Meiland Prosecco cadeau

Meiland Prosecco

Je kunt niet om de familie Meiland heen. Zo is de kans groot dat je op de hoogte bent van de unieke wijncollectie La famille Meiland, maar weet je ook dat de Meilandjes opnieuw verliefd zijn geworden? Naast de oude liefde voor de Meiland wijnen is er nu een nieuwe vlam in het spel of beter gezegd er zijn nieuwe vlammen in het spel. We hebben het hier over de Meiland Prosecco

Er zijn 2 nieuwe favorieten toegevoegd aan de collectie. Een glaasje bubbels neem je wanneer je wat te vieren hebt, maar om heel eerlijk te zijn hoef je geen reden te hebben om een glaasje prosecco te nemen. Met de Meiland prosecco is het altijd feest!

Meiland Prosecco in het roze en wit

In een zoektocht naar de lekkerste bubbelwijn zijn de Meilandjes uitgekomen bij de Italiaanse wijnstreek Veneto, om precies te zijn in Verona. Zelf heb ik middels een proeverij en een rondleiding mogen ervaren hoe de wijnen hier smaken en worden samengesteld. Het verbaast mij dan ook niet dat de familie Meiland bij deze streek is uitgekomen. Waar het oude credo wijnen, wijnen wijnen was is het nu tijd voor bubbels, bubbels, bubbels. De twee soorten Prosecco’s die zijn toegevoegd aan de collectie zullen we toelichten en als het goed is heb je na het lezen genoeg info om een keuze te maken.

La famille Meiland Prosecco DOC Extra Dry

Een bruisende (zal het komen door de liefde die er in gestopt?) en frisse Prosecco.

In de eerder genoemde wijnstreek Veneto is de prosecco-druif Glera de druif hoofdact, de Messi van het voetbal, de Federer van het Tennis of de Sifan Hassan van de 10 kilometer, ah fijn ik denk dat mijn punt wel duidelijk is. Deze druif zit in de Prosecco verwerkt met tonen van appel, tropisch fruit, wilde bloemen en citrus. Een goede combi voor een heerlijke Prosecco? Dat weet ik na het proeven nu wel zeker! Wacht niet langer en maak er een feest van met de La famille Meiland Prosecco DOC Extra Dry. Nog een tip voor deze Prosecco, probeer vooral een keer in combinatie met carpaccio.

La famille Meiland Prosecco Rosé DOC Dry

De beroemde Glera druif komt ook terug bij de Prosecco Rosé. Zoals de beschrijving op Wijnvoordeel.nl vermeldt bevat de Meiland Prosecco Rosé de allerbeste druiven uit het oogstjaar 2020 en deze rollen rechtstreeks vanuit de heuvels in het Italiaanse Veneto jouw glas in. De Prosecco is framboosroze van kleur en wanneer je goed ruikt zul je een aroma tot je nemen die doet denken aan rozen. Net zoals de Prosecco DOC Extra Dry bevat de Prosecco Rosé DOC Dry ook zomerfruit, onder andere de aalbes, framboos en bosaardbei maken het geheel tot een waar feest voor de smaakpapillen.

Naast dit smaakfestijn is er ook een heuse afterparty, hier komt de grapefruit om de hoek kijken die voor een extra bite zorgt. En wanneer je denkt dat het echt niet beter kan dan deze La Famille Meiland Prosecco Rosé, dan kunnen we je hier geen ongelijk in geven. Het enige wat we nog kunnen doen is aangeven met welk gerecht je hier het beste van kan genieten, probeer het vooral in combinatie met een chocolade dessert.

Voor welke gelegenheid is dit een perfect cadeau?

Je herkent het wel je hebt een gelegenheid waarvoor je een cadeau moet hebben, maar je weet niet wat te halen en dus stel je het uit tot je uiteindelijk te laat bent. Op de dag zelf wordt het aantal opties nog kleiner, totdat je bij een cadeau uitkomt wat je maar uit ellende geeft. Dit kun je makkelijk voorkomen. Hoe voorkom je dat? Door alvast een voorraad Meiland Prosecco’s in te slaan. Het is namelijk ook mogelijk om grotere hoeveelheden in dozen in te slaan.

Voor elke feestelijke gelegenheid heb je op deze manier een goed cadeau. Zelf heb ik nog nooit iemand negatief zien reageren op het ontvangen van een fles prosecco. Verjaardag, promotie, vakantie, weekend, maandag overleeft, er is altijd een goede reden om een Prosecco te geven of te drinken 😉.

Wat kost een Meiland Prosecco?

Zelf heb ik tijdens het schrijven een enorm droge mond gekregen en lust ik inmiddels ook wel een Prosecco. Wil jij ook proeven? Wat houd je dan nog tegen? De prijs niet in ieder geval, een fles kost €7,99. En bij een bestelling vanaf €45 betaal je geen bezorgkosten, wanneer je meer tegelijk bestelt heb je per fles minder kosten en een voorraad cadeaus. Wacht niet langer en kom nu in actie.

Martien Meiland Boek

Met een fles Meiland Prosecco scoor je al punten, ook als de desbetreffende persoon niet van de Meilandjes houdt. De smaak is zo goed dat wanneer je het niet lekker vindt, jij je geld terugkrijgt.
Mocht je wel een echte fan van de familie Meiland willen verrassen, dan kun je ook het boek Martien Meiland erbij kopen als cadeau. Met deze cadeau combi tover jij bij de echte fan een enorme lach op zijn of haar gezicht.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *