Bols Cocktail Cadeau

Bols cocktail cadeau

Je hebt een cadeau nodig en je weet niet wat je wilt geven. Je kunt dan natuurlijk een standaard bos bloemen halen of een bepaalde fles drank die de desbetreffende persoon lekker vindt. Niet heel origineel, maar niks mis mee. Wil je wel een origineel cadeau geven? Dan zit je goed op deze pagina. Verras nu jouw collega’s, vrienden, familie of buurvrouw met het perfecte Bols Cocktail Cadeau! Zelf had ik dit veel eerder moeten weten, dit had mij een hoop cadeaustress gescheeld. Lees nu alles over cadeau pakketten met kant en klare cocktails en meer.

Er zijn verschillende Bols Cocktail cadeau pakketten, we zullen een aantal suggesties geven.

Bols Blue Curaçao Cocktail Cadeau Pakket

De Blue Curaçao is één van de meest bekende en populaire likeuren van Bols. Het is een mooi pakket om te geven en bevat één fles Bols Blue Curaçao likeur, twee flesjes Thomas Henry ginger beer en twee originele Bols cocktailglazen.

Bols Blue Curacao

Het Bols cocktail cadeau pakket is speciaal samengesteld om jou de echte cocktailbeleving thuis te laten ervaren. Met de cocktailglazen die bij het pakket worden geleverd heb je automatisch de juiste afmetingen voor de perfecte Blue Curaçao en Ginger Beer cocktail. Naast de heerlijke smaak is dit ook nog eens een cocktail met een laag alcoholpercentage. Voordeel is dus dat je hier meer van kunt drinken op een avond dan wanneer je een cocktail met een hoog alcoholpercentage zult nemen😉.

Bols Cocktail Tubes

Waar je bij de meeste cocktails zelf de ingrediënten moet verzamelen en in de juiste verhouding bij elkaar moet doen, is dit bij de Bols Cocktail Tubes niet het geval, het kan dus nog makkelijker! De Bols bartenders maken heerlijke kant en klare cocktails voor thuis of natuurlijk om mee te nemen. Als je elders cocktails wilt maken heb je normaliter veel ingrediënten nodig om mee te nemen, het enige wat je nu nog hoeft mee te nemen zijn de Bols Cocktail Tubes.

Bols Cocktail Tubes

Beeld je het volgende in. Het is een mooie zomerse dag en je hebt met vriendinnen in het park afgesproken om lekker buiten te zitten en van de zon te genieten. Wat hapjes en een drankje erbij, meer heb je niet nodig om een relaxte en gezellige dag te hebben. Om zo een dag nog beter te maken haal je de cocktail tubes tevoorschijn en geniet je van een overheerlijke cocktail. Denk hierbij aan een Pornstar Martini een Red Light Negroni of natuurlijk de populaire Espresso Martini, in de volksmond ook wel EsMa genoemd. 

Naast de classic tube pakketten zijn er ook speciale Bols cocktail cadeau pakketten te verkrijgen, dit maakt het geven van dit geweldige cadeau nog net even leuker.

Bols Espresso Martini Tubes

Ik heb geen bronnen, maar puur op gevoel durf ik wel te concluderen dat de Espresso Martini de meest populaire cocktail is van dit moment. De Espresso Martini zullen we dus nog even extra aandacht geven.

Zoals ze bij Bols zelf omschrijven is het een rijke en romige cocktail met een vleugje dark roast. Het Bols Espresso Martini pakket bevat 4 tubes van 200ml, met ieder 1 tot 2 cocktails. Mocht je een avond met vriendinnen hebben, dan heb jij een mooie verrassing voor ze in huis met een Espresso Martini die je vanuit de tubes binnen no time op tafel hebt staan. Uiteraard ook top voor onderweg en om als cadeau te geven. Bekijk nu welke Bols cocktail cadeau tubes er zijn!

Bols Cocktail Bottles

Naast kant en klare cocktail tubes is het ook mogelijk om kant en klare cocktail flessen te bestellen. Het voordeel van een fles is dat hier natuurlijk meer in gaat dan in een tube. Een Bols cocktail cadeau fles is 700ml en hier haal je ongeveer 6 tot 7 cocktails uit. Je kunt kiezen uit de volgende Bols Cocktail Bottles:

  • Bols Espresso Martini
  • Bols Margarita Azul
  • Bols Pornstar Martini
  • Bols Red Light Negroni
  • Bols Very Old Fashioned

Aan de cocktails hoef je niks meer te doen, wel kun je ervoor kiezen om nog wat met de garnering te doen. Zo kun je bij de Bols Margarita Azul bijvoorbeeld nog een limoenschijf plaatsen op de rand van het glas en bij de Espresso Martini nog een paar koffiebonen toevoegen op de schuimlaag.

Cocktail Cans

Een andere optie om een Bols Cocktail cadeau te geven zijn de Cocktail Cans. Deze zijn natuurlijk ook handig om mee te nemen net zoals de tubes. Deze zijn te verkrijgen in de smaken Elderflower Spritz en Ginger Mule. Wat het leuk maakt om de Bols Cocktail Cans cadeau te geven is dat je er mooie cocktail glazen of koperen mokken bij kunt geven.

Bol Cocktail Cans

Een pakket bestaat uit 3 blikjes Elderflower Spritz en 3 blikjes Ginger Mule met dus de keuze of je 2 Bols Coppa glazen erbij neemt of 2 koperen cocktailmokken.

House of Bols Cocktail Workshop

Bij House of Bols, gevestigd in Amsterdam aan de Paulus Potterstraat kun je zelf leren hoe jij de beste cocktails kunt maken. Onder begeleiding van een professional shake of stir je in 30 minuten 2 heerlijke Bols cocktails. 

De cocktail workshop is inclusief House of Bols Cocktail & Genever Experience tour, je kunt er zelf voor kiezen of je deze tour voor of na de cocktail workshop wilt doen. Tijdens de tour word je meegenomen op een spectaculaire reis waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en ontdek je de geheimen van de Bols likeuren en Genevers. 

Een Bols cocktail cadeau pakket is natuurlijk leuk om te geven, maar mocht je met een grote groep zijn dan is een cocktail workshop ook een leuk idee. De workshop kan in groepen met max 18 personen en er zijn 2 cocktails bij inbegrepen.

Mocht je naast een cocktail cadeau pakket op zoek zijn naar gerelateerde cadeaus, misschien is het dan ook leuk om een speciaalbier pakket cadeau te geven, de meiland wijnen of een wijnpakket cadeau! Met deze inspiratie moet het jou toch leuken om voor een liefhebber van verschillende dranken een passend cadeau te vinden.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *