Wijnproeverijbox cadeau

Wijnproeverijbox cadeau

Als je tegenwoordig iets wilt hebben hoef je de deur niet meer uit, maar kun je het gewoon bestellen. Waar je voorheen voorheen naar een supermarkt ging, komt de supermarkt nu naar jou en zo werkt het ook met een wijnproeverij. “Een wijnproeverij thuis, hoe werkt dit dan?” zul je denken. Je bestelt gemakkelijk een kant en klare wijnproeverijbox, deze wordt met instructieflyer en wijnbeschrijving bij jou of degene die je een wijnproeverijbox cadeau wilt geven bezorgd.

Of je veel weet van wijn of een beginner bent, dat maakt niet uit. Waar het om gaat bij het bestellen van een wijnproeverijbox is dat jij houdt van een wijntje en de gezelligheid die daarbij komt kijken. In dit artikel zullen 2 webshops van wijnproeverijboxen worden toegelicht, dit zijn Wijngeheimen.nl en Wijnproeverijbox.nl.

Verras jouw vriend(in), familie of collega door een wijnproeverijbox cadeau te geven en met een beetje geluk geniet je zelf natuurlijk ook mee!

Wijngeheimen.nl

Wijngeheimen.nl is ontstaan vanuit de liefde voor Italië en daar hebben de Italiaanse wijnen natuurlijk aan bijgedragen. Na Italië werden de wijnen uit andere landen verkend, zoals Frankrijk, Spanje, Chili en Duitsland. 

Wijngeheimen.nl staat voor kwaliteit en is trots op haar wijnen die worden ingekocht bij onafhankelijke wijngaarden. Een wijnproeverijbox cadeau geven via Wijngeheimen.nl heeft meerdere voordelen. Wanneer je zelf geen kenner bent staan de specialisten voor jou klaar om je te adviseren. Jij legt uit voor welke gelegenheid je een wijnproeverijbox nodig hebt, de soort wijn die je in gedachte hebt en eventueel kun je nog een bepaald gerecht noemen. De specialisten zullen gegarandeerd met een advies op maat komen. Voor tips en advies kun je ze zowel telefonisch als per mail bereiken. Alle liefde en kennis die de mensen van Wijngeheimen.nl hebben voor wijn brengen ze graag op jou over.

Om jou een figuurlijk voorproefje te geven van de wijnproeverijboxen lichten we 1 topper van Wijgeheimen.nl alvast toe.

Wijnproeverijbox Wijngeheimen.nl: 3 x Italiaans wit

De liefde voor wijnen bij WIjngeheimen.nl is zoals gezegd begonnen in Italië. Het kan dan ook niet anders dan dat er een Italiaanse wijnproeverijbox tussen zit. Er is dan ook een hele serieuze poging ondernomen om jou ook verliefd te maken op de Italiaanse wijnen met de 3x Italiaans wit box

In de Italiaanse wijnproeverijbox zitten 3 heerlijke wijnen. Dit is een Gavi uit Piermonte, een Pecorino uit Abruzzo en een Garganega uit Puglia. We zullen niet te veel vertellen over de wijnen, verras vooral een ander of jezelf en proef de Italiaanse sfeer. Wat we wel verklappen is wat er in de Italiaanse wijnproeverijbox is inbegrepen:

 • 3 heerlijke wijnen
 • Proefformulier met o.a. informatie over de wijn, wijnhuis, herkomst
 • Instructiekaart
 • Wijn-spijs suggesties
 • Aromawiel
 • Gratis luxe pen van wijngeheimen.nl (een leuk aandenken)

De wijnproeverijbox is voor 2 tot 4 personen, mocht je met meer personen een wijnproeverij willen doen, dan kun je natuurlijk meerdere boxen bestellen. Met de wijnproeverijbox zul je gegarandeerd een gezellige middag of avond beleven en als je goed oplet zul je er ook nog wat van leren. Geef nu een jezelf of een ander een wijnproeverijbox cadeau van Wijngeheimen.nl.

Wijnproeverijbox.nl

Net zoals Wijgeheimen.nl is Wijnproeverijbox.nl gespecialiseerd in een wijnproeverij thuis. Zij geloven er dan ook in dat het wijnproeven en het genieten van een goede wijn bereikbaar is voor iedereen. Zonder de hoge kosten van een wijnadviseur organiseer jij gemakkelijk een wijnproeverij bij jou thuis met het pakket van Wijnproeverijbox.nl. Dit doe je aan de hand van een instructiefleyer en een wijnbeschrijving. De instructies en de beschrijving zijn simpel. Een wijnproeverij hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar moet vooral een gezellige avond zijn met vrienden en een goed glas wijn.

Bij Wijnproeverijbox.nl kun je kiezen uit verschillende reisboxen en themaboxen. De boxen zijn geschikt voor de kenners, maar ook voor de gezelligheid drinkers (uiteraard kun je ook beide zijn 😉). Leuk om te vertellen is dat de wijnen niet in de supermarkt verkrijgbaar zijn en deze zorgvuldig zijn uitgekozen bij de importeur of de wijnboer. 

De wijnreisboxen van Wijnproeverijbox.nl zijn erg populair. Je kunt een box bestellen uit jouw favoriete wijngebied, maar het is ook mogelijk om op wereldreis te gaan. Je bestelt dan een box waar de wijnen uit landen over de hele wereld komen.

Wereldreisbox

De wereldreisbox is één van de populairste boxen van Wijnproeverijbox.nl en is samengesteld voor maximaal 10 personen. De wijnen in dit pakket zijn afkomstig uit Italië, Frankrijk, Spanje, Zuid Afrika en Nieuw-Zeeland. Zoals je misschien al is opgevallen zijn dit de bekendste wijnlanden. Van elk land is er een wijn geselecteerd die kenmerkend is voor het desbetreffende land.

Wij kunnen wel vertellen wat jij kunt vinden in de wereldreisbox van Wijnproeverijbox.nl, maar dit kun je natuurlijk beter zelf ontdekken. Zonder te veel over de wijnen te verklappen bevat de wereldreisbox het volgende:

 • 6 heerlijke wijnen (o.a. witte wijn, rode wijn, mousserende wijn en dessertwijn
 • Instructieflyer
 • wijnbeschrijving met wijn- en spijstips
 • 10 Placemats met daarop de geur- en smaakcirkel
 • Formulieren en pennen om eenvoudig proefnotities in te vullen

Thuis een wereldreis maken onmogelijk? Niet met de wereldreis wijnproeverijbox. Geef nu een ander of jezelf een wijnproeverijbox cadeau en prik een datum met jouw vrienden!

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij jezelf helemaal niet wil verrassen en dat je een sterke voorkeur hebt voor een bepaalde soort wijn, in dit geval hebben wij de oplossing voor jou! Je kunt jouw eigen wijnproeverijbox samenstellen. Geef bijvoorbeeld het type wijn aan of uit welk land de wijn afkomstig moet zijn en selecteer jouw favorieten. Ook bij jouw samengestelde wijnproevrijbox kun je een proefmateriaalpakket toevoegen, maak hierbij de keuze of je een pakket voor maximaal 4 of 10 personen nodig hebt.

Geef een wijnproeverijbox cadeau

Thuis een wijnproeverij organiseren is super leuk, maar een wijnproeverijbox cadeau geven is misschien nog wel leuker. Er zijn verschillende momenten waarop jij een wijnproeverijbox cadeau kunt doen. Denk hierbij aan een collega die een jubileum viert, dan kun je de wijnproeverij op kantoor doen. Of denk aan een vriend(in) die jarig is. Zo zijn er nog veel meer gelegenheden te bedenken, maar eigenlijk hoeft er geen speciale reden te zijn om een wijnproeverij cadeau te doen. Heb je zin om een avondje met vrienden gezellig een drankje te doen? Dit is al reden genoeg!

Wanneer je een wijnproeverijbox bij Wijnproeverijbox.nl bestelt kun je jouw wijnpakket feestelijk verpakken. Zo kun je een wenskaart toevoegen met een persoonlijke tekst en kies je zelf het cadeaupapier.

 Eerder schreven we al over het geven van een wijnpakket cadeau met onder andere de Meiland wijnen, met Wijngeheimen.nl en Wijnproeverijbox.nl heb jij er 2 super originele opties bij. Zoals gezegd hoeft er geen speciale gelegenheid te zijn om een wijnpakket of een wijnproeverijbox cadeau te geven. Bestel nu jouw favoriet en geniet van goede wijnen met een leuk gezelschap.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *