Kletspot Lieveling

Kletspot Lieveling

Een verjaardag, trouwdag, Valentijnsdag of wat voor dag dan ook. Het blijft altijd lastig om jouw geliefde te verrassen met een leuk en origineel cadeau. Hierbij is de situatie vast ook herkenbaar dat jouw partner zeg “zullen we afspreken dat we een klein cadeau doen”? Dit is natuurlijk gevaarlijk, gaat hij/zij wel echt een klein cadeau geven of komt er een grotere verrassing aan met de kans dat jij je dan een beetje bezwaard voelt omdat je een kleiner cadeautje hebt. Een hoop vragen en dilemma’s, maar we gaan het je makkelijk maken! Een cadeau waarmee je altijd goed zit is de Kletspot Lieveling.

Vaak geef je een cadeau weg en heb je er zelf niet heel veel aan, dat is bij de Kletspot niet het geval. Je zult samen urenlang plezier beleven met de originele vragen en dilemma’s.

Wat is een Kletspot?

Mocht je niet bekend zijn met het spel Kletspot dan zou je heel simpel kunnen denken dat het een pot is die gezellig terugpraat, een soort Siri. We leven in een digitaal tijdperk, maar het idee van de Kletspot Lieveling is juist dat je even offline gaat. Doordat je offline gaat luister je beter naar elkaar en je zult ervaren dat je dit echt vaker wilt doen.

Nu we weten wat het niet is zullen we duidelijk uitleggen wat een Kletspot wel is. Het is een glazen pot met (meer dan) 100 kaarten en op die kaarten staan vragen en dilemma’s. Je kunt elkaar om en om een vraag stellen of meerdere achter elkaar, dat mag je helemaal zelf bepalen.

De Kletspot Lieveling staat zoals je waarschijnlijk al had verwacht in het teken van de liefde. De pot bevat meer dan 100 vragen en dilemma’s. Door middel van de vragen haal je mooie herinneringen op, maken jullie plannen voor de toekomst, maar bovenal heb je er samen een hele gezellige tijd mee. Het maakt ook niet uit of je net in een relatie zit of dat je al jaren een relatie hebt. De vragen zijn passend voor prille en lange relaties.

Je kunt Kletspot Lieveling spelen als je een romantisch avondje thuis hebt gepland, maar je kunt de pot natuurlijk ook meenemen. Neem hem bijvoorbeeld mee naar het park of het strand, lekker drankje erbij en jullie hebben top tijd! Mocht jij dit idee hebben bedacht dan heb je sowieso punten gescoord bij jouw geliefde.

Wat zijn de Kletspot Lieveling vragen?

De Kletspot Lieveling vragen en dilemma’s staan in het teken van de liefde. Mocht je bang zijn dat dit betekent dat het alleen maar zoetsappige vragen zijn dan heb je het mis. Met de Kletspot zul je gegarandeerd samen lachen. Nu ben je natuurlijk benieuwd wat voor vragen er in de pot zitten, zonder al te veel te verklappen hebben we er onderstaand een paar toegevoegd om een idee te krijgen:

  • Waar wil je wonen als je met pensioen bent?
  • Wat moet jij eigenlijk vaker doen?
  • Je leven lang wonen in een droomhuis of je leven lang 2 maanden per jaar reizen?
  • Ben je liever de beste teamspeler van een team dat altijd verliest of de slechtste teamspeler van een team dat altijd wint?
  • Wanneer sloeg de vonk tussen ons over?

Mocht je nog twijfelen of je de Kletspot cadeau wilt doen, bekijk dan even de reviews waar wij ons ook volledig bij aansluiten.

Leuke en ludieke vragen. Die voor een luchtig gesprek kunnen zorgen maar ook voor een diepgaand gesprek. De pot is ook leuk om als decoratie ergens neer te zetten. De kaartjes zijn stevig. ik zie geen minpunten.”

“Met deze vragen praat je ook over dingen die je nog nooit verteld hebt aan jouw partner.”

Kletspot cadeau geven

Iemand een Kletspot cadeau geven is een leuk en origineel idee! Bij de Kletspot Lieveling staan de vragen in het teken van de liefde. Het ligt voor de hand om de Kletspot cadeau te doen aan jouw eigen geliefde, Valentijnsdag is bijvoorbeeld een mooie gelegenheid. Sloof je uit in de keuken en maak er onder het genot van een lekker drankje een romantische avond van.

Naast Valentijnsdag zijn er nog meer gelegenheden om iemand een Kletspot Lieveling te geven. Het is bijvoorbeeld leuk om als housewarming cadeau te geven, bedenk wel dat je dit enkel doet bij een housewarming van een koppel. Ook zo lullig als je iemand dit cadeau krijgt als hij/zij single is. Ook is dit een leuk cadeau voor een pas getrouwd stel, kunnen ze het bijvoorbeeld mooi spelen tijdens hun huwelijksreis op een mooie locatie.

Kletspot Stout

Naast de Kletspot Lieveling zijn er nog meer versies. Een versie die we toch wel even kort extra willen uitlichten is de Kletspot Stout. Goed om er alvast bij te vertellen is dat deze versie echt alleen geschikt is voor volwassenen. 

De vragen in Kletspot Stout gaan net een stapje verder. Er zitten vragen en dilemma’s tussen die sexy, pikant en enorm lachwekkend zijn. Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag van een vriend(in) en nog leuker als de kaarten tijdens de verjaardag direct worden gebruikt!

Leuk feitje is dat de Kletspot Stout kleiner is dan de gemiddelde Kletspot. Dit is omdat je deze pot niet ter decoratie op tafel zet. De vragen van deze pot zijn niet voor iedereen bestemd omdat ze nogal pittig zijn en je wil al helemaal niet dat kinderen de vragen te zien krijgen. Dit is de reden dat de Kletspot kleiner is en dus makkelijker op te bergen of te verstoppen.

Waar koop ik een Kletspot Lieveling

Een Kletspot kopen kon voorheen nog bij de HEMA, maar dit is nu niet meer het geval. De Kletspot Lieveling koop je nu gemakkelijk online bij Bol.com. De verzending is gratis (ook onder de €20), je hoeft dus geen Bol.com Select te hebben voor gratis verzending. 

Ook kun je op Bol.com nog andere Kletspotten bekijken, misschien zijn er nog meer interessante versies voor jou. Het hele jaar door heb je cadeaus nodig, een voorraadje kan dus geen kwaad 😉

Cadeaus voor jouw vriend of vriendin

Een Kletspot Lieveling kopen is een uitstekend cadeau idee voor jouw vriend of vriendin. Mocht je toch nog op zoek zijn naar nog meer goede ideeën, wat dacht je van een Bols Cocktail Cadeau of bekijk anders meerdere tips om jouw vriendin te verrassen.

Share:

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Auteur: Koen de Kuiper

Auteur: Koen de Kuiper

Koen is als een digitale Sherlock Holmes, maar dan met een neus voor de beste cadeautips in plaats van misdaad. Met een muis in de ene hand en zijn andere hand in een zak Doritos Cool American, ontdekt hij pareltjes van geschenken waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Dus als je ooit in een cadeau-dilemma verstrikt raakt, wees gerust, want deze meester-detective van presentjes zal je redden.

Laat weten wat jij van de cadeautips vindt en of je nog nieuwe cadeau ideeën hebt

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *