Afscheidscadeau juf

afscheidscadeau voor de juf

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat het tijd is om afscheid te nemen van de juf. Maar voordat de zomervakantie begint, wil je haar natuurlijk bedanken voor het geweldige werk dat ze heeft gedaan. Maar wat geef je de juf als afscheidscadeau? Bekijk nu 15 originele bedankjes voor de juf.

bedankt Juf / Meester
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:44

De laatste dag van het schooljaar komt eraan. Kinderen hebben hard hun best gedaan op school en zich enorm uitgesloofd om meer te leren. Wie zich ook heeft uitgesloofd is de juf. Beeld je maar eens in dat jij voor een volle klas met drukke kinderen staat. En alle kinderen hebben aandacht van jou nodig om zo meer te leren. Ondertussen huilt er een kind of stopt een kind iets geks in zijn/haar mond, kortom totale chaos. Hier moet je maar goed mee om kunnen gaan. Het minste wat je kunt doen voor deze topprestatie van de juf is het geven van een origineel bedankje.

Het bedenken van een afscheidscadeau voor de juf kan moeilijk zijn, maar wij helpen je hierbij. Heb je er al eens over nagedacht om een afscheidscadeautje te knutselen? Dit hoef je niet vanaf het nulpunt te doen, maar wordt je makkelijk gemaakt met het “Bedankt juf” boekje. Beantwoord samen met je kind de vragen over de juf, maak tekeningen en ga lekker knutselen. Het invullen spreekt voor zich en hiermee geef jij een mooi en origineel bedankt cadeau voor de juf.

Blond Amsterdam Specials Mok
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:44

Goed om te vermelden is dat de cadeau ideeën niet op volgorde staan van populariteit. Dit zou ook moeilijk te meten zijn, aangezien iedereen een andere smaak heeft. Wel kunnen we verklappen dat een Blond Amsterdam Mok naar onze mening één van de beste afscheidscadeaus voor een juf is. Zeg nou zelf, je wordt toch vrolijk van deze mok?! Door de juf dit kleine bedankt cadeautje te geven laat je blijken dat je waardeert wat zij het hele schooljaar heeft gedaan. 

Het geven van de Blond Amsterdam Mok kun je nog leuker maken. Dit doe je door de mok te vullen met lekkere snoepjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan drop, chocolaatjes of ander lekkers. Natuurlijk kan de mok thuis worden gebruikt door de lerares om uit te drinken, maar het is ook een mooi attribuut om in huis te plaatsen. En naast mooi en gezellig wezen kan de mok nog veel meer. Het is ook een hartstikke mooi sleutelbakje, zo raak je nooit meer je sleutels kwijt! Ga naar Bol.com en verras de juf met dit leuke afscheidscadeau.

Je dankbaarheid uitdrukken middels een cadeau is eigenlijk onmogelijk. Wel kun je dit symbolisch doen door het geven van een Pachira Aquatica. Waarschijnlijk heb je nog geen idee hoe dit symbolisch kan zijn, dat gaan we even uitleggen. De Pachira Aquatica wordt namelijk ook wel een geldboom genoemd. En jij gunt de favoriete juf van jouw kind natuurlijk het allerbeste. Het wordt zelfs nog mooier, deze kamerplant wordt in het Verre Oosten ook gezien als geluksbrenger. Door de mooie groene kamerplant te geven wens je haar indirect veel geluk en welvaart toe. Als dit geen origineel afscheidscadeau voor de juf is dan weten wij het ook niet meer. 

Wel moeten we je waarschuwen. Je komt namelijk van een koude kermis thuis als je echt denkt dat er geld aan het boompje groeit. De kamerplant heet zo omdat ze in het Verre Oosten geloven dat de bladeren geld kunnen opvangen. De feitjes zijn leuk, maar nog leuker is het dat jij nu een leuk bedankje voor de juf hebt gevonden. Ga naar Plantje.nl en verras haar met dit leuke afscheidscadeautje.

Boekenlegger – bedankt juf/meester
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:44

Soms is het moeilijk om een afscheidscadeau voor de juf te bedenken, maar soms kan het ook heel makkelijk zijn. Een boekenlegger is een populair bedankt cadeau voor de juf. Rede dat het populair is, is dat het enorm toepasselijk is. De juf heeft namelijk het hele schooljaar haar best gedaan om de kinderen wat bij te leren. Van algemene kennis, tot rekenen, schrijven en lezen. En vooral op het onderdeel lezen is dit een enorm toepasselijk cadeautje. Mocht de juf zelf ook graag lezen dan heb je natuurlijk helemaal een voltreffer te pakken!

Wat deze boekenlegger mede zo leuk maakt is de tekst die erop staat. Er staat namelijk “THANK you for being part of my STORY” op. Met de kennis die de juf heeft bijgedragen in een schooljaar is dit een enorm passend cadeau. En afscheidscadeaus voor de juf hoeven ook niet duur te zijn, dat bewijst deze cadeautip wel. Dit leuke cadeau onder 10 euro bestel je gemakkelijk bij Bol.com. Vanuit jouw luie bank heb je met een paar klikken een mooie verrassing in huis.

Snoeppot bedrukken – Drop
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:44

Het einde van het schooljaar komt eraan, dit is hét moment om de juf een leuk cadeautje te geven als bedankje. Dit bedankje is omdat zij jouw kind heeft leren knutselen, schrijven, lezen, rekenen en nog veel meer. Maar vergeet ook zeker niet dat de juf ervoor zorgt dat jij tussen half 9 en 3 geen omkijken hebt naar je kind. Je kunt zonder afleiding aan het werk of natuurlijk even echt ontspannen. Hiervoor verdient de juf zeker een origineel bedankje. Ga bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde snoeppot.

Met alleen een gevulde snoeppot zullen velen al hartstikke blij zijn. Maar een echt origineel afscheidscadeau voor de juf geef je wanneer je de snoeppot gaat personaliseren. Dit kun je met een paar simpele stappen doen via YourSurprise. Kies een leuke foto, een tekst en een design, zo simpel is het. Als foto kun je bijvoorbeeld een leuke foto van de klas toevoegen. De juf kan de snoeppot mooi op haar bureau zetten, maar dit is wel met het gevaar dat er snoepjes worden gestolen door de leerlingen 😉.

Juf / Meester notitieboekje bedrukken
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:44

Een leuk bedankje voor je juf vinden is niet altijd even makkelijk. Gelukkig ben jij op de pagina terechtgekomen met de beste 15 afscheidscadeaus voor de juf. Het moet wel heel raar lopen als jij geen geschikt bedankje voor de juf weet te vinden. Mocht je bij de eerste 5 tips nog niet geslaagd zijn, dan is dit misschien wel het perfecte cadeau waar jij naar op zoek bent. Een docent maakt veel aantekeningen, een notitieboekje komt daarom goed van pas. Maar om nou een notitieblok bij de HEMA of de Action te kopen is ook een beetje saai. Ga daarom voor een uniek notitieboek van YourSurprise.nl.

Verras de juf nu met een gepersonaliseerd notitieboekje. Kies een leuke foto van haar, van de klas of totaal wat anders. En voeg vervolgens een tekst toe, denk hierbij aan “bedankt juf voor dit fantastische schooljaar”. Vervolgens kies je één van de speciaal ontworpen juf/meester designs en jouw originele afscheidscadeau voor de juf is af. Voortaan zal ze alle cijfers, lijstjes en andere onderwerpen noteren in haar notitieboekje. Maar het belangrijkste is dat je laat blijken hoe erg je het waardeert dat zij dag in dag uit haar best doet om het de kinderen naar de zin te maken en kennis bij te brengen.

Viva Pens – Tess – Balpen graveren
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:43

Juffendag, het einde van het het schooljaar of het afscheid van de basisschool. Wat de reden ook is, jouw juf verdient een origineel cadeautje. Laten we voorop stellen dat alle cadeaus die een juf krijgt hartstikke leuk zijn. Er bestaan geen slechte cadeaus om de juf te bedanken. Alleen is het natuurlijk wel zo dat het ene cadeautje net wat specialer of net wat leuker is. Wij vinden dat je met een gegraveerde pen net een iets origineler cadeautje geeft. Dit zal de docent ook meer bijblijven, al is het alleen maar omdat de pen dagelijks gebruikt zal worden.

Geef een unieke pen door zelf een tekst mee te geven. Voeg een bedankje voor je juf toe of noteer haar naam. Ook kun je er een symbool bij kiezen, ga voor hartjes, een geslaagd hoed of iets totaal anders. Wanneer je dit afscheidscadeau voor de juf geeft aan het einde van het schooljaar zal ze zeker weten dat ze wordt gewaardeerd. Ga nu naar YourSurprise en verras haar met dit originele bedankje.

Houten serveerplank graveren
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 01:37

Of je nou een leuk afscheidscadeau voor je collega, een vriendin of voor de juf nodig hebt, met een gepersonaliseerde borrelplank zit je goed. Enige belangrijke wat je moet weten is of de desbetreffende persoon van een hapje en een drankje houdt. Als hier het antwoord ‘ja’ op is dan hoef je niet langer meer te twijfelen aan dit leuke cadeautje. Het enige wat je dan nog moet doen is naar de webshop gaan en met een paar klikken de borrelplank bij jou thuis laten bezorgen. Aan het einde van het schooljaar kan de juf dit bedankje zeker waarderen. Voor haar zit het er ook even op en met lekkere hapjes die zij op de borrelplank legt kan ze echt even ontspannen.

Het liefst wil je natuurlijk een origineel afscheidscadeau aan de juf geven. Met een gepersonaliseerde borrelplank scoor jij zeker originaliteitspunten. Op de borrelplank kun je een tekst naar keuze toevoegen, ga voor de naam van de juf of schrijf “bedankt juf voor dit geweldige schooljaar”. Naast de tekst kun je ook een mooi design kiezen. Verras jouw favoriete lerares nu met dit leuke cadeau.

Thee cadeau
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:43

Bij een cadeau voor de juf denk je vaak aan een kaartje of aan wat lekkers, maar heb je er al eens aan gedacht om thee cadeau te geven? Goed om tegen het einde van het schooljaar aan je kind te vragen wat de juffrouw drinkt op school. Als zij enkel koffie drinkt is de kans al een stuk kleiner dat ze ook echt een thee liefhebber is. Als zij thee drinkt op school dan is dit een leuk afscheidscadeautje om aan de juf te geven. De thee die je cadeau krijgt smaakt ook altijd net even wat lekkerder. En dit is niet de standaard thee uit de supermarkt. Het gaat hier om een speciaal geschenkpakket.

In het pakket zitten verschillende smaken, deze kun je zelf kiezen. Ga bijvoorbeeld voor roos, jasmijn, aardbei en perzik. Dik pluspunt is ook dat het mooi ingepakt is, waardoor het nog leuker is om te geven en om te krijgen. Per smaak zit er 50g in en voor een kop thee heb je ongeveer 3 gram nodig. Je kunt dus heel veel kopjes thee zetten met dit geschenkpakket. De zakjes zijn hersluitbaar, het is dus makkelijk om de volgende keer een andere smaak te pakken. En als bonus zit er ook nog een bamboe maatlepel bij, wel zo makkelijk. Geeft dit als juffendag cadeau, als afscheid van het schooljaar of gewoon als bedankje omdat je de juf waardeert.

Met Celebrations heb je altijd wat te vieren. In dit geval vier je dat je kind het schooljaar succesvol heeft afgesloten. Dit heeft hij of zij natuurlijk niet alleen gedaan. De persoon die voor de klas staat heeft hier een grote rol bij gespeeld. Een origineel bedankje voor de juf is dan ook wel op zijn plaats. Maar wat geef je de juf als bedankje? Ga voor deze unieke Celebrations champagnefles! Iedereen wordt toch blij van het krijgen van chocola, de juf dus ook. 

In de champagnefles zit een mix van verschillende soorten chocolaatjes. Mars, Snickers, Twix, Milky Way, Bounty, Maltezers, Dove en Dove Caramel. Het zit er allemaal in, tijdens het schrijven hiervan begin ik al een beetje te kwijlen. Mocht je het zelf nou ook hartstikke lekker vinden, bestel er dan ook 1 voor jezelf 😋. Voor de fles kun je een leuk bedankt thema kiezen, verder upload je een foto en voeg je een tekst toe. Bestel nu bij YourSurprise.nl en verras de juf!

Hoe zeg je nou op een juiste manier bedankt tegen de juf, die het hele jaar hard heeft gewerkt om jouw kind meer te leren? Nou heel simpel, je hoeft het niet eens letterlijk te zeggen. Geef dit originele afscheidscadeau aan de juf en de boodschap is direct duidelijk. Met een leuke woordgrap zul je direct een lach op haar gezicht toveren. De juf is overdag misschien serieus en streng, maar ‘s avond en in het weekend zal ze vast van een wijntje houden. 

Je hebt de keuze uit 3 soorten wijn. Ga voor rode wijn, witte wijn of voor rosé. Nu kunnen we zelf wel wat vertellen over de wijnen, maar het is veel handiger als jij dit nu gaat bekijken op Ditverzinjeniet.nl. Zelf zouden wij het heel leuk vinden om dit bedankt cadeautje te krijgen, dan is het natuurlijk ook hartstikke leuk om te geven. En eigenlijk hoef je niet alleen een cadeau te geven aan het einde van het jaar, denk bijvoorbeeld ook aan juffendag of aan haar verjaardag. Bestel nu dit wijnzinnige bedankje!

Je hebt van die cadeaus die doen het altijd goed als bedankje. Denk hierbij aan chocola of aan een alcoholische versnapering. Maar vergeet zeker de kaars niet. Een kaars is een origineel afscheidscadeau voor de juf en misschien zelfs een leuker cadeau dan de genoemde klassiekers. Kaarsen heb je namelijk nooit genoeg. Als de dagen kouder en donkerder worden dan kan het enorm hard gaan met de kaarsen thuis. Dit bedankje komt dus zeker van pas. En het is niet zomaar de eerste de beste kaars, het is de populaire Ritual of Sakura Scented Candle.

De heerlijke geur zal zich al snel verspreiden door de hele kamer, hier gaat ze veel plezier aan beleven. Maar jij beleeft er ook veel plezier aan, de kaars zit namelijk in een mooie verpakking wat het nog leuker maakt om cadeau te geven. Deze kaars heeft tot wel 50 branduren, je kunt dus vele avonden genieten van de heerlijke geur. En naast de geur heeft de kaars ook een mooi design, dit zal haar huis nog meer sfeer geven. Heb je een cadeau voor de juf nodig, bestel de Ritual of Sakura Scented Candle dan nu bij Bol.com.

Cadeautip #12 was een RITUALS kaars en we blijven nog even hangen bij de RITUALS producten. Dit is natuurlijk niet zonder reden, want een RITUALS product is een perfect cadeau voor vele gelegenheden. En als je twijfelt of je nou voor een doucheschuim, een bodyscrub of een bodycrème moet gaan dan is dit helemaal perfect. Het is namelijk een cadeaupakket waar ze alle 3 inzitten. Kiezen is voortaan niet meer nodig. Als je het ons vraagt is dit misschien wel het beste afscheidscadeau voor de juf.

Met een pakket lekkere verzorgingsproducten kun je altijd aankomen. Of je nou een zwemdiploma cadeau voor de zwemjuf nodig hebt, een verjaardagscadeau voor de buurvrouw of in dit geval om het schooljaar af te sluiten. Met dit fijne bedankje voor de juf laat je haar letterlijk stralen.

Bijna zomervakantie, dit betekent ook dat het schooljaar bijna is afgelopen. Het gevolg hiervan is dat jouw kind voorlopig even niet naar school gaat en dat de juf kan genieten van haar rust. Die rust heeft de juf dubbel en dwars verdiend, zij heeft namelijk het hele jaar klaargestaan voor jouw zoon of dochter. En niet alleen voor die van jou, maar voor nog vele anderen. Als je denkt dat jij het af en toe druk hebt thuis, beeld je dan maar eens een klas vol energieke kinderen in. Ja, een bedankje voor de juf is dan wel het minste wat je kunt doen.

Als lerares zorg je er mede voor dat de kinderen beter leren lezen en schrijven. Een mok met het grapje “‘s werelds goedste juf” is dan ook een passend cadeau. Wat het cadeau extra leuk maakt is dat je jouw onderaan de mok kunt toevoegen. Zo geef je echt een persoonlijk afscheidscadeau aan de juf. Met het geven van dit cadeau tover jij zeker weten een lach op haar gezicht.

Bedank je juf cadeau
BEKIJK DE PRIJS »
Laatst bijgewerkt op: 30/03/2023 - 21:33

Misschien hebben we het beste afscheidscadeau voor de juf wel als laatste bewaard. Het is natuurlijk leuk om een plant cadeau te geven die men in 1 keer in een mooie pot kan zetten. Dit zal degene die het krijgt zeker waarderen. Maar eigenlijk is het nog leuker om je eigen plant te verzorgen en te zien groeien. Iets waar je moeite voor hebt gedaan vind je namelijk altijd leuker en geef je misschien ook wel wat meer liefde. Wees origineel en geef je juf goudsbloem zaden.

Met dit cadeau laat je goed blijken hoe blij je bent met de juf. In de leuke cadeaudoos staat namelijk de tekst “Je bent goud waard”. Vandaar ook de bijpassende goudsbloem zaden. Naast de zaden zit er ook een leatherbag en een grondtablet in. En je hoeft je ook geen zorgen te maken hoe je een mooie goudsbloem kunt kweken, er zit namelijk een duidelijke instructie bij. Bedank je juf met dit originele cadeau en laat zo zien hoe erg je haar waardeert. 

Met deze 15 cadeautips kan het haast niet anders dan dat jij een afscheidscadeautje voor de juf hebt gevonden. Mocht je op zoek zijn naar meer leuke en originele cadeaus, start jouw zoektocht dan bij Kado-Kopen.nl.

Veelgestelde vragen over een afscheidscadeau voor de juf

Wat geef je als afscheidscadeau aan je juf?

Als afscheidscadeau voor een juf zijn er verschillende opties waaruit een leerling kan kiezen. Hier alvast een paar ideeën:

  1. Een plant of bloemen: Een mooie plant of een boeket bloemen kan de juf herinneren aan de leerling en aan de tijd die ze samen hebben doorgebracht in de klas.
  2. Een gepersonaliseerd cadeau: Een gepersonaliseerd cadeau, zoals een mok met een foto van de leerling en de juf erop, kan een heel speciaal afscheidscadeau zijn.
  3. Een boek: Als de juf van lezen houdt, kan de leerling haar een boek cadeau geven. Het kan een kinderboek zijn dat de juf in de klas kan voorlezen of een boek dat past bij haar interesses en hobby's.

Bekijk nu de beste cadeau ideeën voor de juf.

Wat vinden leraren leuk?

Hoewel iedere leraar uniek is en zijn of haar eigen interesses heeft, zijn er enkele geschenken die vaak gewaardeerd worden. Hier zijn een paar ideeën:

  1. Waardering: Het tonen van waardering voor de inspanningen van een leraar kan vaak meer betekenen dan elk tastbaar geschenk. Een eenvoudige bedankbrief of kaartje, een oprecht compliment, of het delen van positieve feedback kan een leraar een goed gevoel geven.
  2. Schoolbenodigdheden: Leraren kunnen vaak schoolbenodigdheden gebruiken, zoals pennen, papier, markers en post-its. Het kan nuttig zijn om te weten welke materialen een leraar in zijn of haar klas gebruikt.
  3. Boeken: Leraren zijn vaak leesfanaten en boeken kunnen een fantastisch cadeau zijn. Het kan helpen om te weten wat de interesses van de leraar zijn om een passend boek te vinden.

Dit zijn slechts een paar cadeau ideeën. Bekijk nu alle cadeautips voor de juf.

Waar koop je het beste cadeau voor een juf?

Onze favoriete winkels om een afscheidscadeau voor de juf te kopen zijn Bol.com, Hema, Bookspot, Blokker, YourSurprise en Action. Deze webshops zie je ook veel terugkomen bij het overzicht met de top 15 afscheidscadeaus voor de juf.

bol.com
plantje.nl
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:43
bol.com
yoursurprise.nl
Laatst bijgewerkt op: 19/05/2024 - 00:48

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *