Je eigen laptop sleeve bedrukken

laptop sleeve bedrukken

Een laptophoes of laptop sleeve was vroeger puur praktisch en dat zorgde ervoor dat de hoezen er saai en zakelijk uitzagen. Dit hoeft niet het geval te zijn! Je kunt nu een laptop sleeve bedrukken om je laptop nog persoonlijker te maken, belangrijk om te vermelden is dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Hier kun je nu lezen waar je op moet letten bij het aankopen van een laptop sleeve en hoe je deze makkelijk kunt laten bedrukken bij Smartphoto.nl

Er zijn verschillende scenario’s te bedenken waarin het echt handig had geweest wanneer ik een laptophoes tot mijn beschikking had gehad. Bijvoorbeeld die ene keer dat ik mijn laptop al had dichtgeklapt op werk, naar huis was gegaan en ik er de volgende dag achter kwam dat mijn collega koffie had geknoeid over mijn laptop, vervelend. Een ander voorbeeld is dat ik mijn laptop in een iets te dunne tas had zitten toen het echt hard begon te regenen, vervelend. Of die ene keer dat ik zelf onhandig op bezoek bij vrienden met mijn laptop toch de deur liep, vervelend. Of je nou bescherming nodig hebt tegen onhandige collega’s, het weer of jezelf, het is sowieso een goed idee om voor de zekerheid je laptop te beschermen. Naast de bescherming is het natuurlijk leuk om de laptop sleeve persoonlijker te maken door deze te bedrukken.

Waar let ik op bij het uitkiezen van een laptop sleeve?

Globaal gezien zijn er een paar belangrijke dingen waar je op moet letten:

  • Formaat van de laptop sleeve
  • Materiaal van de laptop sleeve
  • Design van de sleeve in geval je er een bedrukking op wilt hebben

Zelf heb ik een laptop sleeve van 13 inch gekocht voor mijn macbook pro. Check van tevoren altijd hoe groot jouw laptop is. In het geval van een Apple kun je dit zien door op het appeltje linksboven in je scherm te klikken en dan naar ‘About This Mac’ of naar ‘Over Deze Mac’ te gaan.

Uiteraard is het handig om te kijken of de hoes sterk/dik genoeg is om de laptop te beschermen. Mijn sleeve van Smartphoto.nl is een neopreen laptop sleeve met een extra zachte grijze voering waardoor mijn laptop goed beschermd is tegen krassen en stoten.

Hoe bedruk ik een laptop sleeve online?

Voor het bedrukken van een laptop sleeve kies je eerst het juiste formaat en vervolgens kies je jouw eigen design. Handig om erbij te vermelden is dat je geen affiniteit met Photoshop of wat dan ook hoeft te hebben om een laptop sleeve zelf te ontwerpen, iedereen kan dit en het is met een paar klikken geregeld. Bij het kiezen van een kleur van je design is het overzichtelijk om in eerste instantie alle kleuren te kiezen, zo kun je duidelijk zien wat er mogelijk is en wat jij mooi vindt.

Nu kun je aangeven hoeveel verschillende foto’s je wilt hebben op de laptop, op deze manier kun je de laptop sleeve bedrukken hoe jij deze wilt hebben. De volgende stap wijst ook voor zich, je kunt nu een of meerdere foto’s kiezen die jij op jouw laptop hebt staan en aangeven waar je deze wilt. Ook heb je de mogelijkheid, afhankelijk van het design wat je hebt gekozen om tekst en een achtergrond toe te voegen. Ga nu zelf aan de slag en bedruk jouw eigen laptophoes!

Laptophoes met bedrukking als cadeau

Een laptop sleeve dan wel laptop hoes voor jezelf kopen is natuurlijk leuk, maar het is ook een origineel cadeau. Doordat je het ontwerp makkelijk naar jouw zin kunt maken kun je iemand op een leuke manier verrassen. Denk hierbij aan leuke gezamenlijke vakantiefoto’s die je op de laptop sleeve kunt laten bedrukken. Afhankelijk van de persoon die je wilt verrassen valt er bijna altijd wel een leuk idee te bedenken. Dit zorgt voor een persoonlijk cadeau waarbij degene die het cadeau krijgt een blijvende herinnering heeft.

Veel mensen hebben nog helemaal geen laptophoes of een laptop sleeve, dit is dus een kans om iemand te verblijden met een origineel en praktisch cadeau!

Laptophoes met logo

Een laptop sleeve bedrukken kan ook een goede optie zijn voor je bedrijf. Zo kun je natuurlijk ook laptophoes laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Deze kun je dan aan al je personeel geven, zo zorg je ervoor dat ze voorzichtig met hun laptop omgaan en is de uitstraling naar buiten een stuk professioneler.

Waar koop ik een laptop sleeve met bedrukking of print?

Zelf ben ik heel erg tevreden over Smartphoto.nl. Voordat ik bij hen een laptop sleeve kocht heb ik gekeken waar ik het makkelijkst een laptophoes kon laten bedrukken en waar de prijs/kwaliteit verhouding goed was, mijn keuze viel toen op Smartphoto.nl. Een ander groot pluspunt is dat je een gratis herdruk krijgt wanneer je een taalfoutje hebt gemaakt. Ze beloven een levering binnen 3 dagen, zelf ontving ik al binnen 2 dagen mijn sleeve. En vergeet vooral niet om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, dan ontvang je €5,- korting op je eerste bestelling!

Een andere optie voor een persoonlijk cadeau is een fotopuzzel, lees hier alles over het maken van een fotopuzzel van 1000 stukjes.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *