen de 2 en de 10 jaar.

2. Spelletje spelen

Een spel spelen is een mooie bezigheid wat je natuurlijk met meerdere personen tegelijk kunt doen, mocht je meerdere kinderen hebben dan is dit natuurlijk ideaal en kun je met 1 activiteit meerdere kinderen vermaken. Op dit moment kun je populaire bordspellen (junior edities) zoals Monoploy, Risk en Cluedo bij Intertoys met 20% korting bestellen.

Naast de korting op de spellen zijn de producten van LEGO City & LEGO DUPLO nu ook 15% afgeprijsd.

Voor meer tips over spellen, lees dan ook Spellen voor 2 personen.

3. Disney+

Hebben jouw kind(eren) al meerdere keren dezelfde films gekeken en lukt het je dus niet meer om ze rustig een film te laten kijken? Dan is Disney+ een ideale uitkomst. Via Disney+ bekijk je uiteraard de Disney klassiekers zoals Frozen en Lady en de Vagebond. Naast de Disneyfilms en series kun je ook het aanbod van Pixar terugvinden, denk hierbij aan films als Toy Story en Cars.

Het lijkt ons duidelijk dat je de kids wel een tijdje kunt vermaken met Disney+, maar een mooie bijkomstigheid is dat wanneer de kinderen eindelijk zijn uitgespeeld er ook nog genoeg aanbod is te vinden voor volwassenen (vooral voor mannen), zo staan de Star Wars en Marvel films er op. Geef dus niet alleen je kind(eren) Disney+ cadeau, maar ook vooral jezelf!

Hopelijk bieden deze tips een antwoord op de vraag “hoe kun je kinderen thuis vermaken”.