Speciaalbier pakket cadeau

Speciaalbier pakket cadeau

Het zal je vast niet zijn ontgaan, het drinken van speciaalbieren wordt steeds populairder. Wanneer je vroeger een drankje ging doen in een willekeurig café (is dit nog hip om te zeggen?) was er nog een theoretische kans dat je alle bieren kon proeven en recht naar huis kon lopen, inmiddels is het aanbod enorm toegenomen en zal dit een kansloze missie zijn. Dat dit een kansloze missie is, is absoluut niet iets negatiefs. Het enorme aanbod zorgt er ook voor dat men zich meer verdiept in de verschillende soorten bieren en zo ook meer zijn/haar favoriet zal waarderen. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen, een speciaalbier pakket cadeau geven is altijd een goed idee. Dit cadeau zal letterlijk in de smaak vallen.

Nu wil jij natuurlijk weten waar je het beste een speciaalbier cadeaupakket kunt bestellen. Wij hebben het jou zo makkelijk mogelijk gemaakt om een speciaalbier pakket cadeau te doen, bekijk nu de beste websites/winkels.

Speciaalbier pakket Gall & Gall

Een speciaalbier pakket cadeau doen via Gall & Gall doe je gemakkelijk online. Het voordeel is dat zij al een pakket hebben samengesteld, dit scheelt jou weer uitzoekwerk. De pakketten zijn al ingepakt in een geschenkverpakking, dit maakt het leuker om te geven. Je kunt er voor kiezen om het speciaalbier pakket cadeau te doen via de bezorgservice, het pakket wordt dan direct bij de jarige bezorgd of je kunt het bierpakket bij jou thuis laten bezorgen en het zelf persoonlijk cadeau doen. Gall & Gall heeft verschillende bierpakketten die je kunt bestellen, we zullen er een paar uitlichten.

Hertog Jan speciaalbier pakket

Net buiten Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij, het is dan ook niet gek dat Hertog Jan wat populairder is in het zuiden van het land. Een echte bierliefhebber doe je een plezier met een Hertog Jan speciaalbier pakket, hiervoor maakt het absoluut niet uit of je uit het noorden of het zuiden van het land komt 😉. In het speciaalbier pakket vind je 5 flessen van Hertog Jan. Dit zijn De Tripel, Grand Prestige, Weizener, Karakter en de gewone Hertog Jan.

Dit is wat anderen onder andere zeggen over het Hertog Jan speciaalbier pakket:

“Leuk pakket met variatie voor een schappelijke prijs!”

“Nog niet alles opgedronken, maar de verscheidenheid is prima qua smaak”

Speciaalbier glazen pakket

Om een speciaalbier proeverij compleet te maken is het leuk om er een passend glas bij te geven. Nu heeft Gall & Gall verschillende opties om een speciaalbier glazen pakket cadeau te geven. Zo is er bijvoorbeeld de La Chouffe Kist met glas, dit bierpakket komt in een stoere kist. Om de ervaring helemaal af te maken zijn er ook La Chouffe biervilten bij inbegrepen.

Een andere origineel bierpakket is het Pauwel Kwak pakket. Misschien zegt dit je in eerste instantie niet zoveel, maar wanneer je het glas ziet wat erbij zit is er een grote kans dat er een belletje bij je gaat rinkelen. De Pauwel Kwak staat bekend om haar bierglas met ronde bol in een houten houder. Een Pauwel Kwak speciaalbier pakket cadeau bestaat uit 4 bieren, een glas en een houder. De echte bierliefhebber weet dit ongetwijfeld te waarderen!

Speciaalbier pakket Jumbo

Wanneer je een speciaalbier pakket cadeau wilt doen denk je niet direct aan een supermarkt, maar waarom eigenlijk niet? Bij de Jumbo kun je online jouw favoriete speciaalbieren kiezen en thuis laten bezorgen. Het voordeel hiervan is dat je niet gebonden bent aan een standaard pakket. Het kost je iets meer moeite om een pakket samen te stellen, maar dit maakt het wel weer wat persoonlijker. Bijkomend voordeel is dat er natuurlijk een kans is dat jij de bieren met degene gaat opdrinken die je het bierpakket cadeau doet, zo weet je zeker dat jij jouw favoriete speciaalbier kunt drinken. Mocht je dit een interessante optie vinden, dan hoef je het natuurlijk niet cadeau te doen, je kunt het altijd nog voor jezelf bestellen😉.

Speciaalbier pakket Beerwulf

Mocht je nog nooit van Beerwulf hebben gehoord dan is dit het perfecte moment om kennis met ze te maken. Beerwulf.com is een gebruiksvriendelijk speciaalbierplatform met een lokaal, nationaal en internationaal assortiment. Een speciaalbier pakket van Beerwulf wordt afgeleverd aan je voordeur. Iemand een Speciaalbier pakket cadeau doen van Beerwulf is zo gedaan en leuk om te geven. Ze hebben verschillende bierpakketten, maar met het oog op de feestdagen zal ik 1 pakket specifiek uitlichten, dit is de Bier Adventskalender

Met dit speciaalbier pakket tel je af naar Kerst. Vanaf 1 december open je elke dag een vakje en zo ontdek je 24 speciaalbieren. Van te voren weet je niet welke speciaalbieren er in het pakket zitten. Dit is dus ook een prima optie om jezelf een speciaalbier pakket cadeau te doen, aangezien het 100% een verrassing is wat je zult ontvangen. Heb je nog geen december cadeau gehaald, bestel dan nu de Bier Adventskalender van Beerwulf.

Alcoholvrij speciaalbier pakket cadeau geven

Veel mensen die dit zullen lezen zullen nu denken “waarom zou ik dit doen?”. Nou, omdat alcoholvrij speciaalbier de laatste jaren echt goede stappen heeft gemaakt en nog maar moeilijk van de speciaalbieren met alcohol te onderscheiden is. Wel is het zo dat de keuze minder groot is om een alcoholvrij speciaalbier pakket cadeau te doen, dit zorgt er ook voor dat het net wat meer moeite kost om het cadeau te kopen. Gelukkig zijn er wel partijen die dit doen. Net hadden we het al kort over Beerwulf, zij bieden een alchoholvrij bierpakket aan, mocht je op zoek zijn neem dan zeker een kijkje op Beerwulf.com.

Als het goed is heb je nu genoeg informatie om jouw bierpakket te kopen of om zelf samen te stellen. Met het oog op de feestdagen is dit natuurlijk een gouden tip! Is de persoon voor wie je een cadeau koopt geen bierliefhebber, maar een wijnliefhebber. Lees dan ook zeker het artikel over de Meiland wijnen!

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *