Wat geef je iemand die alles al heeft?

cadeau voor iemand die alles al heeft

Het kan een uitdaging zijn om een cadeau te vinden voor iemand die alles al lijkt te hebben. Maar geen zorgen, er zijn creatieve en bijzondere cadeau-ideeën die zelfs de meest veeleisende ontvanger kunnen verrassen. In dit artikel ontdek je een aantal unieke cadeau-opties die een blijvende indruk zullen achterlaten. Aan het einde heb je het antwoord op de vraag ‘wat geef je iemand die alles al heeft’.

Cadeaus voor iemand die alles al heeft

Een cadeau hoeft zeker niet duur te zijn, ook niet voor iemand die alles al lijkt te hebben. Het wordt juist gewaardeerd als je een origineel cadeau weet te vinden, waaruit blijkt dat je er tijd en moeite in hebt gestoken. Persoonlijke cadeaus waarbij herinneringen centraal staan zijn een perfect voorbeeld.

Hierbij kun je denken aan Hexagons van Modulari. Dit zijn wandtegels met een foto erop. Deze wandtegels creëren een leuke sfeer in huis en je ziet elke keer weer de mooie foto’s waar je goede herinneringen aan hebt. En het leukste is nog dat je de collage kunt blijven uitbouwen, zo heb je een muur vol met herinneringen! Naast de Hexagons hebben we nog meer persoonlijke favorieten, bekijk nu de 3 andere originele cadeaus voor iemand die alles al heeft.

Fotoboek-maken
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/02/2023 - 15:55

Een leuk cadeau kopen is moeilijk, zeker als de persoon in kwestie alles al heeft. We kunnen je in ieder geval verzekeren dat hij/zij nog geen vakantieboek heeft wat jij gaat maken. Er is namelijk meer vakantieboek hoe jij hem maakt en die geef je natuurlijk zelf. Heb je ooit samen met de desbetreffende persoon een mooie reis gemaakt of hebben jullie met je gezin een hartstikke leuke vakantie gehad? Maak hier dan een mooie tastbare herinnering van!

In het vakantieboek voeg je jouw favoriete foto’s toe. En het mooie is dat dit absoluut niet moeilijk is. Met hulp van Albelli kun je zelfs een kant en klaar thema kiezen, daarin staat natuurlijk ook het thema ‘Vakantie’. Je hoeft niet creatief te zijn om een mooi boek te maken, het enige wat je moet is het selecteren van jouw favoriete foto’s.

Dit is een persoonlijke favoriet die terugkomt in meerdere toplijsten. De Fujifilm Instax Mini LiPlay Blush is het cadeau waarvan je niet wist dat je het wilde hebben. En als je een cadeau zoekt voor iemand die alles al heeft en diegene niet weet dat hij/zij dit wil hebben, is de kans erg groot dat je een uniek cadeau hebt gevonden! Met je telefoon heb je natuurlijk altijd al een camera op zak, maar met de Fujifilm Instax Mini LiPlay Blush print je direct mooie foto’s als polaroid uit. 

Het is leuk om deze foto’s thuis rondom een spiegel op te hangen, op de koelkast te plakken of allemaal op een muur te plakken. En het handigste van deze camera is dat je nooit een slechte foto hebt, je kunt de foto namelijk zien op een digitaal schermen en ervoor kiezen om deze te printen. En het wordt nog beter. Het is ook mogelijk om foto’s met je smartphone te maken en deze te printen via de camera. Leuk om na een feestje verschillende mensen te verrassen met een polaroid in de brievenbus. Als je het ons vraagt is dit zeker een perfect cadeau voor iemand die alles al heeft.

Wijnpakket met gegraveerde glazen
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 00:49

Wanneer je een cadeau met een persoonlijke touch geeft is het al snel een uniek cadeau. En een persoonlijke touch zorgt ervoor dat je er net wat meer tijd en moeite in steekt. Net dat beetje extra geef je door gepersonaliseerde wijnglazen met een fles wijn cadeau te geven. Is de persoon die alles al heeft ook nog eens fan van gezellig een drankje doen, dan is dit het cadeau wat je wilt geven.

Het glazen graveren is een makkie via YourSurprise.nl. Jij geeft de tekst op, ga voor een datum, de naam of totaal wat anders. Ook kun je een design aangeven om het glas nog meer op te leuken. Met een paar klikken heb jij gegraveerde glazen besteld. En het mooie is dat hier ook een fles wijn bij zit. Dit wordt geleverd in een luxe houten kist, dat maakt het nog feestelijker om cadeau te geven.

Voor vele gelegenheden kun je dit unieke cadeau kopen. Denk aan een verjaardag, als afscheidscadeau voor je collega, Valentijnsdag of Moederdag. Voeg snel toe aan jouw lijst met favoriete cadeaus en je bespaart jezelf een hoop tijd. 

Jij hebt nu antwoord op de vraag ‘wat geef je iemand die alles al heeft?’. Kies jouw favoriete cadeautip en verras hem of haar.

bol.com
mediamarkt.nl
coolblue.nl
Laatst bijgewerkt op: 13/07/2024 - 02:51

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *