Plant Animals

Plant Animals

Soms denk je even snel een cadeau voor iemand te kopen. Een dik uur later en nog steeds niet geslaagd blijkt het helaas toch lastiger om een origineel cadeau te vinden dan je van te voren had gedacht. Gelukkig voor jou hebben wij wederom een knaller van een tip! Pak jouw notitieblok op je telefoon erbij, geef de notitie de naam “Perfect cadeau” en noteer dikgedrukt Plant Animals. Af en toe in je leven kom je wel eens dingen tegen waarvan je denkt, hoezo kom ik hier nu pas achter? Plant Animals is zo een geval, maar liever laat ontdekt dan nog nooit ontdekt.

Eerder gaven we al suggesties om een plant cadeau te geven, een hele populaire optie is de Groene Kneusjes Box. Om de jungle thuis of bij een ander compleet te maken zijn de Plant Animals een mooie aanvulling.

Wat zijn Plant Animals?

Zoals de naam al aangeeft zijn het dieren voor de planten, om de planten te stylen welteverstaan. Met Plant Animals maak je van elke plant of terrarium een jungle. Je bevestigt ze gemakkelijk aan planten waardoor je ervoor kunt kiezen of de dieren staan, hangen, knuffelen of een andere positie aannemen. Het bevestigen van de dieren doe je door de pootjes (afhankelijk van het gekozen dier) om te buigen. Ken je een plantenliefhebber? Dan is dit een leuk en origineel cadeau om te geven. Uiteraard is het ook niet verboden om jezelf te verwennen met 1 of meerdere Plant Animals 😉. 

Om je echt een goed beeld te geven zullen we onze favoriete Plant Animals laten zien. Hierna weet jij precies wat het zijn en kun je meteen jouw favoriet kiezen.

Plant Animal Koala

Plant Animal Koala

De Koala komt normaliter enkel voor in het oosten van Australië, maar kan binnenkort ook in jouw woonkamer worden gevonden! Alhoewel de koala een voorkeur heeft voor eucalyptusbomen kunnen wij jou verzeker dat de Plant Animal koala zich ook bij jou enorm thuis zal gaan voelen.

De afmetingen van de koala zijn 5cm x 4cm en de koala kost €6,95.

Plant Animal Luiaard

Plant Animal Luiaard

Luiaards hebben een boomklimmende levensstijl of beter gezegd, je zult ze vooral voor je zien al hangend in bomen. Het is dan ook leuk als je een tak van een plant hebt in huis waar je de luiaard horizontaal in kunt hangen, de Plant Animal luiaard komt dan helemaal tot zijn recht. Extra leuk om de luiaard cadeau te geven aan degene van de vriendengroep of het gezin die niet zoveel uitvoert, kijken of hij/zij de geheime boodschap doorheeft. Uiteraard is dit dan natuurlijk een geintje.

De afmetingen van de koala zijn 5cm x 4cm en de luiaard kost €6,95.

Plant Animal aap

Plant Animal Aap

Wanneer je thuis een jungle creëert aan planten, mag de aap natuurlijk niet ontbreken. Kenmerkend aan een aap is dat dit dier kan slingeren van tak naar tak. Dit is ook de bedoeling van de Plant Animal aap. Buig 1 poot van de aap om een tak en laat het voorkomen of de aap aan het slingeren is. Maak de jungle compleet en bestel de aap erbij!

De afmetingen van de aap zijn 7,5cm x 2,5cm en de aap kost €6,95.

Waar koop ik Plant Animals?

Als jij net zo enthousiast bent over dit originele cadeau als wij zijn dan vraag jij je natuurlijk af ‘Waar koop ik de Plant Animals’? Deze bestel je al voor €6,95 bij Plantje.nl. Of je nu de luiaard, koala, aap of een andere Plant Animal wilt bestellen, de prijs is exact hetzelfde.

Mocht je pas redelijk last minute bedenken dat je een cadeau nodig hebt en je zorgen maken over de levertijd, dit is niet nodig. Wanneer je bij Plantje.nl op werkdagen voor 15.00 jouw bestelling doet heb je het de volgende dag al in huis. Goed om te weten is dat je voor bedragen onder de €50 bij Plantje.nl verzendkosten betaald, hiervoor betaal je €3,45 verzendkosten.

Plant Animals cadeau geven is leuk, maar dit is natuurlijk ook een goed moment om ze zelf te bestellen. Je kunt zelfs mee profiteren door boven het bestelbedrag van €50 uit te komen om zo geen verzendkosten te betalen. Bestel er een leuke plant en/of pot bij en ga voor die jungle thuis!

Cadeaubon Plantje.nl

Over het geven van een Plant Animal als cadeau kan weinig twijfel bestaan, dit is altijd een goed idee! Als je er een plant bij wilt geven kan er wel twijfel ontstaan, past de plant bijvoorbeeld wel goed bij het interieur of heeft de desbetreffende persoon al een soortgelijke plant? Neem deze twijfel weg en bestel simpel een cadeaubon. Bijkomend voordeel is dat je geen grote boom, cactus of een andere plant hoeft mee te sjouwen naar de gelegenheid. 

Bij Plantje.nl kun je bonnen van €25 en van €50 bestellen. De planten cadeaubon wordt verpakt in een leuke giftbox, zo is een cadeaubon geven toch net even wat leuker. Ook heb je de optie om een persoonlijke boodschap mee te geven bij de cadeaubon, deze boodschap wordt handgeschreven toegevoegd.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *